Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Потрібно допомога центральний замок
-
- Ім'я:Назар
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Авто октавія тур 1,6, вчора їду по дорозі з невеликими нерівностями і чую що починає клацати центральний замок на всіх дверках не закривати відкривати а просто клацати в усіх дверках звук закриття відкриття але защолки на дверках не опускаються і не піднімаються. Зупинився закрив авто відкрив все добре поїхав далі. Вечером виїжджати відкриваю водійську дверку чую знову замки клацають відкривав закривав клацають, перша думка що дроти в гофрі але ж півроку назад дивився і перемотав кожен дротик на згині тому туди не ліз. Візуально глянув вродіби все ціле в гофрі. Замітив що маленька лампочка на водійскій дверці біля защолки світиться весь час а скоріше блимала тілки коли закривав авто. А сьогодні зранку то взагалі їду на роботу дискотека з замками метрів 30 потім все пройшло. Зупинився закрив авто а в мене опустились три вікна крім водійського ввімкнув запалення і закрив. Відкриваю дверку знову клацають.
Просто не знаю де шукати маю підозру що треба розшивати водійську дверку і бадати жгут проводів. Можливо хтось стикався з подібним підскажіть бо боюсь що можу не закрити авто.
Просто не знаю де шукати маю підозру що треба розшивати водійську дверку і бадати жгут проводів. Можливо хтось стикався з подібним підскажіть бо боюсь що можу не закрити авто.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Re: Потрібно допомога центральний замок
nazikey, судячи з симптомів , то не дроти , а модуль ЦЗ , він в тебе з доводчиком вікон ? 

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
-
Liuskywalker, ні без доводки просто глюки якісь, коли на ямки попадаю клацають а потім пропадають. В мене на водійській дверці зосереджені 4 підйомника відкривання закривання ЦЗ, блок задніх вікон і це все працює, таке враження що десь дріт на масу йде чи що.
-
але чому та дискотека відбувається коли відкривається водійська дверка.
-
а зараз взагалі капец при відкриванні авто відкриваються всі три вікна крім водійского повна ду....
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Або десь коротять дроти в гофрі або блок комфорта вмирає
сигналка чи ориг ЦЗ брелок?
сигналка чи ориг ЦЗ брелок?
-
b_andriy, по дротах теж думав але чи є там відношення до вікон що опускаються, гофру перевірю ввечері коли буде час ато зараз роботи купа і між тим намагаюсь хо поверхнево зрозуміти куди лісти.
Там стоїть сигналка шериф і оригінальний ЦЗ. Закривається сигналкою і відкривається нею, але як відкриваєш то натискається розімкнути колодку і ще якусь бокову кнопку
Там стоїть сигналка шериф і оригінальний ЦЗ. Закривається сигналкою і відкривається нею, але як відкриваєш то натискається розімкнути колодку і ще якусь бокову кнопку
-
розібрав обшивку відєднав фішку від замка водійскої дверки і все працює добре видно проблема в електричній частині замка. На фішці трохи води можливо там замокло щось і глючить.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей