ІМХО це зайва затія, але думки хотів би почитати з цього приводу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
думаю там імпортні комлектуючі кондиціонера ,бо колонка і насос гідропідсилювача зфDenja писав: Якість там комплектуючих жахлива. краще з іно колхозити.
дешевше то так ,бо оригінал може і за 1000д вилізтиDenja писав: краще з іно колхозити.
ясно. жигуль є жигульDenja писав:А шланги рос самокльоп без гребінки, самі розпресовуютьсяПріоровські кондюки живуть своїм життям, дуже тяжко діагностуються по проблемам. По нивах шланги дуже ненавидять.
ну то те саме шо компрессор приліпити . там і основна проблема компрессор і радіатор пічки в зборі .остальне не важко зробити. як варіант колхозити панель від іно разом з пічкою в салон .RULES писав: тобто тре дод генератор ліпити
Я пробую обійти цю проблему подвійним перетворенням тепла - спочатку кондюк охолоджує антифріз в невеличкому бачку, а вже цей охолоджений антифріз електропомпа з Газелі качає через стоковий радіатор пічки. Вже все готове, тільки не можу придумати, як зробити, щоб замкнути пічку тільки на салон - щоб знадвору не брало повітря.Denja писав: фактично найпроблемніше внутрішній випарник в салоні добре зробити
Підготував, але ще не прикручував - буде стояти на місці бензонасоса. Я ж купив компресор відразу з плитою кріплення, на якій вже є всі необхідні деталі.Denja писав: Копресор Поставили вже?
У мене мідний змійовик в невелчкій термоізольованій коробочці. Невеличка - щоб уникнути інерційності при пуску. А радіатор пічки перемикається двома перемикаючими вентилями - трохи гєморно, але два рази на рік можна перемкнути. Хотів електроклапани - дорого.andriy320e30 писав: треба через пластинчатий теплообмінник ,а не бак щоб під тиском
Автономний генератор рішаєRULES писав:може побутовий спліт через інвертор? аеродинаміка ітак ніяка, то на багажнику може пристосувати зовн блок. або ззаду замість запаски? 1кВт, то десь 80А, тобто тре дод генератор ліпити
Він забере всього кілька процентів потужності двигуна. Більше проблем буде тільки на холостому ходу - прийдеться якось додавати газу.CAT писав: Та вона ж з тим кондюком їхати взагалі не буде
На слабих моторах дуже відчувається коли включений кондюк, а На Ниві то буде сум ше той, бо вона ітак ледве розганяється з тим мотором. Думаю ше перегріватись може.. Ну і холостий само собою, якщо машина карбюраторна то взагалі заглохне....VETERAN писав: Він забере всього кілька процентів потужності двигуна.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей