Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нє, нє, нєandriy320e30 писав: хонда діо кручьє всєх
а ти не смійся, то тоже в свому класі реальна штучка, виходжує той пирчик 2-тактний 30-40 тищ, наведеш аналогію якогось іншого 2-тактного одноциліндрового двигуна з таким ресурсом? а в топ-гірі хто бачив як над нею знущались, проводивши тест подібний як з тою тойотою-пікапом, і з 5 поверху кидали, і підривали, і машиною переїхали а воно заводилось весь час...andriy320e30 писав: хонда діо кручьє всєх
T5-R писав: я думав це альтеца для яп ринку
її бакланять бо вона соломінова, всім це не подобається через те, що на наших дорогах вона ходить не довго, але вибачте, вона вся вартує взборі 250-300 євро, і вона така сама як в октахи, суперба Ауді А3, А4, А6, гольфа і ше там чогось, такшо чого ж вони бакланять тільки В5?AnGeL писав: про підвіску
а шо ти хош? система супер, в мене в Тігрі схожа була, незнаю скільки там дротів, але має окремий блок, і це дуже зручна система. До прикладу, якщо ти на нашій бруківці кривій їдеш і хочеш закрити чи відкрити вікно, то система оцінить силу вібрацій, і може не дати закрити вікно щоб воно при тій вібрації не трісло. То не недолік, то я б сказав суттєва перевага.AnGeL писав: про супер сисему підіймання вікон, де на моторчик йде чуть лі не 20 дротів, і в кожній дверці присутні мозги на то всьо
Знаєш я тоже багатьох майстрів знаю, і для деяких машини які мають більше ніж 5 кнопок в салоні тоже гавно, а все тому, що крім як крутити жигулі вони просто бояться, бо це для них шось нове і невідомеAnGeL писав: і то все говорили або ж майстри, які роблять на сервісах
а їм чого? якщо вони возять нормальних виробників, то проблем немає бути, а якщо навпаки, возять хлам а продають по космічним цінам і потім клієнти матюкаються, то вибаште, така їх доля.AnGeL писав: або люди які возять запчастини до машин
шоб ти знав, ті замки найдовше протримались такими, які не можна було взламатиAnGeL писав: про фантастичні замки, для яких є окремий розділ на форумі, які клинять так шо не відкриєш ні ззовні ні з середини, і які мають фантастично складну конструкцію
дитино, та той акорд ніфіга не кращий, шо ти ся до нього вчіпив, та он глянь наприклад на Вектру Ц, по характеристиках вона акорда перескочить, але ж ніхто про то не говорить, і тим більше не розпинається, бо то опель, проста скромна машина, яка запустила ОПЦ і схавала конкурентів. Забудь за Акорд, то бутафорія, її не існуєAnGeL писав: та акорд на 3 голови кращий буде після того всього
Jarevych писав: її бакланять бо вона соломінова, всім це не подобається через те, що на наших дорогах вона ходить не довго, але вибачте, вона вся вартує взборі 250-300 євро, і вона така сама як в октахи, суперба Ауді А3, А4, А6, гольфа і ше там чогось, такшо чого ж вони бакланять тільки В5?
Ц_И_Г_А_Н_К_А писав: Saab 9-3 аеро і Альфа Ромео, то Альфа Ромео краще
по яких?Jarevych писав: акорд ніфіга не кращий, шо ти ся до нього вчіпив, та он глянь наприклад на Вектру Ц, по характеристиках вона акорда перескочить
яких таких конкурентів? бмв м3? субу врх? ауді s4?Jarevych писав: опель, проста скромна машина, яка запустила ОПЦ і схавала конкурентів
Jarevych писав: її бакланять бо вона соломінова, всім це не подобається через те, що на наших дорогах вона ходить не довго, але вибачте, вона вся вартує взборі 250-300 євро, і вона така сама як в октахи, суперба Ауді А3, А4, А6, гольфа і ше там чогось, такшо чого ж вони бакланять тільки В5?
AnGeL писав: і так, жовтий кіт, ти ся не ображай, но я нині такого наслухався про В5, шо просто капєц. реально, хоч вір, хоч не вір, але 2 зовсім різні і незнайомі між собою людини сказали абсолютно однаково дослівно: В5 то сама неудачніша машина вагенаі там вже кожен про своє. про підвіску, яка спереду просто неіпіческа і має по 4 шарових на колесо і балку ззаду, про стару коробку з перехідної сотки, про супер сисему підіймання вікон, де на моторчик йде чуть лі не 20 дротів, і в кожній дверці присутні мозги на то всьо, про фантастичні замки, для яких є окремий розділ на форумі, які клинять так шо не відкриєш ні ззовні ні з середини, і які мають фантастично складну конструкцію, (доречі в любка на В7 замок капоту почав підклинювати) про ремінь грм згадують всі і то в першу чергу, і то все говорили або ж майстри, які роблять на сервісах, або люди які возять запчастини до машин. я був в шоці. а ми тут ше пробували його порівняти з акордом. та акорд на 3 голови кращий буде після того всього, то виходить машини з різних поколінь. одна балка чого вартує, для такої машини, в порівнянні з підвіскою акорда.
незнаю Михайло, чи ти про то всьо незнав/нечув, чи не віриш в то, ну я чесно був в шоці. шоб отак тільки сказав: В5, і зразу така бурна реакція в людей шо просто жесть.
Novel писав: А як щодо ремня ГРМ? Я так поняв аргументів нема? Заміна ще той секас!![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей