А гєну нормально і повністю перевірити можна тільки осцилографом . Хоча я тестером перевіряв обмотки ,як в мануалі написано і поняв , що треба гєну на пенсію

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
там автоматично акум стає поганим щоб ти в них купив новий.Liuskywalker писав:любому сервісі
на нафіг я знаю що АКБ вже 5 рік пішов :)Liuskywalker писав:adron, а що мішає для початку зробити йому діагностику ? Заряд на різних оборотах , струм при різних споживачах (і найголовніше - без них), якщо є варіанти добратися до банок - то і густину електроліту теж заміряти ...
Поки тепло
мій - не молодший :)adron писав:на нафіг я знаю що АКБ вже 5 рік пішов
15 хв потратити з тестером - не дозволяє релігія ?adron писав:чого мені ще по тих майстрах їздити
пряма ! Але якщо стартер крутить , то і мафон повинен грати ! ІМХО!adron писав:росто цікавлюсь чи є звязок між майже розрядженим АКБ і магнітолою ?
як в тебе підлючене живлення на магнітолу,якшо від прикурювача,чи чогось подібногого в салоні, то тобі просто треба кинути дроти прямо від акума і мати спокій.[цензура] див би таких кулібінів шо таку фігню роблятьadron писав:просто цікавлюсь чи є звязок між майже розрядженим АКБ і магнітолою ?
adron писав:і ще коли включаю музичку голосніше
то магнітола сама виключається потім знову включається і якщо
магнітолу не виключити то так до бескінечності
ну а потім знову всключаю магнік але тихіше то все норм
хЗ не наю якwklef писав:в тебе підлючене живлення на магнітолу,якшо від прикурювача,чи чогось подібногого в салоні,
adron писав:хЗ не наю як
по ходу і так і такMAECTP0 писав:adron, то магнітола в тебе випадає в осад при заведеному двигуні чи при непрацюючому?
боюсь в тебе накривається генератор. Тому й музон на робоому двигуні не грає. Якщо там, звиайно, правильно підібрана ватність, саб... Й акум не дозаряджається.adron писав:і так і так
в мене машина 2-3 тижня на вулиці на морозі стояла й я заводився. черз ЙПТВМ але заводився з 3-ого разуManiak716 писав:бо машина довго стояла. Так як машина дійсно стояла в гаражі тиждень
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей