пише шо мерс був у 1955му. то про який 1995-6 роки можна говорити

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
во-во, про шо я писав вище, винайти то пів справи, а довести до пуття і пустити в серію то інше. он, ротор винайшов німець, але япошки пустили їх на серійні авто, і хоть надійність і ресурс всеодно не фонтан, але тимнеменше такі машини є, продавались і їздять...andriy320e30 писав: ну ти поняв що технологія стара як світ .просто надійність її до тепер була під питанням
мерс у 55 році був цілком серійним автомобілем.. дорогим шоправда ну і взагалі автомобіль в ті часи не був таким масовим як сьогодні. випущено 3000+ авто серійно.xxfOxx писав: ми говоримо про серійні машини ні?
на одному вагу німці не закінчуються. нерозумію чого GDI ти ставиш як заслугу міцика, якщо тій технології було вже під 100 років поки міцик рішив її реалізувати в своїх авто.xxfOxx писав: Давай тепер від ВАГу відповідь наприклад
надійність і ресурс норм, 2.4 гді жре в місті десь 11літрів, а по пробігам там деякі машини 500 штук відїздили вже давно, цікавився знайомий і таки купив собі мітсу галант 99 року. Пробіг 350 чи 380 вже тисяч, нічого по мотору не робилося взагалі, працює як книжка пише.AnGeL писав: і хоть надійність і ресурс всеодно не фонтан, але тимнеменше такі машини є, продавались і їздять...
бо німці в тому не побачили смислу в масовій реалізації.. і як показав час вони були праві :)AnGeL писав: он, ротор винайшов німець, але япошки пустили їх на серійні авто, і хоть надійність і ресурс всеодно не фонтан, але тимнеменше такі машини є, продавались і їздять...
4ws, який потім тиряли всі підряд, включно з бмв і порше...vovka писав: суть в тому що міцик до придумування технології немає ніякого відношення. "загуглив" і реалізував наведи приклад якоїсь японської технології яку вони придумали першими ? не реалізували а іменно придумали.
тю серійний, тоді і ламборджіні дьябло серійнийvovka писав: мерс у 55 році був цілком серійним автомобілем.. дорогим шоправда ну і взагалі автомобіль в ті часи не був таким масовим як сьогодні. випущено 3000+ авто серійно.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_300SL
vovka писав: на одному вагу німці не закінчуються. нерозумію чого GDI ти ставиш як заслугу міцика, якщо тій технології було вже під 100 років поки міцик рішив її реалізувати в своїх авто
а там і не тільки економія, а еластичність двигуна і більший крутний і інші додаткові плюси були.vovka писав: а чо то не ставив ваг я звідки знаю, не фанат вага. може були більш важливі в них задачі, і смислу з реалізації тої технології на дешевих машинах в часи дешевого бензину вони небачили.
хм тоді чого ж була така реклама перших двигунів з прямим вприском від ВАГа? навіщо було копіювати розробку з серійного японського двигуна, пускати в масу якщо як ти кажеш небуло смислу в масовій реалізації?vovka писав: бо німці в тому не побачили смислу в масовій реалізації.. і як показав час вони були праві :)
то вони напевно якісь сліпі чи шо, хоть на вигляд вочі мають нормальніvovka писав: бо німці в тому не побачили смислу в масовій реалізації..
мабуть кожен другий пассат В3-В4, Г2-Г3 мають такі пробіги.xxfOxx писав: купив собі мітсу галант 99 року. Пробіг 350 чи 380 вже тисяч, нічого по мотору не робилося взагалі, працює як книжка пише.
вгадавT5-R писав: думаю шо міцик 2.4 має максимум 140-150 сил
то повідомлення було про НЕНАДІЙНІСТЬ двигунів GDI. На Г2-Г3 є прямий вприск ? чи може ауді з 2.5 турбодизелем згадаєм в яких розпрєдвали вигризало?T5-R писав: мабуть кожен другий пассат В3-В4, Г2-Г3 мають такі пробіги.не кажучи про БМВ з двигунами М10-М20-М30-М50-М52 і далі
ну і де ротор зараз га ? нема перспектив в тої технології - де масові серійні машини з таким типом мотора ? а вже купу років пройшло з часу лемана в 92.. ну виграли 1 раз леман.. до того вони не зразу прийшли. навіть москвич колись раллі вигравав міжнародне :)AnGeL писав: німці його толком нігде не використовували, принаймі я не чув, а он про роторну мазду, яка виграла леман, після чого заборонили ротор на лемані, ти сам неодноразово говори
смисл прийшов пізніше.. коли почалося зростання цін на паливо і більш жосткі еконорми.xxfOxx писав: хм тоді чого ж була така реклама перших двигунів з прямим вприском від ВАГа? навіщо було копіювати розробку з серійного японського двигуна, пускати в масу якщо як ти кажеш небуло смислу в масовій реалізації?
і ламбо серійний чого ж нє.. я тобі про технологію а ти мені про кількість машин в 55 роціxxfOxx писав: тю серійний, тоді і ламборджіні дьябло серійнийі інші теж, що мають 2-3 тисячі екземлярів в світі. Треба ще врахувати і пробіг отого "серійного" мерседеса
прошу двигун 1925 року з прямим вприском )) 90 років )xxfOxx писав: яких 100 років? 55 і 95 то 40 років максимум, притому що в 95 то вже було серійне виробництво де тих машин було більше ніж сотні тисяч штук.
ага... а японці стирили у мерседеса.AnGeL писав: 4ws, який потім тиряли всі підряд, включно з бмв і порше...
axel писав: ага... а японці стирили у мерседеса.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей