Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
- TimeKeeper
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Японці чи Німці
Ніхто не думав чьо німців не порівнюють з Італійцями, чи японців з французами? Бо і Німці і Японці-чудові авто які мають і прекрасний зовнішній вигляд, і чудові тех.характеристики, і новітні технології. 

-
cat-yellow,
Читай уважно - нових Япів та Корейців! При чому тут шрот і Одеса порт - до якого з Криму кілометрів зо 300.
Читай уважно - нових Япів та Корейців! При чому тут шрот і Одеса порт - до якого з Криму кілометрів зо 300.

- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
cat-yellow, та які шроти, ти про що. То все машини на старше 08" року. І серед нових машин дуже мало німців, хіба що фольксвагени трохи їздять. Бмв суто преміум-класу, і їх набагато менше. Тут взагалі всі їздять на нових тачках, старого шроту мало, і той весь іпонський, воно й логічно. Ну і з тазами тож прикол, шо нема зубил зовсім.
Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
+100,cat-yellow писав: Япів багато, бо шроти близькоВ них з япами те саме, шо в нас з німаками
де брати дефіцитні запи до іпоношроту--- правильно Адесса мама.
Quattro
- DNK
- Ім'я:Діма
- Подякували: 3 рази
просто німаководи купують все на шротах,бо оригінал дорогий,тому думають шо інші люди купуй теж)))Novel писав: cat-yellow,
Читай уважно - нових Япів та Корейців! При чому тут шрот і Одеса порт - до якого з Криму кілометрів зо 300
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Так? наведу приклад, брав до ікса (Х-5) передні сайленти 40 євро перід, до сузукі вітари 540 грн (замінників немає, а ті що є китайські в руках розлазяться 180 грн коштують), авто різних класів і ціниDNK писав: просто німаководи купують все на шротах,бо оригінал дорогий,тому думають шо інші люди купуй теж)))

до хонди ЦРВ вони коштують 340 грн.....
Справа не в ціні ремонтів, часто японці навіть дорожчі, справа в доступності запчастин і к-сті замінників, до німців (можу твердо сказати за МВ чи БМВ) їх як гімна і ціни від пару грн до десятків євро.....
Impossible is Nothing
- axel
З цих слів я відразу зробив висновки, що дальше змісту читати нема. Остапко, нє льсті сєбєAnGeL писав: І купують те що реально краще в надійніше. Хонд просто масса, мазд, тойот, ніссанів і мітсу, проте нема субару практично.

bmw-club.lviv.ua
- DNK
ну так нормально,нашо брати замінник як є оригінал,я беру все що хочеш і все є в наявності на сьогодні або тиждень часу,нашо купувати машину і потім пхати ткда шроб або дешевий замінник?T5-R писав: Так? наведу приклад, брав до ікса (Х-5) передні сайленти 40 євро перід, до сузукі вітари 540 грн (замінників немає, а ті що є китайські в руках розлазяться 180 грн коштують), авто різних класів і ціни
до хонди ЦРВ вони коштують 340 грн.....
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- T5-R
- Контактна інформація:
я брав оригінал і туда і туда, тому мене дивує чому в хвальоних японців дана з.ч. дорожча?DNK писав: ну так нормально,нашо брати замінник як є оригінал,
Impossible is Nothing
- DNK
бо надійніша і з екологічних матеріалів,бо німаки купують любі матеріали,навіть в терористів купували якийсь сплав для металу,так шо чим більше купуєте бехи і запчастини тим більше підтримуєте терористівT5-R писав: я брав оригінал і туда і туда, тому мене дивує чому в хвальоних японців дана з.ч. дорожча?

ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- cat-yellow
AnGeL, причому тут сайленти в порівнянні з "прочее"?
В мене, наприклад, ввалений бампер на бусі - найти можна на сьогодні
Товариш на е34 найшов за 400 грн кришку багажника, вибрав собі свій колір, свою просто зняв (і не рихтував, не фарбував)
В мене на бус - можна найти карти, сідухи, підлогу, до б5-го салони, пластмаски...
Я на бмв ще один коврик багажника (оригінал) найшов "на сьогодні", скло пердньої фари - "на сьогодні", передню решітку на октаху - "на сьогодні", круїз до бмв - "на сьогодні"
Розхідники - то одне, а "прочее" - то зовсім інше. І те "прочее" до япів є в Одесі, до німців - в Ковелі, Луцьку, Львові і менший місцях в окрузі...
В мене, наприклад, ввалений бампер на бусі - найти можна на сьогодні
Товариш на е34 найшов за 400 грн кришку багажника, вибрав собі свій колір, свою просто зняв (і не рихтував, не фарбував)
В мене на бус - можна найти карти, сідухи, підлогу, до б5-го салони, пластмаски...
Я на бмв ще один коврик багажника (оригінал) найшов "на сьогодні", скло пердньої фари - "на сьогодні", передню решітку на октаху - "на сьогодні", круїз до бмв - "на сьогодні"
Розхідники - то одне, а "прочее" - то зовсім інше. І те "прочее" до япів є в Одесі, до німців - в Ковелі, Луцьку, Львові і менший місцях в окрузі...
Востаннє редагувалось Нед, 11 серпня 2013, 20:48 користувачем cat-yellow, всього редагувалось 1 раз.
- cat-yellow
Угу, а ти тоді фукусіма, і радіацією вражений...DNK писав:бо надійніша і з екологічних матеріалів,бо німаки купують любі матеріали,навіть в терористів купували якийсь сплав для металу,так шо чим більше купуєте бехи і запчастини тим більше підтримуєте терористівT5-R писав: я брав оригінал і туда і туда, тому мене дивує чому в хвальоних японців дана з.ч. дорожча?
Не пиши такого брєду, бо смішно
- TimeKeeper
T5-R писав: (замінників немає, а ті що є китайські в руках розлазяться 180 грн коштують),
Брєд і провокація
- T5-R
- Контактна інформація:
я тоді до тебе звернусь на наступний раз за запчастинами щоб не було провокацій, ок?TimeKeeper писав: Брєд і провокація

Impossible is Nothing
- DNK
ну посмійся потім почитай новини і потім знову посмійся але вже не з того з чого ти сміявся перший разcat-yellow писав: Не пиши такого брєду, бо смішно
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- cat-yellow
DNK, не роздувай з інциденту трагедї
Цілий світ в наших д0лб0й0бів металопрокат купував, то шо їх тепер вважати конченими [цензура]?
І по друге, якщоБМВ для тебе тероризм, то япокари і япо-оригінальні запчастини мають бути Чорнобилем
Цілий світ в наших д0лб0й0бів металопрокат купував, то шо їх тепер вважати конченими [цензура]?
І по друге, якщоБМВ для тебе тероризм, то япокари і япо-оригінальні запчастини мають бути Чорнобилем
- axel
T5-R писав: тому мене дивує чому в хвальоних японців дана з.ч. дорожча?
Давно не чув такої [цензура] відмазки.DNK писав: бо надійніша і з екологічних матеріалів

А самі машини японські чому дешевші? Бо ненадійні і з неекологічних матеріалів?

bmw-club.lviv.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей