Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Японці чи Німці

Японці чи Німці

1. Японці
225
38%
2. Німці
366
62%

Всього голосів: 591

Ц_И_Г_А_Н_К_А
Стать:жінка
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Японці чи Німці

Повідомлення Ц_И_Г_А_Н_К_А » П'ят, 05 липня 2013, 18:31

Якщо обирати між Saab 9-3 аеро і Альфа Ромео, то Альфа Ромео краще... А взагалі Honda кручє всіх :happy :ninja

andriy320e30
Ім'я:andriy
Стать:чоловік
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andriy320e30 » П'ят, 05 липня 2013, 18:44

Ц_И_Г_А_Н_К_А писав: Honda кручє всіх :happy :ninja
хонда діо кручьє всєх :D
TURBO -POWER

Ц_И_Г_А_Н_К_А

Повідомлення Ц_И_Г_А_Н_К_А » П'ят, 05 липня 2013, 18:59

andriy320e30 писав: хонда діо кручьє всєх :D
нє, нє, нє :nono.... хонда акорд кручє :sing :D

Ц_И_Г_А_Н_К_А

Повідомлення Ц_И_Г_А_Н_К_А » П'ят, 05 липня 2013, 19:01

або хонда CBR :angel

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » П'ят, 05 липня 2013, 19:05

і так, жовтий кіт, ти ся не ображай, но я нині такого наслухався про В5, шо просто капєц. реально, хоч вір, хоч не вір, але 2 зовсім різні і незнайомі між собою людини сказали абсолютно однаково дослівно: В5 то сама неудачніша машина вагена :facepalm і там вже кожен про своє. про підвіску, яка спереду просто неіпіческа і має по 4 шарових на колесо і балку ззаду, про стару коробку з перехідної сотки, про супер сисему підіймання вікон, де на моторчик йде чуть лі не 20 дротів, і в кожній дверці присутні мозги на то всьо, про фантастичні замки, для яких є окремий розділ на форумі, які клинять так шо не відкриєш ні ззовні ні з середини, і які мають фантастично складну конструкцію, (доречі в любка на В7 замок капоту почав підклинювати) про ремінь грм згадують всі і то в першу чергу, і то все говорили або ж майстри, які роблять на сервісах, або люди які возять запчастини до машин. я був в шоці. а ми тут ше пробували його порівняти з акордом. та акорд на 3 голови кращий буде після того всього, то виходить машини з різних поколінь. одна балка чого вартує, для такої машини, в порівнянні з підвіскою акорда. :facepalm
незнаю Михайло, чи ти про то всьо незнав/нечув, чи не віриш в то, ну я чесно був в шоці. шоб отак тільки сказав: В5, і зразу така бурна реакція в людей шо просто жесть.
Хондоводи настільки сурові....

AnGeL

Повідомлення AnGeL » П'ят, 05 липня 2013, 19:07

andriy320e30 писав: хонда діо кручьє всєх
а ти не смійся, то тоже в свому класі реальна штучка, виходжує той пирчик 2-тактний 30-40 тищ, наведеш аналогію якогось іншого 2-тактного одноциліндрового двигуна з таким ресурсом? а в топ-гірі хто бачив як над нею знущались, проводивши тест подібний як з тою тойотою-пікапом, і з 5 поверху кидали, і підривали, і машиною переїхали а воно заводилось весь час...

AnGeL

Повідомлення AnGeL » П'ят, 05 липня 2013, 19:24

ну і ше поки не забув, повнопривідні універсали

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

чи скажете шо вони уродські? :surprised

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » П'ят, 05 липня 2013, 19:49

Altezza так, а суба уродська
скутери японські поза конкуренцією, хоча це не стосується теми.....
на мій погляд японці явно виграють серед паркетників, сувів іт.д. і т.п. на втор ринку взагалі в них домінуюче положення, серед нових наближено, бо нові вітари, прадо, равліки іт.д. суттєво дешевші від ікса, к"ю, емельок, джіельок і тому подібного.....

на фотках вище, щойно придивився не замітив значка тойоти, що це за модель? я думав це альтеца для яп ринку....вони повнопривідні?
Impossible is Nothing

DNK
Ім'я:Діма
Подякували: 3 рази

Повідомлення DNK » П'ят, 05 липня 2013, 20:04

http://ru.auto.plius.lt/objavlenija/lex ... 64970.html
T5-R писав: я думав це альтеца для яп ринку
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН

AnGeL

Повідомлення AnGeL » П'ят, 05 липня 2013, 20:24

T5-R, так в них є повнопривідні версії. погугли.

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » П'ят, 05 липня 2013, 21:20

AnGeL, село ти без сіль ради :D
AnGeL писав: про підвіску
її бакланять бо вона соломінова, всім це не подобається через те, що на наших дорогах вона ходить не довго, але вибачте, вона вся вартує взборі 250-300 євро, і вона така сама як в октахи, суперба Ауді А3, А4, А6, гольфа і ше там чогось, такшо чого ж вони бакланять тільки В5?
AnGeL писав: про супер сисему підіймання вікон, де на моторчик йде чуть лі не 20 дротів, і в кожній дверці присутні мозги на то всьо
а шо ти хош? система супер, в мене в Тігрі схожа була, незнаю скільки там дротів, але має окремий блок, і це дуже зручна система. До прикладу, якщо ти на нашій бруківці кривій їдеш і хочеш закрити чи відкрити вікно, то система оцінить силу вібрацій, і може не дати закрити вікно щоб воно при тій вібрації не трісло. То не недолік, то я б сказав суттєва перевага.
AnGeL писав: і то все говорили або ж майстри, які роблять на сервісах
Знаєш я тоже багатьох майстрів знаю, і для деяких машини які мають більше ніж 5 кнопок в салоні тоже гавно, а все тому, що крім як крутити жигулі вони просто бояться, бо це для них шось нове і невідоме
AnGeL писав: або люди які возять запчастини до машин
а їм чого? якщо вони возять нормальних виробників, то проблем немає бути, а якщо навпаки, возять хлам а продають по космічним цінам і потім клієнти матюкаються, то вибаште, така їх доля.
AnGeL писав: про фантастичні замки, для яких є окремий розділ на форумі, які клинять так шо не відкриєш ні ззовні ні з середини, і які мають фантастично складну конструкцію
шоб ти знав, ті замки найдовше протримались такими, які не можна було взламати :D а на рахунок клинить, то вибаште, в тебе он стаб розлетівся, я ж не кажу шо то завод так криво його зробив і то сама ломка частина машини, просто так зірки лягли.
AnGeL писав: та акорд на 3 голови кращий буде після того всього
дитино, та той акорд ніфіга не кращий, шо ти ся до нього вчіпив, та он глянь наприклад на Вектру Ц, по характеристиках вона акорда перескочить, але ж ніхто про то не говорить, і тим більше не розпинається, бо то опель, проста скромна машина, яка запустила ОПЦ і схавала конкурентів. Забудь за Акорд, то бутафорія, її не існує :D
Машина не жінка , помилок не пробачає

Novel

Повідомлення Novel » П'ят, 05 липня 2013, 21:46

Jarevych писав: її бакланять бо вона соломінова, всім це не подобається через те, що на наших дорогах вона ходить не довго, але вибачте, вона вся вартує взборі 250-300 євро, і вона така сама як в октахи, суперба Ауді А3, А4, А6, гольфа і ше там чогось, такшо чого ж вони бакланять тільки В5?

Ну-да, ну-да... копійки тіпо 300 ЕВРО на старті передок.
Так от і хаять А4 і А6 за таку ж хліпеньку ходовку. Ти не знав?
А майстри копійчані? А кожного разу розвал сходження робити - копійчаний? А час? Час-рідний по сервісам мотатись!

А як щодо ремня ГРМ? Я так поняв аргументів нема? Заміна ще той секас! :facepalm

Ну не популярний у нас В5 із-за тих багатьох косяків. От В4 - це прям інша стихія.

А балка в заді. А кажуть в Япів застарілі технології. :facepalm

Enter
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Enter » П'ят, 05 липня 2013, 21:55

AnGeL, повнопривідні уроди :bad

Shpioner
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення Shpioner » П'ят, 05 липня 2013, 22:05

Ц_И_Г_А_Н_К_А писав: Saab 9-3 аеро і Альфа Ромео, то Альфа Ромео краще

Пічаль :facepalm :D
Що найцінніше в вашому автомобілі? Ваше життя. ©VOLVO

OLD VOLVO NEVER DIE!

Lemberg Racing Team

Stuff
Ім'я:Віталік
Дякував (ла): 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Суб, 06 липня 2013, 01:36

Jarevych писав: акорд ніфіга не кращий, шо ти ся до нього вчіпив, та он глянь наприклад на Вектру Ц, по характеристиках вона акорда перескочить
по яких?
Jarevych писав: опель, проста скромна машина, яка запустила ОПЦ і схавала конкурентів
яких таких конкурентів? бмв м3? субу врх? ауді s4?
количество слов не определяет качество речи...

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Суб, 06 липня 2013, 01:45

AnGeL, субару уродська. не універсал а недохетчбек :facepalm
Work hard! Play hard!

justfun
Контактна інформація:

Повідомлення justfun » Суб, 06 липня 2013, 07:45

Jarevych писав: її бакланять бо вона соломінова, всім це не подобається через те, що на наших дорогах вона ходить не довго, але вибачте, вона вся вартує взборі 250-300 євро, і вона така сама як в октахи, суперба Ауді А3, А4, А6, гольфа і ше там чогось, такшо чого ж вони бакланять тільки В5?

В Октавії, Ауді А3, Гольфа зовсім інша платформа і зовсім інша передня підвіска, з нормальним металічним ричагом з двома сайлентами і одною шаровою, без силуміну в зборі. Шо ж її бакланити то?))
i'd rather push my vw than drive a ...

Novel

Повідомлення Novel » Суб, 06 липня 2013, 07:59

justfun,

Щодо Ауді Audi A6 C5 - також бакланять.

На рахунок Гольфа взагалі по ходовій поганих відгуків не чув. :sing

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Суб, 06 липня 2013, 08:59

AnGeL писав: і так, жовтий кіт, ти ся не ображай, но я нині такого наслухався про В5, шо просто капєц. реально, хоч вір, хоч не вір, але 2 зовсім різні і незнайомі між собою людини сказали абсолютно однаково дослівно: В5 то сама неудачніша машина вагена :facepalm і там вже кожен про своє. про підвіску, яка спереду просто неіпіческа і має по 4 шарових на колесо і балку ззаду, про стару коробку з перехідної сотки, про супер сисему підіймання вікон, де на моторчик йде чуть лі не 20 дротів, і в кожній дверці присутні мозги на то всьо, про фантастичні замки, для яких є окремий розділ на форумі, які клинять так шо не відкриєш ні ззовні ні з середини, і які мають фантастично складну конструкцію, (доречі в любка на В7 замок капоту почав підклинювати) про ремінь грм згадують всі і то в першу чергу, і то все говорили або ж майстри, які роблять на сервісах, або люди які возять запчастини до машин. я був в шоці. а ми тут ше пробували його порівняти з акордом. та акорд на 3 голови кращий буде після того всього, то виходить машини з різних поколінь. одна балка чого вартує, для такої машини, в порівнянні з підвіскою акорда. :facepalm
незнаю Михайло, чи ти про то всьо незнав/нечув, чи не віриш в то, ну я чесно був в шоці. шоб отак тільки сказав: В5, і зразу така бурна реакція в людей шо просто жесть.

Остап, буду коротко:
- передня підвіска - комплект всіх ричагів на перід 2700, ходять довго
- коробка автомат в мене ZF 5HP19 (зарекомендувала себе добре, тому шо там з механікою - мені всі рівно)
- задня балка - не просто там, але ходить довго, тому мені пофіг, якщо воно міняється - значить все ок
- замки і дроти? не знаю, шо там в кого клинить, в мене все працює, по 20 дротів на вікно - так я шо ті дроти щодня перераховувати зібрався? ну 20, ну і шо? вклякне, - до електрика, зробив і ше 5 років катаєшся
- ремні? а шо ремні! я сам собі всьо замінив! а люди мабуть жаліються, бо їм дорого, бо з них деруть в 3 шкури

від себе додам - перед тим, як купувати, питав в Львівських ментів про ту машину, відгуки були - можна брати

також питав в супербістів, казали нормальне авто

проблема в тому, що багато B5-их попадають до нас у вже ушатаному стані, тому на українському власнику починають сипатись

мій в дуже зачотному стані

може кому і акорд кращий, але факт, що я поміняв мікру на B5-ий для мене не став трагедією, а навпаки: розхід, комфорт, шумка, динаміка - всьо набагато краще

а ходовка - то йухня... бо з ходовкою планую розбиратись сам, щоб робити її самому, тому не думаю, що то буде для мене проблема... і не 4 шарові (!!!) менше слухай тих расказчиків, а 4 ричага.

чому вони тобі не казали, що перевагами також є:
- шумка
- якість матеріалів
- коробка (у всякому випадку автомат)
- двигун
- кузов

Остап, від себе додам, що: я вже давно хочу зрозуміти, що воно таке - людка! але бачу, що непогано було б показати тобі, що то таке - B5-ий, щоб ти про нього не від третіх людей чув, під пивко, а побачив сам.

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Суб, 06 липня 2013, 09:04

Novel писав: А як щодо ремня ГРМ? Я так поняв аргументів нема? Заміна ще той секас! :facepalm

ось тобі мій аргумент в лоб!
viewtopic.php?p=988474#p988474

я в тому роблеми не бачу, раз в 50 тик посидіти трохи в гаражі :)
замінив собі сам
а люди матюкаються, бо самі не роблять, а йдуть до мастрів, які їм співають космо-ціни .... ну так то їхня проблема, а не порблема авто

звичайни регламент, зробив і все

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей