Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
коли зроблять і будуть такі ж результати тоді можна буде говорити)Kritik писав: чекаємо коли зробляти тести дизельних Хонд і Тойот, оце буде ржака якшо всі автовиробники такі самі, а я підозрюю шо так і є
походу вся заруба тільки починається :)Kritik писав: в БМВ знайшли таку саму фігню з дизелями
cat-yellow писав: я по ваших вулицях рассєкаю
приїзди на форді)) нема чого нас тут труїтиcat-yellow писав: Myself, сорі, я з батьками туда і назад
може в четвер буду мав більше часу![]()
![]()
xxfOxx писав:приїзди на форді)) нема чого нас тут труїтиcat-yellow писав: Myself, сорі, я з батьками туда і назад
може в четвер буду мав більше часу![]()
![]()
та авдішники вони такіKritik писав: оце мужик, оце я розумію, трави японоводів
Воно кадить через той сраний ЕГР.T5-R писав: я сьогодні їхав за е39 2.5д....ззаду димова завіса як від дизеля Львів-Ковель
як то так? той клапан спецово для екології робили, як через нього може кадити? хіба він несправний тоді так.telko писав: Воно кадить через той сраний ЕГР
ой, тільки не притворяйся шо не знаєш шо таке якась несправна частина в машиніxxfOxx писав:як то так? той клапан спецово для екології робили, як через нього може кадити? хіба він несправний тоді так.telko писав: Воно кадить через той сраний ЕГР
в плані? написав бо звучало так, що то егр винуватий в диму, а не його несправність.Kritik писав: ой, тільки не притворяйся шо не знаєш шо таке якась несправна частина в машині
так всі взяли і повірили шо хонди не ломаються
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей