Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Японці чи Німці

Японці чи Німці

1. Японці
225
38%
2. Німці
366
62%

Всього голосів: 591

CAT
Ім'я:Данило
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Японці чи Німці

Повідомлення CAT » Нед, 22 лютого 2015, 13:14

cat-yellow писав: Валєра мені на Тракті як поставив на M62B44, то я горя не знав... шуршало, як книжка пише!
так так) розкажи як мотор ремонтував)
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Нед, 22 лютого 2015, 13:36

шо там було, прогорівші клапана? :D
Sad, but true.

Kritik
Ім'я:Саша
Номер:KR
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 79 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Kritik » Нед, 22 лютого 2015, 13:39

CAT писав:
cat-yellow писав: Валєра мені на Тракті як поставив на M62B44, то я горя не знав... шуршало, як книжка пише!
так так) розкажи як мотор ремонтував)
Жовтий Кіт бачив розібраний мотор після газу і мовчить? :shock

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Нед, 22 лютого 2015, 13:39

згорів клапан... так, було
але це швидше мій провтик

а епопея з двигуном була із за криворуких майстрів

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Нед, 22 лютого 2015, 13:40

Kritik писав: Жовтий Кіт бачив розібраний мотор після газу і мовчить? :shock
поміняв на М62 натягувач ланцюга, всіх прєлєстєй не бачив

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Нед, 22 лютого 2015, 13:42

BOXER писав:шо там було, прогорівші клапана? :D
Думаю, що дурістю було не поставити відсікач газу по обертам, щоб після 3.5к вмикався бенз автоматом... і це спровокувало те, що прогорів клапан... Але авто працювало на ГБО - відмінно

Kritik
Ім'я:Саша
Номер:KR
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 79 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Kritik » Нед, 22 лютого 2015, 14:24

на 330d дорестайлі, були тільки 5-ти ступки? :|

CAT
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » П'ят, 27 лютого 2015, 11:21

Вчора бачив Мазду 6 (перше покоління 2002-2008). Я просто офігів з того наскільки там погнили пороги і арки. Порогів просто нема, тупо насркізні дірки від дверей і аж до днища! На арках то саме, куски повідвалювались! В мене на гольфі 1 який ніразу не варився і не малювався за 35 років і їздив десь по селах і то ситуація на порядок краща!
Чесно я такі пороги як на тій Мазді останній раз бачив хіба на Жигулю якомусь врослому в землю... Я не розумію який хреновий метал і пофарбування має бути, щоб за 10 років машина так зігнила... І це ж не локальне місце (яке могло бути бите і погано зроблене), це вся машина, обидва пороги повністю, обидві задні арки і ще купа ржавчини на дверях, крилах і так далі...
Хотів сфоткати, але там сидів чувак всередині. Він ітак офігів з того, що я два рази вертався і обходив машину кругами щоб подивитись як так могло статись...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

axel

Повідомлення axel » П'ят, 27 лютого 2015, 11:28

CAT писав: Вчора бачив Мазду 6 (перше покоління 2002-2008). Я просто офігів з того наскільки там погнили пороги і арки. Порогів просто нема, тупо насркізні дірки від дверей і аж до днища! На арках то саме, куски повідвалювались! В мене на гольфі 1 який ніразу не варився і не малювався за 35 років і їздив десь по селах і то ситуація на порядок краща!
Чесно я такі пороги як на тій Мазді останній раз бачив хіба на Жигулю якомусь врослому в землю... Я не розумію який хреновий метал і пофарбування має бути, щоб за 10 років машина так зігнила... І це ж не локальне місце (яке могло бути бите і погано зроблене), це вся машина, обидва пороги повністю, обидві задні арки і ще купа ржавчини на дверях, крилах і так далі...
Хотів сфоткати, але там сидів чувак всередині. Він ітак офігів з того, що я два рази вертався і обходив машину кругами щоб подивитись як так могло статись...
Зате на неї екологічне лакофарбове покриття :D
bmw-club.lviv.ua

Novel

Повідомлення Novel » П'ят, 27 лютого 2015, 15:34

CAT,

Я тобі такого ж Гольфа першого знайду. Ні! Скоріш усього не знайду - він згнив (ли)...

До чого це ти то написав? Таке враження що Фольци не гниють чи Бумери? У мене тут з 10 авто під вікнами дому стоїть 6 авто на польських бляхах і такі друшляки що та Мазда 6 буде верх ідеалу!

В мого швагра Форд Сієра 1988 року стан ідеальний, рідна фарба все чікі пукі. В сусіда по гаражу таке ж авто. - ушатаний друшляк! І що це говорить?
Який водятел така і машина! Тут до гадалки не ходи...

У мене таке ж авто. і також перше покоління! Але я маю з чим зрівняти а це з Мерсом. Я реально хвалений німецький авто. в останнє в житті купив. Більше ні-ні. Кожного року підкрашування, лівий поріг з днища прогнив... І що? Виходить Мерс лайно!

axel,

Просвіщайся

Mazda представляет самые экологически чистые краски в мире

http://www.dragracingrostov.ru/blog/201 ... ki-v-mire/

CAT
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » П'ят, 27 лютого 2015, 17:17

Novel, найди мені такий самий ржавий фольц 10 річний тоді повірю! Але порогів має взагалі не бути, а на арках наскрізні діри!
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Stuff
Ім'я:Віталік
Дякував (ла): 15 рази
Подякували: 29 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » П'ят, 27 лютого 2015, 17:21

CAT, синій колір?
количество слов не определяет качество речи...

wazzup

Повідомлення wazzup » П'ят, 27 лютого 2015, 17:29

CAT писав: Вчора бачив Мазду 6 (перше покоління 2002-2008). Я просто офігів з того наскільки там погнили пороги і арки. Порогів просто нема, тупо насркізні дірки від дверей і аж до днища! На арках то саме, куски повідвалювались! В мене на гольфі 1 який ніразу не варився і не малювався за 35 років і їздив десь по селах і то ситуація на порядок краща!

може вона бита? може вона топлена?
якби була розмова по тій машині з власником, тоді можна було б робити якісь висновок. моя думка.

Glibko
Ім'я:Рома
Номер:АТ8хх8CH
Дякував (ла): 46 рази
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Glibko » П'ят, 27 лютого 2015, 17:41

wazzup писав: може вона бита? може вона топлена?
якби була розмова по тій машині з власником, тоді можна було б робити якісь висновок. моя думка.
неа .... то проблема в тих машинах ....
https://www.vtulka.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази

Повідомлення AnGeL » П'ят, 27 лютого 2015, 18:35

давайте разом подумаєм на ту тему:
вірогідно та машина буле підтоплена, або простояла в сирому гаражі, шо корозія стала настільки критичною.
сам факт такої корозії, вже дуже багато говорить, а саме, шо вона появилась не моментально, а поступово проявлялась, і тільки найбільш паскудний власник не робив би ніяких дій і їздив як є. звідси випливає, шо власник паскудний, і раз він аж так запустив пороги, то відповідно він і зовсім не шанував машини, не доглядав, і не переймався її теж станом. а з дуру можна самі знаєте шо зламати, томй поодинокий випадок ніпрошо не говорить. і так, про проблеми тої мазди знаєм всі, але вони не є такими массовими як описується вище.
Хондоводи настільки сурові....

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » П'ят, 27 лютого 2015, 18:40

AnGeL, :facepalm вони є масовими, не пиши дурниць і не умнічай.
Sad, but true.

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » П'ят, 27 лютого 2015, 19:40

Та всі знають, шо Мазда 6 в першій буді гниє порядошно.... шо тут гадати...

Novel, Мерс маєш який? 638-ма буда? 639-та до 2007-го року?
якщо хоч одне "так", то тоді тут теж нема сенсації і вищеописані мерси - всі знають, шо вони гамно....

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази

Повідомлення AnGeL » П'ят, 27 лютого 2015, 19:55

BOXER, гниє порядошно і нема порогів зовсім, то кагбе різні речі. мерси очкаріки тоже гниють порядошно, але наряду з трупаками їздять лялі.
Хондоводи настільки сурові....

Novel

Повідомлення Novel » П'ят, 27 лютого 2015, 20:27

AnGeL,

Плюсуюсь до сказаного!
cat-yellow писав: Та всі знають, шо Мазда 6 в першій буді гниє порядошно.... шо тут гадати...

Гниють в тих кому насрати на авто! От ти любиш свої автомобілі, шануєш, доглядаєш, пестиш. Як ти думаєш в якому стані будуть твої автомобілі через 5-10 років? Правильно! Стан ідеал.
А якщо попаде твоє авто. до якогось смаркача, вискочки що буде? Правильно рендя, черпак, корито...
То до чого ті розмови? Якщо є ознаки корозії навіть на авто яке не луджене інше. То що робиться? Правильно перемальовується сегмент, заливається та обробляється днище відповідними матеріалами. А кому насрати на авто. то яке б то авто не було воно буде трупом за певний період часу.
cat-yellow писав: Мерс маєш який? 638-ма буда? 639-та до 2007-го року?

638 та 639 буда ржавіє. В останній буді враховуючи їх менший вік ржавіють ще гірше. Я взагалі мовчу про легковушки...
Мій екземпляр 638-го Мерса дістався уже перемальованим. І тепер це діло лізе і лізе в геометричні прогресії. І якщо порівняти з Маздою то в процентому співвідношенні це 70/30 (перший це бус, а другий Мазда - по стадії ржавінню) і це при тому що в Мерса метал товстий, але це марно...

А тішити себе ілюзіями вот у мене, а решта все лайно - це не правильно і я таких людей не розумію. Я стараюсь бути нейтральним у думках.

У мене перше покоління. Так знаю про загальну проблему даних автомобілів і не заперечую. Але насправді дана участь мого авто дана епідемія ржавіння не спіткала. А саме через те що після покупки я зробив елементарні заходи по захисту кузова від завчасного ржавіння. Є касяк і касяк із-за того що попередній власник затер лівою стороною задній підкрилиник і помалювали це все лайново, а скоріш усього обробили. Хоча з правої сторони все гарно!!!

А з другої сторони Фольци не ржавіють? А ну розкажи як Течики 5 закидає ржавчиною? Правда є таке?

CAT,

Чесно я подумав про друге покоління...

А так то перше покоління Гольфа у нас в НЯ і околицях уже не здайдеш вже в живих. Хіба піти в МРЕВ випросити список власників... А то по дорогам таких уже немає ТЗ. То ж де я тобі надибаю фото хоч елементарного екземпляра якщо всі вони вже спочивають на шроті. :D

Петро! Може ти знаєш хто у нас в НЯ ще їздить на Гольфі 1 ?

Їх то було продано в світі 6.780.050 штук. Куди поділись? :D

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » П'ят, 27 лютого 2015, 20:40

Novel, а вот з цим погоджусь!

Факт, що я не вірно висловився... правильніше було б сказати "є машини більш схильні до ниття, є менше, але дуууууже багато залежить від власника". Мені Таврія у віці 15 років без єдиної ржавчини дісталась... одне маленьке пятно на дверці (як 25 копійок) оброблене було.

Т5 - і так, і ні...

Чому так? Дуже оббивається фарба там, де мав би бути спереді бризговик (інженерний провтик... мерси і трафіки в тому плані дають фору)...

ось в цій частині
Зображення

але можу сказати, що метал робиться риженький, але корозія не кидається... метал не псується... та рижість витирається пальцем і під низом - метал...

в мене болячок з корозією нема ніде
але можу сказати, що якщо Т5 був десь битий... то всьо, труба... буде там ржавіти...

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей