Доказує їм, що тази валятьcdrom писав: що робиш з дєвками

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Доказує їм, що тази валятьcdrom писав: що робиш з дєвками
AndrewK писав: Доказує їм, що тази валять
Дівчина розуміє коли ти їй втиснув і вона кінчила кілька разів, а ти далі створюй враження на баб. Не в машині діло, а хто на ній їде, я і на запорожці їздив але дівчата розуміли що на тому запорожці файно возитисьInfernal писав:Газ у підлогу, при переключенні пробуксовка, і кожна баба розуміє шо і як їде )
Ну дик я ж сказав шо баб катаю, а шо тут було не зрозуміло.RVV писав: Не в машині діло, а хто на ній їде
Infernal робота писав: "не тонуй машину"
Infernal робота писав: "та яка різниця, тонування старить машину ужасно, та і не гарно воно на старих машинах дивиться.. пацан стайл якийсь..
Приєднані файли:
канєха симпатично , правильні 15" тапки багато додають до екстер'єруugine31 писав: Infernal, та шо на 1 і 2 фотці симпатично виглядають.
UncleSam писав: а шо, є гроші на тюнінг іномарки?;)
Якраз більше подобається ніж екстерьєр лямпочки на 100 ВАТТLiuskywalker писав: Хай навіть це екстер'єр цегли
Konsperant писав: шо ти панімаєш, гарбузи рішають
Отже справа тільки в колесах ? А мені 13 подобаються і покищо для данного конфігу іх більш ніж достатньо, чи 13-ті колеса, по вашому, взагалі не мають право на існування?Liuskywalker писав: правильні 15" тапки багато додають до екстер'єру
мають , звичайно . Просто 13-ка 175/70 ні ефектності, ні ефективності ніякої не несе . Тим більше , на 05 і 07 моделях , де на сток підвісці зазори між арками і колесом - до 15 смInfernal робота писав: Отже справа тільки в колесах ? А мені 13 подобаються і покищо для данного конфігу іх більш ніж достатньо, чи 13-ті колеса, по вашому, взагалі не мають право на існування?
Справа у самому вигляді дисків. Ти сам писав колись, що машина має відрізнятись від інших собі подібних. Тоді чого їздити на дисках, на яких їздить багато інших Жигулів, Ланосів, .. і які легко можна купити десь на базарі чи в автозапчастинах.Infernal робота писав: Отже справа тільки в колесах ? А мені 13 подобаються і покищо для данного конфігу іх більш ніж достатньо, чи 13-ті колеса, по вашому, взагалі не мають право на існування?
UncleSam писав: "Чи варто тюнингувати ВАЗ або тема про ЖИГУЛИ" - мммм, а шо, є гроші на тюнінг іномарки?
верни номер на місце, бо в тій машині так то все непогано виглядає, але номер
та тут справа не в зазорах чи 185\60 нормального виробника , хоча я тобі кажу з власного досвіду - поїздиш навіть на 14" з неповним профілем ,не кажучи вже про 15" і всі 13" , які б вони не були імениті будуть здаватися ватою ! Перевірено !Infernal робота писав: Поглянь на зазори арка/колесо в мене.
ну , всим не вгодишDexter писав: верни номер на місце, бо в тій машині так то все непогано виглядає, але номер
Та я вірю, тільки зара ввалити 1000 паперів в одні тільки колеса , то було би трохи не розумно.Liuskywalker писав: та тут справа не в зазорах чи 185\60 нормального виробника , хоча я тобі кажу з власного досвіду - поїздиш навіть на 14" з неповним профілем ,не кажучи вже про 15" і всі 13" , які б вони не були імениті будуть здаватися ватою ! Перевірено !
Ну во первых смотря какая машина . Полонез тоже иномарка,Black писав: Да там всё просто , найти можно всё , только к сумме для ВАЗа нужно в значении с правой стороны доставить нолики , думаю, то не каждый осилит
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей