Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Мені достатньо того що япокши, і Таета, і Хонда, відкрито кажуть, що при розробці своїх нових моделей Ауріса і Сівіка рівнялись на Гольф.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Re: Японці чи Німці
A1,A1 писав: харакірі

кльово, коли окрім всього іншого - почуття гумору залишається!

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
незнаю, як там з Вагенівськими коробками, але з Опельвськими проблем нема, вони досить договічні, але як правило їх взагалі ніхто не шанує, тому інколи простіше поміняти а не ремонтувати. І ти ще запитай які коробки вони возять, думаю явно не Ф20. Ну і багато хто експериментує з коробками, бо деякі є більш економічними, а деякі навпаки більш динамічні, а Ф28 є блока. Там комплектух тих коробок до чортиківAnGeL писав: от власне ті люди яким я допомагав розбирати той гольф, займаються запчастинами з польщі. і що саме головне, найбільш ходовий товар в них це коробки опельовські і вагеновські від всяких гольфів і пасатів. і їх розбирають на ура. невже є така проблема з тими коробками, раз вони такий ходовий товар? я з другом бмвістом ніяк не могли зрозуміти шо можна зробити з коробкою механічною, шоб її знищити на звичайній машині невже вони настільки ненадійні? ну опелівські то ше пів біди, їх на ланоси беруть трохи...
Машина не жінка , помилок не пробачає
- CAT
- Контактна інформація:
та шо ви заладили з тими коробками! от москвічьовська коробка то то шо треба!
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
ні разу не чув про проблеми в коробках на астрах...
може на старих шротах до 2000-го року через зношеність і купу рук, які дьоргали ті коробки, вони дохнуть...
може на старих шротах до 2000-го року через зношеність і купу рук, які дьоргали ті коробки, вони дохнуть...
Sad, but true.
давай пруф з цитатамиCAT писав: Мені достатньо того що япокши, і Таета, і Хонда, відкрито кажуть, що при розробці своїх нових моделей Ауріса і Сівіка рівнялись на Гольф.
ту коробку також бмв робило, чи тільки двигунCAT писав: от москвічьовська коробка то то шо треба!
- CAT
- Контактна інформація:
A1,
Я думаю достатньо авторитетне автовидання... Ну і це слова самих япошок, а не журналістів...
Ше десь про Таету читав, але зараз не можу найти, може в неті і нема, а тільки в друкованій версії...
http://www.autoreview.ru/_archive/secti ... ON_ID=5362Интересно, что, рассказывая про все эти изменения журналистам, японцы ничтоже сумняшеся исполнили осанну в честь усовершенствованного рулевого управления и вспомнили про Volkswagen Golf — дескать, именно он был тем камертоном, по которому настраивали ходовые качества нового Сивика.
А когда речь зашла об интерьере, то вспоминали не только про Гольф, но и про машины подороже — не забыли даже «трешку» BMW.
Я думаю достатньо авторитетне автовидання... Ну і це слова самих япошок, а не журналістів...
Ше десь про Таету читав, але зараз не можу найти, може в неті і нема, а тільки в друкованій версії...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
в "узких кругах" :)CAT писав: достатньо авторитетне автовидання
Ладно, давай зачотку

CAT, говорящий ? Давай я його на Хонді покатаю 

- CAT
- Контактна інформація:
A1, Він німий, в дитинстві побачив оце і онімів

Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- cat-yellow
CAT, добре, що він такого не бачив :)

-
я пасажиром катався на такому, супер тачка!CAT писав: A1, Він німий, в дитинстві побачив оце і онімів
-
cat-yellow, мультіпла то трохи 

не самий страшний бобік :)CAT писав: Він німий, в дитинстві побачив оце і онімів
доречі любитям під=вати, що Хонда випускає мопеди, прошу переглянути їх рекламу. Компанія цього не цурається

- cat-yellow
файна реклама! (щиро то кажу, без підколки)A1 писав:доречі любитям під=вати, що Хонда випускає мопеди, прошу переглянути їх рекламу. Компанія цього не цурається![]()
а на 2:09 вона не те, що мопедів, навіть холодильників не цурається :)
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
CAT, ну і що з того що першим побачив форд? воно ж і не дивно, компанія форд куди старша за хонду...
дальше, рівняються на гольф, щоб сподобатись вибагливим європейцям, і збільшити кількість продажів в европі, німці то ж давно вивчили смаки і захцянки європейського споживача. бо на внутрішньому ринку, в америці та й в світі їхні машини розходяться на ура, ба навіть для внутрішнього ринку випускаються заряджені моделі, які більш ніде не продаються, отож европейцям шумку і мякий пластик, а япошкам мотор чим повеселіше. (я японець короче
)
ну і про ровери,
як бачимо виробник нічого не цурається. а виготовляє надзвичайно широкий спектр продукції, зокрема все що рухається... саме тому можливо не настільки дотошно і зациклено відносяться до виготовлення автомобілів, так як то не єдиний їх напрям, як в тих же ш німців...
то шось похоже на самсунг, вроді їх телефони і непогані, деякі взагалі круті, але на фоні старої нокли чи іфонів, чи хітачі не настільки зручні і продумані.
дальше, рівняються на гольф, щоб сподобатись вибагливим європейцям, і збільшити кількість продажів в европі, німці то ж давно вивчили смаки і захцянки європейського споживача. бо на внутрішньому ринку, в америці та й в світі їхні машини розходяться на ура, ба навіть для внутрішнього ринку випускаються заряджені моделі, які більш ніде не продаються, отож европейцям шумку і мякий пластик, а япошкам мотор чим повеселіше. (я японець короче

ну і про ровери,
як бачимо виробник нічого не цурається. а виготовляє надзвичайно широкий спектр продукції, зокрема все що рухається... саме тому можливо не настільки дотошно і зациклено відносяться до виготовлення автомобілів, так як то не єдиний їх напрям, як в тих же ш німців...
то шось похоже на самсунг, вроді їх телефони і непогані, деякі взагалі круті, але на фоні старої нокли чи іфонів, чи хітачі не настільки зручні і продумані.
Хондоводи настільки сурові....
Виграє не той, хто більше напише
Зараз тебе затролять поповній

Виграє не той, хто більше напише

Зараз тебе затролять поповній

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей