нє, ну впринципі я б не сказав шо то вже аж така погана машина, в цілому тазік білш-менш. доступність запчастин і обслуги не сильно гірша ніж в ваза, але все інше в порівнянні на голову вище. але є багато таких приколів шо аж шляки трафляють

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
g0nzales, для цього придумали BMWg0nzales писав: для драйву і для комфорту
Та любу машину можна так ушатати і потім кричати що то не машина а гавно......cdrom писав: Порш Кайен. Хороший понт дороже денег?
смєшноDexter писав: g0nzales написав:
для драйву і для комфорту
g0nzales, для цього придумали BMW
що це за моделі і яких років?AnGeL писав: але в тих моделях, якими я займаюсь
не бачу нічого поганого. ще не чув щоб у пассата в4 наприклад чи Г-3 випав амортизатор бо він типу не прикручений до кузоваAnGeL писав: спосіб кріплення амортизаторів мене просто вразив верх просто впирається в чашку через гумову опору, і ніяк не прикручується, а щоб часом не випав, то зверху на шток прикручується така тарілочка, яка в діаметрі більша за отвір в чашці. вибачте, але це просто [цензура]! чому не зробити нормальні опори які кріпляться на шпильки до стаканів? навіщо кожен раз [цензура] відкручуючи гайки з штоку, якшо все набагато простіше я вже не кажу про спеціальну гайку, яку треба крутити спеціальним ключем. тобто заміна амортів то є процедура не з простих.
якось дивно щоб патрубки так розвалювались. мені здається, що так могло статись через застосування неякісної охолоджуючої рідини, або може власник на воді їздивcdrom писав: Порш Кайен. Хороший понт дороже денег?
http://nikolagrek.livejournal.com/119656.html
Пофлудіть щось, а то зовсім забули про цю тему
і тепер спеціально для Михаська, похвалю вагеновський 1,9 тді, який є цензура вічний. ходить і ходить, і їсти не просить, і дійсно простий, і дуже надійний. не дурно в4 з таким мотором в продажі висять одиниці....Зараз переглядають цей форум: AnGeL, Black, cat-yellow, Etnies і 2 гостей
це пор чий дизель, про Г2?AnGeL писав: не може похвалитись ніякою надійністю![]()
AnGeL писав: і тепер спеціально для Михаська, похвалю вагеновський 1,9 тді, який є цензура вічний. ходить і ходить, і їсти не просить, і дійсно простий, і дуже надійний. не дурно в4 з таким мотором в продажі висять одиниці....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей