В теорії так. Ніколи не бачив як димлять новенькі дизельки? Що таке ЕГР, це система яка забирає частину вихлопних газів з випускного колектора і подає їх в циліндри через впускний колектор, клапан який стоїть перед впускним, закриває і відкриває подачу тих газів в впуск залежно від обертів. А тепер питання, коли паливо краще буде згорати? коли в циліндрі 20% вихлопних газів і 80% чистого повітря, чи коли 100% чистого повітря?xxfOxx писав:як то так? той клапан спецово для екології робили, як через нього може кадити? хіба він несправний тоді так.telko писав: Воно кадить через той сраний ЕГР
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- telko
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Re: Японці чи Німці
Не все так просто-еще с этой всей лабудой с ЕГР связан сажевый фильтр который иногда включает регенерацию,то есть прожиг очистку--так такой дым может валить в этот момент что люди пугаются.
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- telko
Да, но ето только на стабильной скорости и в основном ето случается на трассе, при прожиге ЕБУ переходит на позднее зажигание, в следствие чего топливо догорает в выхлопной системе, тем самым повышая температуру в нем.САХАР писав: Не все так просто-еще с этой всей лабудой с ЕГР связан сажевый фильтр который иногда включает регенерацию,то есть прожиг очистку--так такой дым может валить в этот момент что люди пугаются.
-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
После 3000 оборотов и желательно с больше 10литров в баке.
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
е не, там і недогорівше паливо є в тих вихлопних і тд, воно і для екології зроблено, чомусь нових дизелів димних небачив, ну хіба ВАГиtelko писав: В теорії так. Ніколи не бачив як димлять новенькі дизельки? Що таке ЕГР, це система яка забирає частину вихлопних газів з випускного колектора і подає їх в циліндри через впускний колектор, клапан який стоїть перед впускним, закриває і відкриває подачу тих газів в впуск залежно від обертів. А тепер питання, коли паливо краще буде згорати? коли в циліндрі 20% вихлопних газів і 80% чистого повітря, чи коли 100% чистого повітря?

не, то опель кадит) а то фольц/бемеве/авді просто димитBOXER писав: xxfOxx, а думаєш, йому хтось профілктику робив? він забивається, убівається і кадиТ. а наші умєльци ше його глушать![]()

- telko
Я не раз звертав увагу, як нові авто теж плюються чорним димком, Ваги, Бмв, Мерси. Та загалом майже вже дизелі димлять, тому що з пробігом ті самі форсунки починають гірше працювати і впорскують більше палива, от і маєш димність. Впевнений якщо на тому БМВ заглушити ЕГР, такого клубу диму не буде.xxfOxx писав: е не, там і недогорівше паливо є в тих вихлопних і тд, воно і для екології зроблено, чомусь нових дизелів димних небачив, ну хіба ВАГи , а вот польський шрот в нас поголовно димить, якщо дизель.
- xxfOxx
вот тому до них і претензії в США і ЄС ))))telko писав: Я не раз звертав увагу, як нові авто теж плюються чорним димком, Ваги, Бмв, Мерси. Та загалом майже вже дизелі димлять, тому що з пробігом ті самі форсунки починають гірше працювати і впорскують більше палива, от і маєш димність. Впевнений якщо на тому БМВ заглушити ЕГР, такого клубу диму не буде.
А як є проблема то не тре відключати якусь частину паливної, тре проблему вирішити.
-
- xxfOxx
В 2007 году по просьбе «Фольксвагена» компания BOSCH разработала внеплановую версию ПО двигателя TDI, которая позволяла менять режим работы для успешного прохождения экотестов. По косвенным признакам (поднят капот, колеса движутся при фиксированном положении руля, двигатель меняет обороты согласно неким принятым в тестировании паттернам) электроника определяла, что прямо сейчас в выхлопной трубе автомобиля наверняка торчит какой-то датчик. А значит, необходимо максимально обеднить смесь и сократить выбросы. Само собой, данный режим не несет никакой практической ценности — разве что вы намеренно пытаетесь обмануть контролирующие органы. По некоторым данным, специалисты BOSCH поднимали этот вопрос перед заказчиком, но VW ответил, что так надо. После чего вопрос был закрыт. Хто ще вірить що ВАГ нічого про то не знав?
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
xxfOxx, нє-нє-нє, то машини з "несправним ПЗ"

Хондоводи настільки сурові....
Понєслась
http://oilnews.com.ua/a/news/CNBC_danni ... liy/219799
- telko
А це правда, після того як почали робити заміри по NEDC паспортні дані показують лише температуру на Марсі.xxfOxx писав:Понєслась
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
підкину трохи гівна на вентилятор в тему
ато скучно шось
народні німецькі поговорки
1. Wie verdoppelt man den Wert einer Mazda? Einfach volltanken!
2. Warum haben alle Toyota Modelle serienma?ig eine Heckklappenheizung? Damit man beim Anschieben keine kalten Hande kriegt.
3. Was ist das kleinste Teil in einer Honda? Das Gehirn des Besitzers.
4. Wie unterscheiden sich viele Schalter bei Nacht in einem Infiniti? Es ist egal, es funktioniert ohnehin keiner.
5. Warum hat Mitsubishi so grose Aussenspiegel? Damit er die Lichthupe vom VW sieht!
при чому VW дізельний 
ато скучно шось

народні німецькі поговорки
1. Wie verdoppelt man den Wert einer Mazda? Einfach volltanken!
2. Warum haben alle Toyota Modelle serienma?ig eine Heckklappenheizung? Damit man beim Anschieben keine kalten Hande kriegt.
3. Was ist das kleinste Teil in einer Honda? Das Gehirn des Besitzers.
4. Wie unterscheiden sich viele Schalter bei Nacht in einem Infiniti? Es ist egal, es funktioniert ohnehin keiner.
5. Warum hat Mitsubishi so grose Aussenspiegel? Damit er die Lichthupe vom VW sieht!

- Йосип
- Ім'я:Йосип
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
я як свій клапан егр провіряв, то думав там жопа, а виявився чистеньким, що дуже здивувало,25 років машині а егр навіть не забитий
- Yust
Інформація не на користь німців.
Еcли жe бpaть пять и бoлee лeт, тo тут peзультaты вooбщe ceнcaциoнныe: чиcлo пoлoмoк япoнcкo-кopeйcкoй мaшины в cpeднeм вдвoe мeньшe, чeм у ЛЮБОГО ближaйшeгo кoнкуpeнтa и втpoe-вчeтвepo, чeм у «фoлькcoв», «Ауди», «Ситpoeнoв», «Фиaтoв» и нeкoтopых дpугих пoпуляpных у нac eвpoпeйcких мoдeлeй!
Шукаючи Європу ми знайшли Україну.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Петро, трактор :)))
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази