Бабка мій кумир!
Myself

точно :))))
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Honda Das Auto, Volkswagen Das МясокомбінатВ 2015 году компания Volkswagen продала 7,2 миллиона упаковок собственных сосисок «карривурст». Это почти на 1,4 миллиона больше по сравнению с количеством реализованных за это время автомобилей.
хонда дас тракторwazzup писав: Honda Das Auto
Kritik писав:чого бракує японським машинам?
справжньої німецької якості...
Ню-Ню... ))))Kritik писав:в грьобаний ВАГ вселився полтергейст![]()
їду вчора, дивлюсь на дорогу, і мені показалось шо приборка моргнула(погасла/включилась), я спочатку думав шо глюки, але потім ше раз, і ше раз, ппц якесь.... при цьому замітив шо часом і всі кнопочки на панелі так само моргали
через пару км, приборка взагалі погасла, і перестали працювати підрульові перемикачі![]()
ше через пару км, навіть фари моргнули, думав голючить шось
сьогодні рано по дорозі на роботу - то саме.... шо за [цензура]????![]()
я навіть хз куди дивитись....
яким боком пов"язані фари, приборка, підрульові, кнопки на панелі?
ладно погасли б фари, чи приборка... а то по черзі... і все.... і то включається то виключається.....
жесть якась![]()
хтось стикався з таким?
просто я чеснийNovel писав:Kritik писав:чого бракує японським машинам?
справжньої німецької якості...Ню-Ню... ))))Kritik писав:в грьобаний ВАГ вселився полтергейст![]()
їду вчора, дивлюсь на дорогу, і мені показалось шо приборка моргнула(погасла/включилась), я спочатку думав шо глюки, але потім ше раз, і ше раз, ппц якесь.... при цьому замітив шо часом і всі кнопочки на панелі так само моргали
через пару км, приборка взагалі погасла, і перестали працювати підрульові перемикачі![]()
ше через пару км, навіть фари моргнули, думав голючить шось
сьогодні рано по дорозі на роботу - то саме.... шо за [цензура]????![]()
я навіть хз куди дивитись....
яким боком пов"язані фари, приборка, підрульові, кнопки на панелі?
ладно погасли б фари, чи приборка... а то по черзі... і все.... і то включається то виключається.....
жесть якась![]()
хтось стикався з таким?
Чого бракує німецьким авто.? Справжньої Японської якості!
Це я потролив трошки....![]()
а що нетак? до япів далеко, а завод є ближче і ціна нижча, от і везуть звідки дешевше, оригінал то й файно, що нетак?Fobos писав: Замовив запчастини для ремонту двигуна Mitsubishi Lancer X 1.5
Зі всіх оригінальнх запчастин тільки кільця зроблені в ЯпоніїІ то вони вважаються самою слабкою ланкою в тому двигуні, як казав моторист, таке враження, що ті кільця з дерева зроблені.
Novel писав: Чого бракує німецьким авто.? Справжньої Японської якості!
Німецька якість це міф, не існує такого, але є німецька технологічність, німецький комфорт, німецьке задоволення від перебування в середині авто і чорт забирай задоволення від керування. А ще дизайн і якісні матеріали, цього всього немає в японських авто.xxfOxx писав:а що нетак? до япів далеко, а завод є ближче і ціна нижча, от і везуть звідки дешевше, оригінал то й файно, що нетак?Fobos писав: Замовив запчастини для ремонту двигуна Mitsubishi Lancer X 1.5
Зі всіх оригінальнх запчастин тільки кільця зроблені в ЯпоніїІ то вони вважаються самою слабкою ланкою в тому двигуні, як казав моторист, таке враження, що ті кільця з дерева зроблені.
P.S. А як турборег поживає? Як там німецька якість?
Novel писав: Чого бракує німецьким авто.? Справжньої Японської якості!![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей