на чому на кінчених рено логанах чи ладах грантах.та в нас розтаможку певно ніколи не знімлять .а ті машини шо в нас збирають то ну [цензура].Schulz писав: появиться можливість їздити
кстаті приколне відео того чувака шо бмв бакланив про гранту
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
на чому на кінчених рено логанах чи ладах грантах.та в нас розтаможку певно ніколи не знімлять .а ті машини шо в нас збирають то ну [цензура].Schulz писав: появиться можливість їздити
то як то не дотягують? ти шо, вже взагалі туйво? та навіть на треку топ-гір перші місця не за німцямиKarabas Barabas писав: Дуже цікаві машини, тільки результатами до німців не дуже дотягують
підтримуюEnter писав: Але не розумію багатьох любителів БМВ, які купляють запчастини на шроті, в плоть до ходової, а потім розказують, БМВ дорога в обслуговуванні і швидко ломається. Та разкупив нормальні запчастини, і їздиш спокійно
Ладно, для чого купувати Крузак для міста, а не купити Кемрі?AnGeL писав: axel, їх купують через НАДІЙНІСТЬ!!!
і знову одиничний випадок, прям зразу згадав як ви тішитесь що 1 раз в житті обігнали на квотері хонду з більшим обємомaxel писав: БМВ виступає по спорту в одній дисципліні - DTM і в ній вони №1.
ну то так... але просто нормальні запчатини оригінальні дорогі такожEnter писав: не розумію багатьох любителів БМВ, які купляють запчастини на шроті, в плоть до ходової, а потім розказують, БМВ дорога в обслуговуванні і швидко ломається. Та разкупив нормальні запчастини, і їздиш спокійно
але і не за японцямиAnGeL писав: та навіть на треку топ-гір перші місця не за німцями
в мене - ні, але брат затятий "БМВіст" і ми нераз з ним крутили гайки його корча, як і зрештою мого жопеля.axel писав: В тебе було БМВ?
і мені шось підказує що ти один з нихKarabas Barabas писав: Є багато людей які мріють мати BMW, але не всі можуть собі дозволити купити машину в доброму стані, тому купують на пів живі, і ліплять по шротах від поломки до поломки,
а я й не казав шо за японцямиandriy320e30 писав: AnGeL написав:
та навіть на треку топ-гір перші місця не за німцями
але і не за японцями
AnGeL писав: і мені шось підказує що ти один з них
ну полуосі на передньму приводі то розхідник .на задньму почті вічні тай бу по 200-300гр валом .які ще 100к наїздять без проблем.на рахунок нових то вони таки дорогі сама конструкція дорогаAnGeL писав: тільки от нову оригінальну піввісь за 500у.о. купувати не буду![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей