про цю тупість і говориться .RULES писав: менше 1сек на старті кікдауну,
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
Re: Японці чи Німці
вони туплять тільки даєш повний газ на сер швидкості і малих оборотах .короче вибирають яку краще передачу вибрати для максимальної динаміки .древні автомати неможна рівняти з надсучасними . а між переключеннями там скорість краща ніж на механіці -то на бмв 8ст .їздив і на 535 і на 650 останніх знаю .але є 1 мінус в них - нема ривків при переключеняхtelko писав: мова йшла про 7,8,10 ступеневі коробки...

TURBO -POWER
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Так я про це писавandriy320e30 писав: вони туплять тільки даєш повний газ на сер швидкості і малих оборотах .короче вибирають яку краще передачу вибрати для максимальної динаміки

я надіюсь ти не повірив в розхід 13л. на трекуandriy320e30 писав: а от в м3-м4 .вже нормально дьоргає казали в тестдрайві

- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
значить сучасні автомати зло)) от на старих немає толком з якої передачі вибирати (для 4ступ) - на обгоні або 2 або 3
VAG вже не той
- andriy320e30
- Контактна інформація:
як тобі сказати культурно .старим автоматам давно пора на пенсіюRULES писав: от на старих немає толком з якої передачі вибирати (для 4ступ) - на обгоні або 2 або 3

TURBO -POWER
- axel
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
не буде. бо як не хочеш затупок то там треба ручку вліво перевестиtelko писав: Буде.

bmw-club.lviv.ua
- RULES
та нормальна там динаміка, гідротрансформатор затикає диру між передачами. от економічність не дуже.andriy320e30 писав:як тобі сказати культурно .старим автоматам давно пора на пенсіюRULES писав: от на старих немає толком з якої передачі вибирати (для 4ступ) - на обгоні або 2 або 3тому що там різниця в динаміці порівняно з механікою величезна
VAG вже не той
- mathst
- Ім'я:Степан
- Подякували: 18 рази
вслід за газонокосарками, які розганяються до 180 км/год Honda взялася за літаки http://gazeta.ua/ru/articles/avto/_hond ... jet/567367
ну і пару новенький мото http://vs.ua/news/moto/3131-moto-novinki-ot-honda
ну і пару новенький мото http://vs.ua/news/moto/3131-moto-novinki-ot-honda
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
підтримую, як власний 5 ст. гідроавтомата 5HP-ZF19RULES писав:та нормальна там динаміка, гідротрансформатор затикає диру між передачами. от економічність не дуже.andriy320e30 писав:як тобі сказати культурно .старим автоматам давно пора на пенсіюRULES писав: от на старих немає толком з якої передачі вибирати (для 4ступ) - на обгоні або 2 або 3тому що там різниця в динаміці порівняно з механікою величезна
- розгін є
- динаміка є
- газ в пол? якшо було 2500 обертів (режим, коли турбіна нормально працює) - то більше менш ок, якщо з 1200 обертів - то коню понятно, шо тупить
в БМВ (там був ZF-5HP24) там взагалі виривало землю з під себе відразу (якщо в спорт режимі)
не пробував я роботів, але мені і гідроавтомат не поганий!
а економія - ну хз, мене те питання не парить, бо в мене дизель і в мене і так розхід в економ режимі (з кліматами і ксенонами) від 5+ до 6 літрів.... а за "двісті грам" не парюсь (головне, що не 8-9, як в бенза)
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Крім того, хотів додати, що я ніколи не починаю тапкувати під час обгону, а намагаюсь це робити за мить до початку і ніколи не туплю під час обгону. В мене правила обгону такі:
- Якщо йшли однаково: Якщо активна зустрічна, то я відстаю від попереду йдучого авто і ще до того, як розминаюсь із зустрічним, починаю давати газу, таким чином, на момент розминання в мене вже є різниця по швидкості з попереду йдучим
- Якщо йшов я швидше, але не встигаю: пригальмовую раніше, щоб не впертись в переднього і зберегти різницю в швидкості, за мть до розминання - даю газу
- а взагалі - намагаюсь при обгонах приактивному русі давати добре газу, ніколи не тошню, бо мало лі шо може статись...
Наприклад: можу йти 120, передній 110 - обжену при 150 і далі скину до 120, при 120 не буду обганяти, бо то можна століття на обгон потратити
- Якщо йшли однаково: Якщо активна зустрічна, то я відстаю від попереду йдучого авто і ще до того, як розминаюсь із зустрічним, починаю давати газу, таким чином, на момент розминання в мене вже є різниця по швидкості з попереду йдучим
- Якщо йшов я швидше, але не встигаю: пригальмовую раніше, щоб не впертись в переднього і зберегти різницю в швидкості, за мть до розминання - даю газу
- а взагалі - намагаюсь при обгонах приактивному русі давати добре газу, ніколи не тошню, бо мало лі шо може статись...
Наприклад: можу йти 120, передній 110 - обжену при 150 і далі скину до 120, при 120 не буду обганяти, бо то можна століття на обгон потратити
- RULES
а кажуть в німців дешеві автомобілі Omega A з пробігом під 400 000 за 3000Є слабо?)))))
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/op ... res=EXPORT
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/op ... res=EXPORT
VAG вже не той
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
RULES, пффф, здивував
чоткі поляки вибирають таз_для_пацанов
і цінять недешево
http://otomoto.pl/lada-samara-unikat-28 ... 41678.html
а ще я вчора бачив на отомото 99ку карбюраторну за 1900євро і сьогодні її вже немає в пошуку

чоткі поляки вибирають таз_для_пацанов
і цінять недешево
http://otomoto.pl/lada-samara-unikat-28 ... 41678.html
а ще я вчора бачив на отомото 99ку карбюраторну за 1900євро і сьогодні її вже немає в пошуку

Work hard! Play hard!
-
- Ім'я:Павло

hrdrive писав:шеф на гуцульщині злапав ось такого унікала![]()
![]()
![]()
- DNK
- Ім'я:Діма
- Подякували: 3 рази
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
-
- Ім'я:Павло
Давно пора! Гівно а не коробка!
-
- Ім'я:Ігор
ВЫ ТОЖЕ СЧИТАЕТЕ, ЧТО НАШИ МАШИНЫ ГОРАЗДО ЛУЧШЕ ИНОМАРОК, ПОТОМУ ЧТО ТЕ ВСЕ ИЗ ТОНКОГО МЕТАЛЛА И ПЛАСТИКА, А НАШИ ИЗ ТАНКОВОЙ СТАЛИ???

Пі по новому
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
шось тут якісь неудачні вброси останнім часом, треба тему освіжити, тимбільше тут по сусідству в болгарії всякі тест-драйви проводяться, світ перевертається з ніг на голову, Торт вшокові, незнає шо з ним робиться, гті вже не самий крутий, і взагалі, весь світ перевертається з ніг на голову
тут я навіть немаю шо притикнути, тут япи навіть не вспливають, ваг проти всіх, фієста проти всіх, капєц короче. я пропоную зробити тест-драйв фабії фелікса, фієсти боксера, і якогось сеата спорт з тим суперпихлом на 115 конєчок, хто кому надере дупу і різних номінаціях, таких як 0-100, квотер, розіхд, керованість, і всяке таке. ну і для контрасту і розстановки крапок над ї ше треба гольф гті, так шоб всі раз і назавжди зрозуміли шо то не машина і конкуренції вищепереліченим не складає...

Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
ось шо я називаю надійністю....
Хондоводи настільки сурові....