Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Заміна передніх стойок ВАЗ-2114
- TOTAL_55
- Ім'я:Рома
- Стать:чоловік
- Номер:9966
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:

Приходить час до заміни передніх стойок в 2114. Цікавить ваша думка які краще брати, газові, масляні і т.д. Якої марки, де і т.д. 

- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 0
Re: Заміна передніх стойок ВАЗ-2114
Точно не то пальто, забудь о них.TOTAL_55 писав: масляні
З повагою Black.
- TOTAL_55
- Контактна інформація:
я так, для тексту, а взагаліто я не вкурсі взагалі про стойки, хочу щоб тут щось порадили.Black писав: Точно не то пальто, забудь о них.
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
чому? я ставив каябу масло, було мягше від оригіналу, може варто запитати чого власник хоче добитись від підвіски перед тим як ставити дубові амікиBlack писав: Точно не то пальто, забудь о них.

- VIK17
- Ім'я:Віктор
цікава тема...теж би послухав порад по стойкам 

- Black
И остался доволен ?b_andriy писав: чому? я ставив каябу масло, було мягше від оригіналу
Койлы,олинсы и т.д. явно туда не поставит .А чего хочет владелец любого авто ?: конечно стабильности и управляемости т.к. добиться комфорта в том кузове не возможноb_andriy писав: може варто запитати чого власник хоче добитись від підвіски перед тим як ставити дубові аміки

Пробовать нужно , садиться и ехать ,сравнивать. Иначе "чуда интернетного" не будет.TOTAL_55 писав: а взагаліто я не вкурсі взагалі про стойки, хочу щоб тут щось порадили.
З повагою Black.
- TOTAL_55
- Контактна інформація:
треба, щоб було не гірше від стоку
, доречі хто знає які стокові аморти йшли на 2114-15 

- b_andriy
- Контактна інформація:
ладно я тоді офф з дискусії, на ультраср йому буде весело в Золочеві кататись 

- b_andriy
- Контактна інформація:
масляні...TOTAL_55 писав: доречі хто знає які стокові аморти йшли на 2114-15
- TOTAL_55
- Контактна інформація:
b_andriy, не втікай, пиши тут шо думаєш про стойки, шоб я в тебе на роботі не заберав часу 

- UncleSam
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 3 рази
Не морочити собі голову, знайти майстра і зробити перепаковку з проханням зробити роботу стойки в дві сторони, тобто вверх і вниз (в стоці працює аморт лише на розтяг, на стистк передбачено що працюватиме пружина), і трішки жорсткіше стандарту (на 50% жорсткіше ніж сток - менше просити не варто, бо і так по факту буде +-30%:))).
А вже як будуть кращі часи - то можна буде думати про "коні", "більштайни" та інші "звірі.";))
п.с. ІМХО
п.с.с. Також майстер за бажанням може вкрототити хід штоку на 2 або максимум 4 см (-2 або -4 см заниження). Це дасть можливість ставити коротші пружини на 2 см або 4 см, але не рекомендую бо якісні (Eбах, H&R) дорогі, фобоси (Fobos) дубові. В мене шток вкорочений на 2 см, пружина зпереді різана на 1 виток, зад приблизно 1,5. Прадва комфорту в мене нема, бо аморти жорсткіші стоку приблизно в два рази.:)))
А вже як будуть кращі часи - то можна буде думати про "коні", "більштайни" та інші "звірі.";))
п.с. ІМХО

п.с.с. Також майстер за бажанням може вкрототити хід штоку на 2 або максимум 4 см (-2 або -4 см заниження). Це дасть можливість ставити коротші пружини на 2 см або 4 см, але не рекомендую бо якісні (Eбах, H&R) дорогі, фобоси (Fobos) дубові. В мене шток вкорочений на 2 см, пружина зпереді різана на 1 виток, зад приблизно 1,5. Прадва комфорту в мене нема, бо аморти жорсткіші стоку приблизно в два рази.:)))
- Black
А куда ещё хуже ?TOTAL_55 писав: треба, щоб було не гірше від сток

Те которые можно уложить за 3 месяца ( из личной практики).TOTAL_55 писав: доречі хто знає які стокові аморти йшли на 2114-15
В споре рождается истина , автор сделает вывод для себяb_andriy писав: ладно я тоді офф з дискусії

b_andriy писав: на ультраср йому буде весело в Золочеві кататись

Как вариант, но нужно попометром прочуствовать перепак ,прежде чем просить как настраивать жёсткость. Имхо.UncleSam писав: знайти майстра і зробити перепаковку з проханням зробити роботу стойки в дві сторони, тобто вверх і вниз
Ценовая разница не сильная , можно и подкопить и поставить сразу хорошие аморы.UncleSam писав: вже як будуть кращі часи - то можна буде думати про "коні", "більштайни" та інші "звірі.
Ещё 1 неисправимо больнойUncleSam писав: Також майстер за бажанням може вкрототити хід штоку на 2 або максимум 4 см

З повагою Black.
- VIK17
Black, ти б які брав для стабільності і управління?
- TOTAL_55
- Контактна інформація:
Заниження не планується. Щоб ставити щось фірмове/дороге, також думаю, шо не варто, бо машина більше, ніж на два роки не затримається, скоріш за все, що меньше. Потрібно зараз поставити такі, щоб на цей час вистарчило. Якщо в стоці масляні, то можуть бути і масляні, але якої марки купити, щоб через 2-5тис. пробігу знов не міняти. Сток в мене відїздив 73 000 км. 

- VIK17
TOTAL_55, я на колишню 10-ку ставив аморти фірми Hola.нормальні були, але чуть твердіші за сток...але задоволений був)
- Glibko
- Номер:АТ8хх8CH
- Дякував (ла): 46 рази
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
в стоку і стоїть хола .... гімно .... 5тищ і на металолом ....
https://www.vtulka.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
- mikeng
- Ім'я:mikeng
в мене спочатку були сток сааз, - десь теж коло 70тис від"їздили і потеклиTOTAL_55 писав:Заниження не планується. Щоб ставити щось фірмове/дороге, також думаю, шо не варто, бо машина більше, ніж на два роки не затримається, скоріш за все, що меньше. Потрібно зараз поставити такі, щоб на цей час вистарчило. Якщо в стоці масляні, то можуть бути і масляні, але якої марки купити, щоб через 2-5тис. пробігу знов не міняти. Сток в мене відїздив 73 000 км.
зараз масляні сакс - вже поза 100тис, наразі ніц їм не є
може би хотілось трохи жорсткіше коли валиш по хорошій трасі літом на 15-ках, але коли опускаешся в реалії львова + зимові бугри то думаю що вибір був +/- правильний. Міняти підвіску на літо/зиму якось закруто для мене
теж дивився на каяби, коні і тд тп.
Є ще якісь дніпропетровські good road вроді - там цікава конструкція шо захотілось попробувати .
все решта для спорт корчів за дикі гроші - так легко втратити зв"язок з реальністю, - тоді тема перейда в тюнінг 9-ки де бум з піною в роті розказувати який то мегаацкий корч для тюнінга
Але якщо машина возити зад і недовго - напевно купити оригінальний сток і не парити собі мозги, чи дійсно перепаки, - тоже по ідеї норм тема, якшо зроблять прямими руками
- M@sTeR
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Я катаюсь вже більше 1,5 року на АТОМ.dp перепаках(з 2108 форуму),перід вкорочені під -50 пружину, жорсткість +50 від стоку..... пробіг більше 30 тисяч, були і легенькі трампліни і ями по коліна поки все працює гуд. Платив 900 грн. за 2 аморта....
Задні робив в Романа на Зеленій(Галич Авто), вкорочені штоки та корпуса на -40 мм, тіпа вінти(регулюється чашка пруждини по висоті), жорсткість спорт(зі слів Романа це більше ніж 50%) Але відверто кажучи трохи переборщив, зажорстко чуть дял заду. Ціна питання пів року тому вийшла в районі 800 грн.
Передні в мене вийшли трохи мякіше ніж зад....
Катаюсь я досить зухвало, на R15 195/45 перід зад 195/50, мене все влаштовує, звичайно трохи жорстко але на трасі супер.....
Друг катався на HOLA газ/мяс, рік часу і машина колиска. Потім були Boge Automatic (масло), брали на Владислав Авто, ті взагалі потекли за 4 місяці(пробіг менше 10 000). Кілька місяців тому замовили в того Романа сток(без вкорочення) але трохи жорсткіше стоку, ціна питання перід 650 грн, зад 500 грн. Каже що йому більше сподобались як Hola газ/мяс чи Boge......
Я б брав або перепак в Романа на Галич Авто, або вже високого класу Koni FSD, Bilstein B6, чи KYB ultra sr.....
Мав шанс поїздити і на Demfi газ/мяс вкорочені на Пріорі, пів року тому ціна питання була в районі 2600 комплект перід + зад... як на мене то краще ніж ті що в мене, але там і ходовка вся на поліурагані і трикутних ричагах та й пружини Eibach
Задні робив в Романа на Зеленій(Галич Авто), вкорочені штоки та корпуса на -40 мм, тіпа вінти(регулюється чашка пруждини по висоті), жорсткість спорт(зі слів Романа це більше ніж 50%) Але відверто кажучи трохи переборщив, зажорстко чуть дял заду. Ціна питання пів року тому вийшла в районі 800 грн.
Передні в мене вийшли трохи мякіше ніж зад....
Катаюсь я досить зухвало, на R15 195/45 перід зад 195/50, мене все влаштовує, звичайно трохи жорстко але на трасі супер.....
Друг катався на HOLA газ/мяс, рік часу і машина колиска. Потім були Boge Automatic (масло), брали на Владислав Авто, ті взагалі потекли за 4 місяці(пробіг менше 10 000). Кілька місяців тому замовили в того Романа сток(без вкорочення) але трохи жорсткіше стоку, ціна питання перід 650 грн, зад 500 грн. Каже що йому більше сподобались як Hola газ/мяс чи Boge......
Я б брав або перепак в Романа на Галич Авто, або вже високого класу Koni FSD, Bilstein B6, чи KYB ultra sr.....
Мав шанс поїздити і на Demfi газ/мяс вкорочені на Пріорі, пів року тому ціна питання була в районі 2600 комплект перід + зад... як на мене то краще ніж ті що в мене, але там і ходовка вся на поліурагані і трикутних ричагах та й пружини Eibach
Всё лучшее случаеться неожиданно...
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
На зубилі мені сподобались БОЖЕ Автоматік (масло) в міру жорстко, по Львівських бруківках було нормально їздити.
Можна перепаковку (мені робили в одесі) вийшло дуууже жорстко
Можна перепаковку (мені робили в одесі) вийшло дуууже жорстко

Impossible is Nothing
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей