куплю хонду, буде інша розмова

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ага, один раз як пенсіонер, а другий раз як "везу маму". Бо ти мені постійно кажеш, що я ганяю.CAT писав: Їзджу по різному.
Бо ти ганяєш швидше ніж твоя машина може ганяти!Fobos писав: Бо ти мені постійно кажеш, що я ганяю.
За результатами даних останніх досліджень, Skoda була визнана найнадійнішою маркою автомобілів у Великобританії. Чеський автовиробник зайняв перше місце в рейтингу надійності Vehicle Dependability Study, складений міжнародною дослідницькою компанією JD Power.
За результатами дослідження 2015 року автомобілі SKODA викликають у своїх власників меншу кількість проблем і поломок, ніж у власників автомобілів будь-яких інших брендів. Всі моделі марки SKODA отримали оцінку вище середнього, а нова Skoda Fabia посіла третє місце в сегменті компактних автомобілів.
Опитування проводилося серед власників автомобілів, які придбали свої транспортні засоби з квітня 2012 року по березень 2014 року, і було спрямоване на вивчення їхнього досвіду експлуатації. У ході опитування власники повинні були оцінити кількість проблем і рівень їх складності, з якими їм довелося зіткнутися протягом останніх 12 місяців. Надійність оцінювалася кількістю проблем на кожні 100 автомобілів. Чим менше труднощів у використанні, тим надійніше виявилася автомобільна марка.
Skoda_Cars
Перемога в авторитетному рейтингу надійності JDPower Dependability Study вкотре підтверджує довіру британців до бренду Skoda. У поточному році організація британських споживачів “Which?” вже назвала новий Skoda Superb Combi кращим автомобілем у своєму класі, а Skoda Yeti – кращим компактним автомобілем класу SUV. На початку цього року Skoda Fabia отримала нагороди в трьох категоріях рейтингу «What car?» ставши «Автомобілем року», «Кращим компактним автомобілем» і «Кращим сімейним автомобілем».
За перші шість місяців 2015 SKODA в Великобританії продала більше 41 тисячі автомобілів. Великобританія є другим за обсягами ринком з експорту марки SKODA в Західній Європі, і четвертим найбільшим ринком збуту чеського автовиробника в усьому світі. У 2014 році SKODA у Великобританії встановила новий рекорд продажів, продавши 76000 автомобілів.
не скажу ,на кіа ріо тарахкоче як трактор ,але то найдешевша модель.корейці не погані ,але в нижчому сегменті .хто розбирав той знаєT5-R писав: Примітно те, що в корейців найтихіше працюють бензинові двигуни!
cat-yellow писав: у Великобританії.
і в мазди тоже дуже тихо...T5-R писав: найтихіше
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей