Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якась х-ня, суто американські машини були завжди з найнижчим рівнем безпеки і тут раптом такий прорив....від чого такDNK писав: http://gazeta.ua/articles/business/_naz ... itu/508589
ахтунг!A1 писав: вчора був в салоні фольца
+1, щупав в Тігуані - на вигляд твердий, а насправді гнеться досить таки кльово)))A1 писав: На вигляд твердий/дешевий - в реалі таки м'який
япи люди які думають не про комфорт а про надійність , в них мала країна тому вони думають спочатку про ефективність і надійність а потім про комфорт.T5-R писав: Я недавно розбирав одного японця, середнього цінового сегменту, кострукція салону ужасна(суб"єктивно, бо клієнту наф не треба його розбирати-збирати ), але кожен жгут проводів в місцях контакту з іншими частинами машини проізольований поролоном, аналогічно тяги замків і т.д, те саме пластикові деталі стійок, пороги, моторний щит покритий гарною шумкою, тобто в тому плані все файно, але підлога ....... ковролін товщиною в шкарпетку, вібри немає на кузові зовсім ніде в мене у вісімці навіть була, хоча це не сильно рятувало
саме тому сузукі встановлює задні барабани на сучасні автомобілі?DNK писав: умають спочатку про ефективність і надійність
suzuki то мотоцикл,як авто я таких машин не знаю)) хіба свіфт до вподоби )))T5-R писав: саме тому сузукі встановлює задні барабани на сучасні автомобілі?
якість автомобілів ділиться на те: "які тобі подобаються, а які ні?".......DNK писав: uzuki то мотоцикл,як авто я таких машин не знаю)) хіба свіфт до вподоби )))
ну так, авенсіси масла не жруть, сузукі та мазди теж.....DNK писав: отори ітак масложори(економити вже нема куда)
причому тут якчсть ,якщо ти почав про барабани,це те саме шо я почну про задню балку на сучасному вагуT5-R писав: якість автомобілів ділиться на те: "які тобі подобаються, а які ні?".......
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей