Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 2 рази
rubilnik, а по твоєму ВАЗ то автомобіль?
- rubilnik
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
Re: Японці чи Німці
Enter, а тема про ваз?
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Enter, по моєму - так, ВАЗ - це автомобіль
І +1 до rubilnik - тема не про те
І +1 до rubilnik - тема не про те
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
шо за срач тут розвели? де холівар? ваапщє розпустились тут без мене
короче ото трохи рихтував бумеве 46 після дтп, знайомому, по "бомж-проекту", короче неважно, факт в тому шо на перший погляд незначна вмятина біля фари, стулила зазор біля дверки в "0", лонжерон подався, все крило пішло донизу, шо могли то витягнули, але блін, то жесть шоб отак все вкупі пішло
ну правда вона вже колись була там бита, і четверть там вже не її стоїть, але як би там не було.... і дречі бмі тоже гниють, нижня крайомка дверей - у всіх! ржавчину в багажнику не рахую, раз вже четверть міняна, але там дири сквозні розміром в кулак. і то машина на 5 років молодша за прель, то є німець а не гнилий японець
короче всі тачки однакові, нічо не ліпше. доречі на Х5 на багажнику 2 вмятини, з багна випихали
ващє пздц
а, і ше, в е36 купе ззаду таки куди більше місця ніж в прелюді, зачотно однако.
всьо, начинайте срач

короче ото трохи рихтував бумеве 46 після дтп, знайомому, по "бомж-проекту", короче неважно, факт в тому шо на перший погляд незначна вмятина біля фари, стулила зазор біля дверки в "0", лонжерон подався, все крило пішло донизу, шо могли то витягнули, але блін, то жесть шоб отак все вкупі пішло

ну правда вона вже колись була там бита, і четверть там вже не її стоїть, але як би там не було.... і дречі бмі тоже гниють, нижня крайомка дверей - у всіх! ржавчину в багажнику не рахую, раз вже четверть міняна, але там дири сквозні розміром в кулак. і то машина на 5 років молодша за прель, то є німець а не гнилий японець

короче всі тачки однакові, нічо не ліпше. доречі на Х5 на багажнику 2 вмятини, з багна випихали

а, і ше, в е36 купе ззаду таки куди більше місця ніж в прелюді, зачотно однако.

всьо, начинайте срач

Хондоводи настільки сурові....
а і ше доречі, я навчив молодого заядлого бмвіста поважати хонду, показавши як треба повороти проходити, на шо мені відповіли: блін, а моя бмв так не зможе( але менше з тим, трохи ближче пощупавши ту 46 таки скажу шо тачко вельми хороше, як ззовні, так і в салоні, так і в плані їзди, навіть з вялим 1.8. ше б трохи менше просили за них в хорошому стані, взагалі супер було б.
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
28 прокладку треба поміняти, тоді зможеAnGeL писав: а моя бмв так не зможе
Impossible is Nothing
- AnGeL
T5-R, ая, певно
там прокладка ше й яка, я так боюсь літати як та прокладка літає. коли минав ямки на дорозі, виходило що постійно виляв вправо-вліво, і тачка трималась на ура, резина пищала, місцями йшла юзом на всіх 4 колесах. власник бмв зразу сказав шо вона такого б не витримала, її би розгойдало кокретно. короче то нема шо порівнювати, в мене підвіска не сток. але факт є фактом. зато ше він спитав: як я так можу їздити на тій фірі, казав шо не твердішій машині ше не їздив

- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
AnGeL, порівняй свій прель з нормальною аудюхою кватро... зрозумієш що таке ямки обїзжати з кайфом :)
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
AnGeL, тьху, так ти постав назад рідні аморти і пружини, поміняй весь поліуретан на резину і проїдься ше раз так само
поговориш тоді з тим "заядлим БМВістом".

Sad, but true.
- axel
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Я від заміни до заміни ще ніколи не доливав... то я щось не правильно роблю?rubilnik писав: тіпа бумеве масло не жре

Моя на 6 років старіша за прель. Хочеш помірятися?AnGeL писав: і то машина на 5 років молодша за прель

Ти його навчив поважати свою хонду, чи заводську?AnGeL писав: я навчив молодого заядлого бмвіста поважати хонду,
Хочеш шоб малий їздив з "глиною"?BOXER писав: AnGeL, тьху, так ти постав назад рідні аморти і пружини, поміняй весь поліуретан на резину і проїдься ше раз

bmw-club.lviv.ua
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
про шо і я кажу. БМВ напевно сток палнєйший, найшов чим хвалитисьaxel писав: свою хонду, чи заводську?

Sad, but true.
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
думаю тут йдеться про э46 яка робилася по бомж проектуaxel писав:BOXER, Ще й 318 з тонкими передніми колбами

TURBO -POWER
- AnGeL
axel, ну для початку свою, але кажу відразу, що зі стоковою підвіскою машина не набагато гірше рулилась, хоча таки гірше, в тому спору нема.
бмв сток, єдине шо ззаду пружини стоять самі жорсткіші з заводських, чи майже самі жорсткіші.
скажу так, на стоковій підвісці тачки їхали б +/- однаково, єдине шо в бмв купа електронних помічників, які не дають в знос зірватись, антибукс і всяка проча лабуда, шо є великим плюсом, бо в моєї хонди нема нічо, хіба абс
ну і як я вже казав, за шо я реально поважаю бмв, то за високий комфорт, на рівні з далеко непаскудною керованістю, тобто взяти отак шо про однаковій керованості обох машин, бмв буде десь так в 2 рази комфортніше, 2,5 рази тихіше.
але якби хто питав, то мій прель тре скорше до 36 кузова рівняти, по роках і оснащеності.
бмв сток, єдине шо ззаду пружини стоять самі жорсткіші з заводських, чи майже самі жорсткіші.
скажу так, на стоковій підвісці тачки їхали б +/- однаково, єдине шо в бмв купа електронних помічників, які не дають в знос зірватись, антибукс і всяка проча лабуда, шо є великим плюсом, бо в моєї хонди нема нічо, хіба абс

ну і як я вже казав, за шо я реально поважаю бмв, то за високий комфорт, на рівні з далеко непаскудною керованістю, тобто взяти отак шо про однаковій керованості обох машин, бмв буде десь так в 2 рази комфортніше, 2,5 рази тихіше.
але якби хто питав, то мій прель тре скорше до 36 кузова рівняти, по роках і оснащеності.
ладно, ладно, налетіли, то я так "к слову" те порівняння навів, машини таки дуже різні по комплектації, по роках, по стану і т.д. а от краще поясніть як ото

AnGeL писав: на Х5 на багажнику 2 вмятини зробились, коли з багна випихали

і ше, BOXER, давай якось встроїмо тобі тест-драйв, шоб ти зрозумів шо і до чого, в нас ж приблизно аналогічні підвіски, подивимось ти твій опель поїде так як прель
ти ж не їздив на хонді, от і не говори 

- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
AnGeL, бо [цензура] пхали
- cdrom
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
нові авто мають тонший метал кузова, ніж старі. Причому і японці і німці. Висновок зроблений на основі чисто моїх спостереженьAnGeL писав: на Х5 на багажнику 2 вмятини зробились, коли з багна випихали
A goal without a plan is just a wish
- AnGeL
rubilnik, варіант
але по-перше, то ж джип, то ним треба витягувати всякі тазіки з багна, а не його штовхати, та вже навіть як дойшло до того що штовхали, то шо ж там за метал такий тонкий, що вмятини залишились, і то таки досить глибокі. то ж блін не якийсь кореєць, де дупою на крилі вмятини робляться 

cdrom, вірю, знаю, але то був старий х5, 53 кузов