хз я не від того ...так як мені пояснили...може я шоьс не правильно зрозумів...tiestovm писав: Куда бенз дойде?? При чому газові форсунки до бензинових?
Але відбувається це тільки на теплому двигуні

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
хз я не від того ...так як мені пояснили...може я шоьс не правильно зрозумів...tiestovm писав: Куда бенз дойде?? При чому газові форсунки до бензинових?
ні, це шось з гбоostin777powers писав: Я особисто думаю що це датчик холочтого ходу
і шо на твою це моглоб бути...?b_andriy писав: шось
Та тобі я бачу взагалі на все насрати, навіть на те що ти жодного разу навіть не спробував якось обгрунтувати та і взагалі свормулювати свою точку зору, але при цьому спорити не перестаєш.tiestovm писав:та мені взагалі глибоко насрати на чому ти пересуваєшся, хоть на самокаті. просто якщо не знаєш, як може себе система поводити при бідній суміші, то не пиши дурниць.t309 писав: tiestovm, ааа все ясно 221 повідомлення, ти походу навіть незнаєш на чому я катаюсь, підпис побачив і слюнями бризгати почав )))
Не на все, а тільки на то, на чому ти возиш дупу.t309 писав:Та тобі я бачу взагалі на все насрати, навіть на те що ти жодного разу навіть не спробував якось обгрунтувати та і взагалі свормулювати свою точку зору, але при цьому спорити не перестаєш.tiestovm писав:та мені взагалі глибоко насрати на чому ти пересуваєшся, хоть на самокаті. просто якщо не знаєш, як може себе система поводити при бідній суміші, то не пиши дурниць.t309 писав: tiestovm, ааа все ясно 221 повідомлення, ти походу навіть незнаєш на чому я катаюсь, підпис побачив і слюнями бризгати почав )))
Термін якого виходить через 20 днів))))Денис писав:Shell-8,39грн та дарують енергетичний напій ві-павер
Точно, до 14.07.15deler1um писав: Термін якого виходить через 20 днів))))
А хтось на форумі казав,що менше восьми гривень не буде?romanlviv писав:Wog: 8,19-0,40=7,79грн/літр.
Я казавДенис писав: А хтось на форумі казав,що менше восьми гривень не буде?
так і нема, ті акції то таке ділоДенис писав: А хтось на форумі казав,що менше восьми гривень не буде?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей