Ну розженеться, ну той що ?? Зроблю відео підтвердження тому факту , викладу в нет , подивитесь.AndrewK писав: Як про шо, до сотки за 12с розженешся
Чи ви хотіли кожний власноручь покататися і самі поміряти ??

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну розженеться, ну той що ?? Зроблю відео підтвердження тому факту , викладу в нет , подивитесь.AndrewK писав: Як про шо, до сотки за 12с розженешся
ми би хотіли побачити заїзд хоча би з ланосом 1.5, або з девяткою 1.5 інж.Infernal писав: Чи ви хотіли кожний власноручь покататися і самі поміряти ??
Триндіти - не мішки ворочатиInfernal писав:Ну розженеться, ну той що ?? Зроблю відео підтвердження тому факту , викладу в нет , подивитесь.AndrewK писав: Як про шо, до сотки за 12с розженешся
Чи ви хотіли кожний власноручь покататися і самі поміряти ??![]()
![]()
Ясно. ЗосцавInfernal писав:Заїзд з ланосом 1,5 був коли в мене повний сток був. Лань злив. Принаймні коли я за рульом був.
Я б хотів спочатку машину в порядок привести, перш ніж її комусь показувати. Порадь якихось майстрів , хтоб міг в цьому допомогти, заодно і сам глянеш.
Шо треба зробити я вже писав.
тогда я в такие игры не играюAndrewK писав: Він же казав: сток + свистулька з пердулькою
Сьогодня заглянув під капот при повністю виключеному світлі і працюючим двигуном, а там новорічна гірлянда з високовольтних проводів. Машина моросить и вся гойдається на холостому а в сиру погоду щей фарами і проиборами поблимує.AndrewK писав: Ясно. Зосцав
Infernal писав: Скажи чесно, ти б ганявся на такі машині, чи може спочатку все зробив би до пуття ??
AndrewK писав: приїхав з гаража , переробляли той вихлоп , бо паук штанами по балці бив. Переробили , поставили, заодно під шумок клапани регульнули , натягнули ланцюг.
Машина змінилися просто капец. Стала Тиха, двигун шепче , на середніх / високих звук бомба, тяга змістилася трошки в бік вищих обертів. Треба ше розрізну зірку. Залюбки би рванув з якоюсь Двінашкою чи ше чимось переднеприводним і на 16 клапанах)
Infernal писав: Сьогодня заглянув під капот при повністю виключеному світлі і працюючим двигуном, а там новорічна гірлянда з високовольтних проводів. Машина моросить и вся гойдається на холостому а в сиру погоду щей фарами і проиборами поблимує.
Цепок шаркає і шуршить.
Скажи чесно, ти б ганявся на такі машині, чи може спочатку все зробив би до пуття ??
Тільки в присутності мене і водія іншої машини. НІякої публічності. Мені важливо самому знати шо воно може і шо требе щє. Бо це робиться не для когось а для мнеcdrom писав: Залюбки би рванув з якоюсь Двінашкою чи ше чимось переднеприводним і на 16 клапанах)
скорша "муха", в смислі одноразова
то важливо для нас всіх-нафіга тоді створювати тему і розказувати про віртуального чорного корчаInfernal писав: Тільки в присутності мене і водія іншої машини. НІякої публічності. Мені важливо самому знати шо воно може і шо требе щє. Бо це робиться не для когось а для мне
ем, а як же попередні пости про ачпупітєльную настройку всього супермайстром , вкладене бабло в суперякісні запчасті з картюнінгу і прочіх амагів , про що вірно підмітив товарісч із зала Цідіром ?Infernal писав: Сьогодня заглянув під капот при повністю виключеному світлі і працюючим двигуном, а там новорічна гірлянда з високовольтних проводів. Машина моросить и вся гойдається на холостому а в сиру погоду щей фарами і проиборами поблимує. Цепок шаркає і шуршить.
RULES писав: галімі відмазки)))
це типу 90-сильний???Йосип писав:Liuskywalker, він мене вже напрягає з тою свою [цензура].Готовий навіть стати з ним на свому катафалку з 2,0 8 кл і вагою 1.5 тонни
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість