Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
пропан-бутан
- mikeng
- Ім'я:mikeng
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Бачу тема зачепила непадецки)
Сам довго і нудно їздив по майстрам, всі практично ставали колегами, тільки вот толку не було, - розхід ппц, хх нема, заводилась хз як
+ ще купу грошей і часу потратив
Поки сам в тому всьому не розібрався і не наважився сам розібрати, почистити і зібрати редуктор прямими руками
На тому проблеми закінчились, вже 2,5тис км все гуд працує і розхід норм і заводиться з півтика і газом не тхне
Сам довго і нудно їздив по майстрам, всі практично ставали колегами, тільки вот толку не було, - розхід ппц, хх нема, заводилась хз як
+ ще купу грошей і часу потратив
Поки сам в тому всьому не розібрався і не наважився сам розібрати, почистити і зібрати редуктор прямими руками
На тому проблеми закінчились, вже 2,5тис км все гуд працує і розхід норм і заводиться з півтика і газом не тхне
- t309
- Ім'я:t309
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Re: пропан-бутан
mikeng, найкраще робити все самому як показує практика розібратысь самому і зробіті як має бути і дешевше і швидше в 9 з 10 віпадків ну хіба ваш час коштує овер 10$ година тоді таки тре шукаті спеців і не економити
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
-
- Ім'я:Sasha
- Дякував (ла): 99 рази
- Подякували: 156 рази
А шо так ? :) Я вже приготувався до дискусії в стилі :- всі йолопи один я вумнийIgor_Lviv писав: Все. Більше не буду.

Весь кайф мені обламав

- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Рекомендую замість смішків, які аж ніяк не свідчать про компетентність у даному питанні почитати.
Виглядає, що при зв'язку температури чи то кількості теплоти (хто про що там періодично згадував) з витратами... або газу брати має менше ніж бензини, або їздити треба на соломі.
На цей раз - точно все. А форумним письменникам-фізикам та проФФесіноналам в області ГБО - рекомендую перед тим, ніж щось писати - або писати те, про що знаєте, або промовчати. Бо на разі, крім смайликів, написано все рівно протилежно від істини.

На цей раз - точно все. А форумним письменникам-фізикам та проФФесіноналам в області ГБО - рекомендую перед тим, ніж щось писати - або писати те, про що знаєте, або промовчати. Бо на разі, крім смайликів, написано все рівно протилежно від істини.
- p0var
- Ім'я:Макс
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
сорі, нестримався.
А чому так? А ви як засверлюєтесь? А чому 7,5 ампер? А шо більший балон не влізе? А чому газу більше бере? А на скільки? А скільки атмосфер в балоні? А курити в салоні можна? А як ви прокладаєте трубку? Пропан чи метан? А чому не метан? А вот мені казали що метан...
Я хочу щоб нічого не було видно... Я хочу щоб все було якісно... А мені вот там вот пропонували на 1000 грн дешевше, але я до вас приїхав...
Трошка наболіло, люди: не знаю як хто - я СТАРАЮСЬ ставити газ так щоб ви, до мене взагалі не дзвонили, і не вертались, а приїзжали тільки замінити фільтра. Мені ВИГІДНО вам довго ОДИН раз зробити все так як має бути і потім не мати "дзвінків".
thank2all. Кого образив - я сі вибачаюсі.
p.s.TaysON, - розказав. Поставила людина ГБО у Львіві в декого, була недовольна, були проблеми. Продала машину. Купила нову. Поставила у тих самих установщиків.
явшоке
А чому так? А ви як засверлюєтесь? А чому 7,5 ампер? А шо більший балон не влізе? А чому газу більше бере? А на скільки? А скільки атмосфер в балоні? А курити в салоні можна? А як ви прокладаєте трубку? Пропан чи метан? А чому не метан? А вот мені казали що метан...
Я хочу щоб нічого не було видно... Я хочу щоб все було якісно... А мені вот там вот пропонували на 1000 грн дешевше, але я до вас приїхав...
Трошка наболіло, люди: не знаю як хто - я СТАРАЮСЬ ставити газ так щоб ви, до мене взагалі не дзвонили, і не вертались, а приїзжали тільки замінити фільтра. Мені ВИГІДНО вам довго ОДИН раз зробити все так як має бути і потім не мати "дзвінків".
thank2all. Кого образив - я сі вибачаюсі.
p.s.TaysON, - розказав. Поставила людина ГБО у Львіві в декого, була недовольна, були проблеми. Продала машину. Купила нову. Поставила у тих самих установщиків.
явшоке
моб. 098 943 03 54
instagram.com/westgaslviv
westgas.lviv.ua
instagram.com/westgaslviv
westgas.lviv.ua
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
Igor_Lviv, от тепер ти нариваєшся!!! вважав тебе нормальною людиною, а тепер бачу помилявся, тому для тих хто в танку і для тих хто не думає що пише, або не читає що пишуть інші, питома теплота вказана на кілограм!!!! і так в кілограмах газу йде менше, але заправляють на заправках літри!!!!!!!!! літр газу важить менше ніж літр бензину, тепер дойшло?!!!!!!!!!!!!!
ЛЮДИ ПОЧНІТЬ ВЖЕ КНИЖКИ ЧИТАТИ покоління інету блогів і форумів [цензура]!!!!!
ЛЮДИ ПОЧНІТЬ ВЖЕ КНИЖКИ ЧИТАТИ покоління інету блогів і форумів [цензура]!!!!!
https://goo.gl/TcJrkr
-
- Ім'я:Sasha
- Дякував (ла): 99 рази
- Подякували: 156 рази
Я думаю шо він і не вникавt309 писав: Igor_Lviv, от тепер ти нариваєшся!!! вважав тебе нормальною людиною, а тепер бачу помилявся, тому для тих хто в танку і для тих хто не думає що пише, або не читає що пишуть інші, питома теплота вказана на кілограм!!!! і так в кілограмах газу йде менше, але заправляють на заправках літри!!!!!!!!! літр газу важить менше ніж літр бензину, тепер дойшло?!!!!!!!!!!!!

- motor87
- Ім'я:Ostap
бачу є тут знавці матчастини і практики і установщики.
Хто мені підкаже на добровільних засадах в чому проблема з моїм гбо.
А проблема єдина - погано заводиться, тобто з педалкою і т.д. раз гірше раз краще, якщо постоїть пів годинки і більше тоді краще, майже одразу а так маслаю стартером.
підозра така що перезбагачує, так і Павлович з левандівки казав, але регулювання нічого не дають, неодноразаово і сам пробував і до майстра їздив.
також не впевнений у чіткій роботі клапана, як його перевірити? тобто чи одразу і повністю він відкривається?
1.6 двохкамерний карб, засверлений штуцер, 2 ге покоління без електроніки, ред Мемгас (турція) копія ловато.
по авто все справне, редуктор і карб годовані ремкомплектами, високовольтна в ідеалі.
Ваші думки?)
Хто мені підкаже на добровільних засадах в чому проблема з моїм гбо.
А проблема єдина - погано заводиться, тобто з педалкою і т.д. раз гірше раз краще, якщо постоїть пів годинки і більше тоді краще, майже одразу а так маслаю стартером.
підозра така що перезбагачує, так і Павлович з левандівки казав, але регулювання нічого не дають, неодноразаово і сам пробував і до майстра їздив.
також не впевнений у чіткій роботі клапана, як його перевірити? тобто чи одразу і повністю він відкривається?
1.6 двохкамерний карб, засверлений штуцер, 2 ге покоління без електроніки, ред Мемгас (турція) копія ловато.
по авто все справне, редуктор і карб годовані ремкомплектами, високовольтна в ідеалі.
Ваші думки?)
- mikeng
motor87, а газом коли глушиш у Тебе з впускного коллектора не штиняє?
Хто Тобі перебирав редуктор на левандівці, Роман?
Хто Тобі перебирав редуктор на левандівці, Роман?
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
motor87, також таке трапляється, але ще не знайшов причини. На Зеленій мені ізолєнтою заклеїли пів вхідного патрубка для повітря - сказали, що не вистачає розрідження для коректної роботи ГБО. Я відразу то відірвав - не для того я збільшував канали, щоб заклеїти ізолєнтою. 

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Я не модер, але!!!!!!
(все ж це моя тема)
Гражданє!!!
Тема про ДЕ ??? поставити!!! А не про чия піська довша, коли мова про знання нутрощів ГБО...
Або пишем де, або створюємо нову тему, щось на кшталт
"ГБО: за чи проти, особливості використання, специфіка"
(все ж це моя тема)
Гражданє!!!
Тема про ДЕ ??? поставити!!! А не про чия піська довша, коли мова про знання нутрощів ГБО...
Або пишем де, або створюємо нову тему, щось на кшталт
"ГБО: за чи проти, особливості використання, специфіка"
- Cr@zy
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
cat-yellow, Міша, твоя тема про "ДЕ поставити" тут :)
viewtopic.php?f=6&t=10970
viewtopic.php?f=6&t=10970
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
пля... помилився :)
всьо... треба йти спати :) перетрудився...
просто читав і ту і ту... і про установку "Де" - ні слова... всі про шось труть :)
всьо... треба йти спати :) перетрудився...
просто читав і ту і ту... і про установку "Де" - ні слова... всі про шось труть :)
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
поки враження що Шел=ОККОManiak716 писав: на гарячу не дозвонився, аж сьогодні на київський номер звякнув - сказали "так не має бути, буде перевірка і до середи ми вам відзвонимось"
цікаво чи буде як з ОККО на Пасічній

в четвер в обід сам їм подзвонив - кажуть перший раз чуєм про вашу проблему, знову все записали і сказали "чекайте ми з вами звяжемось"

- mikeng
Maniak716, щось маєш постійно якісь трабли з на*паловим
Мої дослідження - до того як стояв старий мультиклапан (установщики б/у напарили), теж влізало в бак явно задофіга і теж постійно були пробл як і в тебе
Після того як поміняв на новий - все стало +/- на місця
Заправляюсь на Укрнафті біля равшану, окко в великого, іноді на газовику в рясному чи на зеленій
+ раз заправлявся на тому новому шелі в кінці зеленої
завжди влазе від 32 до 35л, і десь +/- по пробігу так воно і є
Мої дослідження - до того як стояв старий мультиклапан (установщики б/у напарили), теж влізало в бак явно задофіга і теж постійно були пробл як і в тебе
Заправляюсь на Укрнафті біля равшану, окко в великого, іноді на газовику в рясному чи на зеленій
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
+1mikeng писав:Maniak716, щось маєш постійно якісь трабли з на*паловим
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
mikeng, Денис, ну на Калані і Укрнафті проблем нема, на того ж таки В.Великого ОККО (зараз з принципу туди не їду, після подій на Пасічній і Біберці) теж не нарікав ніколи
може проблемав тому, що заправляюсь переважно вночі і номера Франківські (може там працюють однодумці Боксера
:)) - тіпа чувак зальотний, валить з міста і можна наіпати... хз короч
ну а про "ваш звінок не зареєстрований і вперше чуємо" скажите теж мультиклапан винен? :)
може проблемав тому, що заправляюсь переважно вночі і номера Франківські (може там працюють однодумці Боксера

ну а про "ваш звінок не зареєстрований і вперше чуємо" скажите теж мультиклапан винен? :)
- mikeng
я ж не кажу що ти неправий, хз мож і найопуютьManiak716 писав:mikeng, Денис, ну на Калані і Укрнафті проблем нема, на того ж таки В.Великого ОККО (зараз з принципу туди не їду, після подій на Пасічній і Біберці) теж не нарікав ніколи
може проблемав тому, що заправляюсь переважно вночі і номера Франківські (може там працюють однодумці Боксера:)) - тіпа чувак зальотний, валить з міста і можна наіпати... хз короч
Якщо обіцяли віддзвонити і не віддзвонили - на лице суттєві проблеми (чи роз...во) в адмініструванні їх бізнесу, спору нема
- motor87
- Ім'я:Ostap
mikeng, ну як може штиняти з колектора, там же прокладка є, все герметично. перебирав я сам, той Роман крутого спеціаліста валяє, крім Павловича ні з ким там не спілкуюсь.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей