T5-R писав:anry1, ти б ще скаржився на те, як французи добре керуються без одного колеса, а німці при такому розкладі не їдуть
Я взагалі то писав про потенційних 5 трупів в Гольфі , а не про колеса чи французів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
T5-R писав:anry1, ти б ще скаржився на те, як французи добре керуються без одного колеса, а німці при такому розкладі не їдуть
потенційні трупи є серед усіх машин, хіба це безпосередньо має відношення до якості автомобіля?anry1 писав: Я взагалі то писав про потенційних 5 трупів в Гольфі
AnGeL писав: але принаймі в моїй ще допотопній хонді, двері з середини завжди можна відкрити механічно
Хонда не ламається. ніколи!Петро писав: в хонді не можна вибивати
AnGeL писав: то правда. сама по собі - ніколи.
pikach00 писав: Вчора їхав у таксі. Міцик Грандіс 2007 року з пробігом 560 тис!
Та ти пяний був і тому тобі все здавалось добреpikach00 писав: І з тим пробігом, не замітив щоб там щось сильно стукало чи шось таке. Салон в норм стані.
набридло... навіть не знаю, що ще сказати..AnGeL писав: CAT, о вельмишановий тонкий троль, невже ваш порох в порохівницях вже іссяк? я сюди зайшов з надією прочитати якийсь високогумористичний підкол з вашої сторони, а тут таке(((
слабакCAT писав: набридло... навіть не знаю, що ще сказати..
В мене турбо мотор і не жре масла взагалі. Падіння рівня від максимуму до нижче середини за 12 тис км я не вважаю якимось показником. Їзджу по різному.pikach00 писав: А що у тебе на фофвагені?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей