Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Dacia logan
- Peoplenet
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Я планую придбати собі машину но неможу визначитись яку, на рахунок Dacia
хто може поділитись враженнями.
хто може поділитись враженнями.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Re: Dacia logan
Проїхався на ній буквально 2 кіломента, на перший погляд по їзді не погано, але екстерєр та інтерєр просто вбивають
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
- шось мені нагадує Варбург.
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
Знайомий взяв собі Logan Base рік назад.Їздить щодня,відкатав вже 17 тис.км.Перше ТО проходив на 15 тис.км. Заплатив 300грн. з роботою+фільтра/масла..Ніяких проблем ні з ходовою, ні з двигуном не було і не передбачається.Машиною в принципі задоволений.Коли дивився перед покупкою авто в салоні - там стояла дорожча версія, а на базовій як потім виявилось немає ні обшивки багажника (голий метал зсередини), ні регуляторів дзеркал із салону (треба спускати вікно та регулювати з вулиці).За тачку вартістю 10500$ (на момент покупки) могли б і поставити.. А так в принципі нормальне авто - місце в салоні є і стеля не нависає над головою...Тільки комплектація бідненька на ті гроші, а зараз враховуючи як євро скочило, вона вже поза 11тис.$ коштує.. 

- Telec
Дачія звісно з вигляду тазік при чому страшноватий тазік, але має багажнік самий великий в класі 520 літрів і підвіску від рено, по суті це взяли рено символ і подраконили його до безобразія.
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
Машини наче непогані (ходові якості), не один таксист нахвалював! От тільки тут срава естетики! Екстер'єр в авто паскудненький, а от інтер'єр - повне вбивство. ІМНО.
Але як кажуть - на вкус і цвет....
Але як кажуть - на вкус і цвет....
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
машинка, ніби нічо. Все-таки, дешевший варіант "Рено". Нарікань на неї ніколи не чув (на відміну від "Чері" і "Анусів", про тазіки, взагалі мовчу). Але дивись сам. Серед перечислених однозначно - кращий варіант, навіть від "ануса", суто моє ІМХО!
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Контактна інформація:
в армії часто їзджу на такій машинці. Дурі має непогано, устойчіва хоть і висока, по рахунку бензи економна (1,4) тіки вот нашчот запчастин... бензонасос 400ё., гідропідсилювач 780уо, ціни нерадують.
TRT
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
Ціни на комплектуючі до рено/дачія справді космос - це факт.
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- Buster
- Ім'я:Игорь
- Номер:9333
- Контактна інформація:
Разве что на новые автомобили, потому что на моё Рено цены на з/ч невысокие, в 2 раза дороже чем на ВАЗvovik писав:Ціни на комплектуючі до рено/дачія справді космос - це факт.
Мне Дача Логан нравится по своим ходовым качествам (мотор, подвеска) и цене. Внешне конечно на любителя. Внутри если базавая версия то очень скудненько, если дорогая версия, то более мение нормально, но за её цену можно уже Рено Символ купить

BMW POWER
- OKKO
vovik, +1
Товарищ має 1,6 вже 2 роки. Нарікань не має. Нормально купки тримається.
Так шо питання смаку.
Пару тижднів назад їхав на таксі. Новий Логан з піднятим верхом Тіпа такий собі мінівен. приху.в. Клас.
P.S. Зовнішній вигляд: як на мене то якась вона 7-ми місячна. Я б собі не брав - за її вигляд. Отстой.Суто моє ІМХО
Товарищ має 1,6 вже 2 роки. Нарікань не має. Нормально купки тримається.
Так шо питання смаку.
Пару тижднів назад їхав на таксі. Новий Логан з піднятим верхом Тіпа такий собі мінівен. приху.в. Клас.
P.S. Зовнішній вигляд: як на мене то якась вона 7-ми місячна. Я б собі не брав - за її вигляд. Отстой.Суто моє ІМХО
- Buster
- Ім'я:Игорь
- Номер:9333
- Контактна інформація:
Статья в тему про тюнинг Дачу Логан:
http://auto.mail.ru/text.html?id=25454
http://auto.mail.ru/text.html?id=25454
BMW POWER
- Telec
Минулого тижня в на новому каналі в "АЛО гараж" Дачію Логан тюнінгували досить гарно получилося хоч і скромно зато зі смаком. Там і колеса великі запхали і обвіс від рено фірмовий приклепалиBuster писав:Статья в тему про тюнинг Дачу Логан: m http://auto.mail.ru/text.html?id=25454
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
На автосалоне в Женеве состоялась перезентация европейца, так сказать уже человечного Logan.
Cтиль стал мягче, и с стороны нет вопиющей простоты и бюджетности. Хотя салон к сожалению тот же со всеми его минусами, а это прежде всего неудобное управление «климатом» и дешевизной интерьера (а вы хотели?). Но на дверях появились нормальные ручки!
Под капотом бензиновые двигатели 1.4L и 1.6L и дизельный мотор для экономных 1.5L. Так же машину оснащают ABS+EBD, а так же EBA. Осталось дождаться цен хоть для Европы.

Cтиль стал мягче, и с стороны нет вопиющей простоты и бюджетности. Хотя салон к сожалению тот же со всеми его минусами, а это прежде всего неудобное управление «климатом» и дешевизной интерьера (а вы хотели?). Но на дверях появились нормальные ручки!
Под капотом бензиновые двигатели 1.4L и 1.6L и дизельный мотор для экономных 1.5L. Так же машину оснащают ABS+EBD, а так же EBA. Осталось дождаться цен хоть для Европы.

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
В профіль шкода фабія н’ю, з переду і заду якийсь сітроен, але така нічого ніби мафинка її б ще занизити.
Ford?
сам є власником логана 1.6 комплектація лауреат.
з плюсів
1) економічна
2) хаває любе пальне від 92 до 98
3) простора
4) відносно недорога в обслуговуванні
5) часткова оцинковка (правда не гальванікою, тому гарантія 6 років на корозію)
6) При 140-150 тримається досить непогано, їхати не страшно якщо б не звук мотора можна сказати навіть комфортно. Але для мене звук мотора це тільки плюс.
7) майже позашляховик, їхати по лісу або сільський дорозі дуже приємно.
з мінусів
1) як на мене дуже слабкий двигун. на швидкості 90-80 щоб обігнати треба скидуватись на 4 а то і 3 передачу і крутити двигун до 3500-4000.
2) супер которкі 1 і 2 передачі.
як і у всіх авто існують дитячі хвороби. Але з року в рік, одні проблеми вирішуютсья інші з"являються. Я б оцінив відсоток добре зібраних і бракованих авто з салону десь 60 на 40.
з плюсів
1) економічна
2) хаває любе пальне від 92 до 98
3) простора
4) відносно недорога в обслуговуванні
5) часткова оцинковка (правда не гальванікою, тому гарантія 6 років на корозію)
6) При 140-150 тримається досить непогано, їхати не страшно якщо б не звук мотора можна сказати навіть комфортно. Але для мене звук мотора це тільки плюс.
7) майже позашляховик, їхати по лісу або сільський дорозі дуже приємно.
з мінусів
1) як на мене дуже слабкий двигун. на швидкості 90-80 щоб обігнати треба скидуватись на 4 а то і 3 передачу і крутити двигун до 3500-4000.
2) супер которкі 1 і 2 передачі.
як і у всіх авто існують дитячі хвороби. Але з року в рік, одні проблеми вирішуютсья інші з"являються. Я б оцінив відсоток добре зібраних і бракованих авто з салону десь 60 на 40.
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Airo,
Так це ж нормально. Я і до 5тис. по місту можу крутити, дехто і до 7тис. Це ж не дизель, такі обороти рахуються нормальними.
Так це ж нормально. Я і до 5тис. по місту можу крутити, дехто і до 7тис. Це ж не дизель, такі обороти рахуються нормальними.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
Denja, так і розгін кволий.
Ну напевно на логані до 7 не вийде, там відсічка стоїть рання. Чомусь крутиться в голові 5500 але скоріше за все я щось плутаю. Одним словом йому б 16 клапанів, і трошки допрацвати двигун, щоб підняти кінськи сили і крутний момент і була б бомба. Правда за вже інші, більші гроші. 90 коней для 1.6 це малувато ІМХО.
Я знаю людей які зробили собі чіповку. кажуть характер машини змінився кординально. Хапає з низів, швидкість набирає набагато ризвіше. Правда втрачається один із плюсів - чіповка проходила на 95, думаю на 92 він тепер не поїде.
Ну напевно на логані до 7 не вийде, там відсічка стоїть рання. Чомусь крутиться в голові 5500 але скоріше за все я щось плутаю. Одним словом йому б 16 клапанів, і трошки допрацвати двигун, щоб підняти кінськи сили і крутний момент і була б бомба. Правда за вже інші, більші гроші. 90 коней для 1.6 це малувато ІМХО.
Я знаю людей які зробили собі чіповку. кажуть характер машини змінився кординально. Хапає з низів, швидкість набирає набагато ризвіше. Правда втрачається один із плюсів - чіповка проходила на 95, думаю на 92 він тепер не поїде.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей