Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дiагностика та ремонт кондюка
Привiт,
Де можна якiсно перевiрити кондюк та при потребi заправити його фреоном ?
Дякую, Алекс
Де можна якiсно перевiрити кондюк та при потребi заправити його фреоном ?
Дякую, Алекс
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
На городоцькій зразу за мотозаводом є така синя будівля з синьою брамою - кантора називається "Автоцентр". там тобі якісно і швидко перевірять кондюк і заправлять - перевірка герметичності системи і заправка (на мою беху) коштувала 280 гривень. якшо шось несправне то майстри толкові - скажуть шо тре міняти. доречі там зразу роблять і ходову і мотор і магазин з автозапчастинами є. мені сподобалась кантора.
ше є десь в районі рясне 1 якась кантора але після спілкування з ними по телефону я перехотів туда їхати... кажуть там дешевше. хоч дзвони 80676727935 іван. але я там не був і не знаю як і шо.
ше є десь в районі рясне 1 якась кантора але після спілкування з ними по телефону я перехотів туда їхати... кажуть там дешевше. хоч дзвони 80676727935 іван. але я там не був і не знаю як і шо.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
CAT, дякую ! Сьогоднi пiсля обiду туда заскочу. А там часом форсунки не чистять ультразвуком ?CAT писав:На городоцькій зразу за мотозаводом є така синя будівля з синьою брамою - кантора називається "Автоцентр". там тобі якісно і швидко перевірять кондюк і заправлять - перевірка герметичності системи і заправка (на мою беху) коштувала 280 гривень. якшо шось несправне то майстри толкові - скажуть шо тре міняти
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
BRATCY
може і супер але коли я нарешті домовився з чуваком (він шось довго мявся перед тим) за ту заправку то коли я приїхав в рясне на домовлений час то в нього виявилась відключена мобілка і я не зміг найти їх там... кароче якісь дивні...
а цим на городоцькій подзвонив, домовився, зразу ж підїхав за 10 хв і заправив все як має бути шей виявився один датчик несправний то я на другий день його привіз і вони мені безплатно встановили.
може і супер але коли я нарешті домовився з чуваком (він шось довго мявся перед тим) за ту заправку то коли я приїхав в рясне на домовлений час то в нього виявилась відключена мобілка і я не зміг найти їх там... кароче якісь дивні...
а цим на городоцькій подзвонив, домовився, зразу ж підїхав за 10 хв і заправив все як має бути шей виявився один датчик несправний то я на другий день його привіз і вони мені безплатно встановили.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей