в мене друг мав форда ескорта так єлі його продав запчастини важко дістати,ціна на запчастини не з маленьких,ломався ппц.....
купив мерина и все стало нормуль....
тому ті форрди так дешево цінять бо знают шо з ними морока
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і твій друг ставив запчасті зі шроту чи від вазу ?adron писав:ціна на запчастини не з маленьких,ломався ппц.....
незнаю, бо до ходової не дивився ще.shpila писав:яка наприклад вартість комплекту сайлентблоків на перед?
до ескорта коштувала 840 грн оригінал (протерлась до бачка), але так як тато в мене зварювальник то обійшлось скльопуванням, бо такі гроші явно не готовий дати.vovka писав:за трубкою гур високого тиску
окремо. хотя от найшов замінник дешевий Moog - 174 грн.Buts писав:це підшипник у зборі зі ступицею, чи окремо ?
саме так. ну але багато продавців "пішаманюють" машину перед продажем, міняють те, що явно видно. та, далеко не всі добросовісні і ставлять хоча би нові замінники, багато хто ліпить якийсь б/у шрот, але випадки і продавці різні бувають.BOXER писав: Також зрозуміло, шо через рік ті вся запчастини зносяться і вже не будуть вартувати тих 500 у.о. Але на даний момент так.
Ну про ескорт тут нетреба росказувати, запчастину практично любу можна знайти в той же день як не нову то на шроті в крайньому випадку. Стосовно фокуса я вже писав, все можна дістати, нові запчастини по дуже навіть приємним цінам та і шротів вистачає зрештою, про мотори вже розжували. Та і запчастини не дороржчі і не дефіцитніші ніж на інші машини того ж класу тих же років. Припиняємо про форди, хоча фокус за 8500 варіант дуже непоганий але брав би я 1.8 бенз.adron писав:запчастини важко дістати,ціна на запчастини не з маленьких
наведу більш життєвий приклад - квартира. є ціла купа людей, які можуть/хочуть жити в комуналці чи в "радянському" житловому стані і дивуються, коли квартири з ремонтом коштують +200-300 усд/квадрат. звучить то так - "ну і що, що тут нова стяжка/поміняне опалення з пічного на автономне якісне/тепла підлога/підвісні стелі і тд - то все понти - он є така ж по квадратурі, стеля тече, паркет ще струганину червоних комісарів пам'ятає, дроти по хаті на цвяхах розведені - і там ціна менша"shpila писав: Я от ніколи не розумів чому людина завжди рахує те що вона вклала в машину?
я за неї дав 13200. витрати - всі на сайті, згрубша нехай 4к за 4 роки на ремонти. Де тут "на 100 уо дорожче"shpila писав:То тільки наші люди привикли - купив, поїздив, поремонтував, продав на 100 у.о дорожче ніж купив бо вклав
Одним словом - "Всі брешуть"(с)ХаусБо на сьогоднішній день в нашій країні вірити, тим більше на слово, не можна нікому.
adron писав:бажано кондюк,гідрак !
adron писав:ланос ще можна
трупadron писав:авто до 5000 $
вот мены ынтересна позицыя многых форумчан - по заданих чуваком парментрам - тока труп і з цим в принципі всі сагласні...LEgEnDA писав:adron писав:бажано кондюк,гідрак !adron писав:ланос ще можнатрупadron писав:авто до 5000 $
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей