Не було такогоAnGeL писав: axel, ми з тобою говорили про то, так шо ціхо будь)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не було такогоAnGeL писав: axel, ми з тобою говорили про то, так шо ціхо будь)
Остапе, заспокійся, зразу уточню, в прелюді їздив тільки не за кермом, мені не сподобалось, да, є свій драйв, але то не то.AnGeL писав: Jarevych, от так цікаво читати писану, яка є витвором фантазії)))))) зразу видно, шо ти поняття не маєш, шо собою являє прелюд, а лише здогадуєшся ну я наприклад сидів в багатьох машинах, але не берусь порівнювати їхні ходові якості, якщо я сам на них не катав.
я вже сам запутався де той тролінг почався і де кінецьStuff писав: Бо як тролінг твої останні пости підуть
ану нагадай, бо шось не пригадаю про що цеStuff писав: "вийшов опель опц і показав всім де раки зимують"
Jarevych писав: Просто зрозумій, Прель робили для япошок, а Е46/36 для людей
ну от, питання про Е46 можна закриватиJarevych писав: Просто зрозумій, Прель робили для япошок, а Е46/36 для людей
А твій білий 2-дверний другий гольф не застрілий?Thorn писав: для людей це точно не застарыле бемеве
В мене дитячі пости?)))) мда, вибач, не встиг спитати чи можна в цій темі тролити на тему бмв в людини яка у всіх темах вчить всіх як і коли масло міняти і навязує сітізени[emoji1]Thorn писав:Jarevych, взагалы твоы пости дитячы ы не зрозумылы, тоды виходить що французи для секс меншин...?
для людей це точно не застарыле бемеве
cat-yellow писав: всьо - старе гімно, одні японці - красапєта!
Ні, ти не правий, є лише японські авто і гавно, ааааа і ше голландські телевізориtelko писав:Є лише німецькі машини і пральні.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей