Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тільки є пару але: Як я його потім буду капітальти? Де взяти такий мотор? І я взагалі проти свапів. Вагаюся чи ставити мотор 21213, бо то теж ніби свап )TIGER-NIGER писав: ресурс майже такий самий як і в спорт мотора який ти вище написав... навіть довше.
капіталиться швидше ніж звичайний мотор. ціна питання 700-800$, ресурс 100-125тис. мотори продаються новими на росії по 100000руб, або шукати буInfernal писав: Як я його потім буду капітальти?
який то свап, якщо жигулі з заводу йшли з роторними моторами. ваз 2107 тоже йшов.. в мене навіть десь інструкція є.Infernal писав: І я взагалі проти свапів
нових нема.. є тільки відкапіталені, є люди які зберуть з нуля з нових запчастин, але то нічим не гірше. можна з потрохами від мазди замовити.RULES писав: мотори продаються новими на росії по 100000руб, або шукати бу
От и я за что ещё с первой страницы темыvovka писав: на даний момент я бачу зміст якшо на кожен день то в малолітражній турбо.
жерти буде небагато в обичній їзді, і при потребі можна "навалити" :)
турбо це сила.Black писав: на даний момент я бачу зміст якшо на кожен день то в малолітражній турбо.
жерти буде небагато в обичній їзді, і при потребі можна "навалити" :)
От и я за что ещё с первой страницы темы
З 240 до 300 коней лише чіповкаоюT5-R писав: Наприклад той вольвак, що я хотів купити мав 240к.с. з 2.3 об"єму. Після незначного тюнінгу його потужність доводиться до 300сил( не певен, але по-моєму достатньо лише чіповки), в той же час розхід містом 10-13літрів. місто 7-7.5 траса
на турбо це цілком можливо. навіть турбодизелі афігенно чіпуються. змінюється основний параметр - тиск надуву і вуаля приріст 20-30%. часто навіть рідної паливної вистачає під то.Infernal писав: З 240 до 300 коней лише чіповкаою ?
на чому ти їздивInfernal писав: 16рь глохне якшо трогатися з місця меньше 3000 об м.
думаю до 280 лєгко .300 хіба макс та турбіна зможе то так на око.в мене на ремонті якраз стоїть така машинаT5-R писав: Після незначного тюнінгу його потужність доводиться до 300сил(
850 чи S-70? T-5 чи R?andriy320e30 писав: в мене на ремонті якраз стоїть така машина а мотор думаю 400сил потяне без нагрузки.
так. Тільки це не така чіповка, яку робить вуйко в гаражі, а чіп, який можна замовити у оф дилера, або атель"є яке займається підзарядом Вольво, Heico sportiv іт.д... не пригадаю вже всіх.Infernal писав: З 240 до 300 коней лише чіповкаою ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей