Так і передай, БМВіст вибив інфу в гугла за 2 хв. Хондоводу на це пішло 5 років.AnGeL писав: 5 років блєать, тре буде якось йому то передати

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Так і передай, БМВіст вибив інфу в гугла за 2 хв. Хондоводу на це пішло 5 років.AnGeL писав: 5 років блєать, тре буде якось йому то передати
ха-ха, ти майже настільки хитровиіпаний, шо майже викрутився з тої лажової ситуйовини, але чесно скажу, невийшлоaxel писав: AnGeL написав:
5 років блєать, тре буде якось йому то передати
Так і передай, БМВіст вибив інфу в гугла за 2 хв. Хондоводу на це пішло 5 років.
А я і не старався, говорю як є.AnGeL писав: ха-ха, ти майже настільки хитровиіпаний, шо майже викрутився з тої лажової ситуйовини, але чесно скажу, невийшло
Інформацію такого роду завжди знаю. Як про тиск паливного насоса, так і тиск насосів гідропідсилювача, тиск в системі охолодження і тд. в кожній моделі і окремо під кожен двигун так... тому я сам собі гуглAnGeL писав:значить так і запишем: пройшло 5 років, а бмвіст так і не знає яка продуктивність паливного насосу в його машині, проте навчився користуватись гуглом, значить прогрес є, і не все ще втрачено!
![]()
![]()
Є один немаловажний фактор... мені абсолютно глибоко однаково хто тут, що думає. Головне, що я маю відповідь для кожного клієнта не користуючись ПК, а думка клієнтів мені набагато важливішаAnGeL писав: axel, і ти думаш шо хтось в то повірить
на домкрат вимінявT5-R писав: може кувалди немає
Я веду до того, що мені [цензура] на:AnGeL писав: axel, до чого тут твої клієнти
AnGeL писав: і ти думаш шо хтось в то повірить
маю сокиру,але якщо б купив щось нове і воно мене б не влаштувало,я б не бавився з кувалдою або подібним, цікавіше було б підірвати або підпалити під будівлею представництвом даної маркиT5-R писав: наші люди мазохісти ше ті, он Глейф з тачками тр@хається регулярно, але ше жодної не побив кувалдою може кувалди немає
таааааа, підірвати. тааа, маєш сокируGleyf писав: маю сокиру,але якщо б купив щось нове і воно мене б не влаштувало,я б не бавився з кувалдою або подібним, цікавіше було б підірвати або підпалити під будівлею представництвом даної марки
Форд - це надійне європейське авто, продукт, який понястю робить по всім Німецьким традиціям, згідно смаку "європейця" Німецька частина глобальної кантори, штаб-квартира якої в США.Speedo писав:Питання до любителів німецьких авто! Як, на вашу думку, охаректеризувати "форд"? Маються на увазі не "мустанги" чи т.п., а продукція відділення Ford europe - ці всі наші любимі "фокуси",фієсти", "мондео", а також "сієрри" з "ескортами" і ін. добротні автівки?![]()
Це є "типовий німець"? Ну, не сказав би. Марка сама - взагалі-то, американська, а роблять їх частково в Німеччині, Бельгії, Англії чи ще десь, вроді, в Східній Європі (навіть в Росії). Так що це? "Надійний німець"? Типовий американець? Чи взаглі незнати що - авто "без прописки"?
cat-yellow писав: Але він народжений в Німеччині, тому для нього Німеччина - це його батьківщина!
Novel писав: А тому речі люблю називати своїми іменами
Novel писав: Авто: Будка, Машка
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_of_EuropeКомпания выпускает широкий спектр легковых и коммерческих автомобилей под марками «Форд».
Компания разделена на три структуры по географическому признаку: Ford North America, Ford Asia Pacific и Ford of Europe[9]. Ранее каждое из этих подразделений имело собственный модельный ряд, но в 2006 году руководитель компании Малалли объявил о новой стратегии «Единый Ford», согласно которой Ford должен постепенно начать выпускать глобальные автомобили, общие для всех рынков, и первым из них стал Ford Focus III
Ford of Europe GmbH[1] is a subsidiary company of Ford Motor Company founded in 1967, with headquarters in Cologne, Germany.
Ford of Europe was founded in 1967 on the merger of the British and German divisions of the Ford Motor Company. The front-engined Ford Transit range of panel vans launched in 1965, was the first formal co-operation between the two entities, simultaneously developed to replace the German Ford Taunus Transit and the British Ford Thames 400E. Prior to this, the two companies avoided marketing their vehicles in one another's domestic markets, and in much of the rest of western Europe were direct competitors, with totally separate product lines, despite being owned by the same American parent, in a similar manner to General Motors’ Opel and Vauxhall subsidiaries at the same time.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей