коли був 8, тре було купувати, тепер який сенс то?t309 писав: Петро, коли повний бак заправиш або карточок накупиш на 100500літрів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
коли був 8, тре було купувати, тепер який сенс то?t309 писав: Петро, коли повний бак заправиш або карточок накупиш на 100500літрів
ну тоді типу да, тре почекати ще чуток, то так як з баксами, хто не купив по 8, купували по 30, а потім продавали назад бо тре гроші по 23.t309 писав: xxfOxx, ти підйобку не поняв, рано ще квпувати тре 14 дочекатись )))
ну як є трохи грошей то чого б і не взяти карточку / талон?Петро писав: t309, я ніколи не купляю карточок а заправляю скільки мені треба
Зараз в тиждень треба більше на 150 грн
думаю нада сказати тим заправкам шо красна цена того пропана 7 грівасів за літр, інакше ніхто брати не буде... бо економіка в дупі, девальвація і т.д.Sviatoslav писав:Вчора 18.10. на Shell у Київській області пропан по 10.29 і в той же час вечерком в Дублянах по 10.09. На Сокарі в Рівному 10.09 теж.
Felix писав: думаю нада сказати тим заправкам шо красна цена того пропана 7 грівасів за літр, інакше ніхто брати не буде... бо економіка в дупі, девальвація і т.д.
красава, чьо, які ще конструктивні пропозиції подаш?Sviatoslav писав: Економіка і її місцезнаходження не цікавить АМКУ і нафтотрейдерів при їхній стандартній змові. Бомбанути пару заправок з кожної мережі і поставити ультиматум як варіант "або ціни ставите ринкові справді, які вичисляються за чіткою і зрозумілою формулою або заправок буде ставати у вас все менше..."
xxfOxx писав: красава, чьо, які ще конструктивні пропозиції подаш?
тобто при відсутності місць для паркування треба машини палити та? а коли електрику відімкнуть то ще й електростанції давай й..нем - і тоді точно і місця на парковку і електрика з’явитьсяSviatoslav писав: мій допис спрямований до людей, які хочуть змін, а не до пухнастих звіряток, які в принципі на констуктив і зміни не здатні.
xxfOxx писав: тобто при відсутності місць для паркування треба машини палити та? а коли електрику відімкнуть то ще й електростанції давай й..нем - і тоді точно і місця на парковку і електрика з’явиться
Тут взагалі точно не поміряєш, бо стартує на бензі холодна машина.Topic_40 писав: Не правильно вимірюєте розхід
Як завжди від тебе нічого розумногоSviatoslav писав:
Тоді сядеш на велосипед і покрутиш педалі на роботу, а потім і для накопичення енергії в батареях. А ще навчишся економії електроенергії, оскільки вся йде зараз на сайт oilnews.com.ua, форум тут і свіжі перепости їхніх новин на цей форум, ніби всі інші люди тут неадертальці без рук, які нетом не вміють користуватись...
блін зранку ще було 9.50 якщо не помиляюсь, Окко - 9.99RomkoZem писав: укр нафто Рудненська 9.65
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей