Порадьте, до кого звернутись?
Наразі потрібно подивитись до ходової, регульнути ХХ.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
напевне шоб ти зпитав!Taras:) писав:нашо робити такі теми![]()
![]()
на що тут той понос писати?! не можеш допомогти, тягни ногу далі!Taras:) писав:я думаю в нас ти ненайдеш....
дуже складне авто, треба в Польщу їхати![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а які треба робити ? флуду тут про всяких котів, телефони, і іншу лабуду і так дофігіща ..Taras:) писав: нашо робити такі теми
vovka писав: а які треба робити ? флуду тут про всяких котів, телефони, і іншу лабуду і так дофігіща ..
DaimlerBenzE500,до того дятька мож звертатися навіть не думати :)RomkoZem писав: 0676766178 дзвони поможем
vovka писав: флуду тут про всяких котів, телефони, і іншу лабуду і так дофігіща .
+ 1 то ж советую!wklef писав: до того дятька мож звертатися навіть не думати
Офіціальний сервіс , пожме плечима, здере бабло і мало того шо нічого не зробить то ше й зіпсує шось.Taras:) писав: я незнав що Славута такий складний і дорогий в обслуговуванні автомобіль, що неможна найти майстра, я недумаю що оф. сервіс на Січинського візьме космічні гроші щоб туди не заїхати і зробити діагностику....
Звати Олег номер :0677500357 Хоча таке враження шо 90% майстрів по сервісах недопрацьовують... Тобто не серйозно підходять до своєї роботиhrdrive писав:в зимній воді є такий всіма знаний майстер Олег по ремонтах славут. лише їх він ремонтує. навпроти стадіону як їхати в рудно через зимну воду видно купа славут попри дорогу стоїть. там його сервіс є.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей