та ну [цензура] той газ по 6,6Igor_Lviv писав: Укрнафта (біля Ашану) - 6.60.
саме біля Ашану двічі заправлявся, намахують на 10-15%
одним словом в порожній балон завше напихав 29-31 літру. так ось там мені "набили" 35,5 літрів!!!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та ну [цензура] той газ по 6,6Igor_Lviv писав: Укрнафта (біля Ашану) - 6.60.
По 6,40.Олег М. писав:та ну [цензура] той газ по 6,6Igor_Lviv писав: Укрнафта (біля Ашану) - 6.60.
саме біля Ашану двічі заправлявся, намахують на 10-15%
одним словом в порожній балон завше напихав 29-31 літру. так ось там мені "набили" 35,5 літрів!!!
Я не спец.motor87 писав:в мене стала погано заводитись, всі інші критерії в нормі.
Власне, що зі слів. Бо пишуть тепер на табличках - що хочуть. Десь тут на форумі була дискусія саме по цьому питанні.motor87 писав: зі слів заправщиків від різних...
Казали на АЗС, що купили 15 бочок. Тобто, по області буде 15 нових АЗС з пропаном.t-step писав: але хай розширюють мережу
тим більше, що сьогодні там був і читав про країну походження, так от газ на ОККО - виродник - УкрнафтаIgor_Lviv писав: Навряд. Думаю, таки дається взнаки 6,40 Укрнафти.
Тут зараз мали б прийти захисники ОККО та ВОГів, які не так давно запевняли, що висока ціна - наслідок транспортних витрат і повідомити нам, що якесь газосховище пересунули екскаватором ближче до Львова.
Машина має заводитись на бензиніmotor87 писав:зі слів заправщиків від різних...
хто в курсі які признаки забитого газового фільтра?
в мене стала погано заводитись, всі інші критерії в нормі.
Офіційно - не заправляють ніде.vovik писав:Хлопаки, будьте добрі при наступній заправці спитати чи заправляють на вашій АЗК в балони. Купили ми погрузчик на газу і виявляється не кожен хоче заправити в балон
Там на зеленій - єдине де заправив...Igor_Lviv писав: Офіційно - не заправляють ніде.
Не офіційно - заправляв балон на Газовику на Зеленій, на Атмосфері біля Епіцентру і трохи далі за кільцем по Городоцькій, як їхати на Шегині.
так вона і заводиться на бензині, коли заглушив на газу потім важко заводиться, був вже у газовиків на левандівці, не доганяють вона в чому справа, кажуть допомагай педалькою)Kritik писав: Машина має заводитись на бензині
В мене та сама iсторiя...допомагаю педалькоюmotor87 писав:так вона і заводиться на бензині, коли заглушив на газу потім важко заводиться, був вже у газовиків на левандівці, не доганяють вона в чому справа, кажуть допомагай педалькою)Kritik писав: Машина має заводитись на бензині
може бути ще негерметичність в патрубках. в мене теж колись таке було . підтягни хомутікиmotor87 писав:так вона і заводиться на бензині, коли заглушив на газу потім важко заводиться, був вже у газовиків на левандівці, не доганяють вона в чому справа, кажуть допомагай педалькою)Kritik писав: Машина має заводитись на бензині
в тебе якась з форсунок зливає газ в колектор, він розтікається по всьому колекторі і тому машина погано заводиться, бо вона залита...motor87 писав: так вона і заводиться на бензині, коли заглушив на газу потім важко заводиться, був вже у газовиків на левандівці, не доганяють вона в чому справа, кажуть допомагай педалькою)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей