Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сітроен ZX
-
- Ім'я:Олександр
- Стать:чоловік
- Номер:ВС9417ВМ
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Сітроен ZX 1,4 94 р.в. Сусід по гаражах збирається продавати,каже віддам за 3 тис. Так як ніколи не стикаввся з данною моделю і з цитрусами взагалі,прошу помогти порадою хто в них шарить,проблемні місця(на які слід звернути увагу при огляді),як в обслуговувані(наскільки дорогі в порівнянні з подібними астрами і альмерами в обслуговуванні) 

-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Сітроен ZX
тобі до павла - ghost, колись був тут часто - він шарить по ним і знає де ремонтує майстер - суто по ним.
- Romko
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 29 рази
Olexandr, гідравлікою там і не пахне - спереду МакФерсон, ззаду правда торсіон, - але раз зробив і забув про нього..
в колєги такий був: двигун 1.4 монік Бош, простий надійний і економічний, за 5 років володіння - до мотора крім заміни масла і свічок навіть не лазив...
по кузову то слабе місце пороги і задні арки - гниють в наших умовах.. треба варити..
по салону: то ручки відкривання дверей ламались на ура і склопідйомники відразу перестали працювати...
П.С. віддав його повареного, помальованого, з ор. пробігом 120тис (сам собі ту машину притягнув з Португалії), з зробленою підвіскою та недоліками по салону (ручки, кнопки і т.д) шось за 2500
в колєги такий був: двигун 1.4 монік Бош, простий надійний і економічний, за 5 років володіння - до мотора крім заміни масла і свічок навіть не лазив...
по кузову то слабе місце пороги і задні арки - гниють в наших умовах.. треба варити..
по салону: то ручки відкривання дверей ламались на ура і склопідйомники відразу перестали працювати...
П.С. віддав його повареного, помальованого, з ор. пробігом 120тис (сам собі ту машину притягнув з Португалії), з зробленою підвіскою та недоліками по салону (ручки, кнопки і т.д) шось за 2500
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
старі цитрамони вроді й не ржавіють аж так...принаймні я прогнивших ще не зустрічав...тобто кузов там не гірший вагіввського він же в народі ZZZ

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей