Автомобілі вітчизняного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Чи варто тюнингувати ВАЗ або тема про ЖИГУЛИ
rubilnik
Ім'я:Роман
Стать:чоловік
Номер:АТ
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 10 рази
Re: Чи варто тюнингувати ВАЗ або тема про ЖИГУЛИ

Повідомлення rubilnik » Сер, 28 травня 2014, 18:44

Петро писав: Написано було 3,9
де написано?

3.7 там скорше всього

andreyclk
Дякував (ла): 143 рази
Подякували: 63 рази

Повідомлення andreyclk » Сер, 28 травня 2014, 20:17

Konsperant писав:andreyclk, абсолютно паралельно, коли ти в курсі що відбувається в кожному вузлі автомобіля, коли ти сам його перебрав і в курсі що як себе почуває то спокійно можеш їхати як 60 так і 120 і більше...
Хтось купляє авто і їздить а хтось усі вузли перебирає.Пріоритети твої уже всі зрозуміли.Їздив в Київ на мазді і на 4 ці ,що я вам скажу по дорозі з 4_ою зламалось напевне шо тільки могло зато зремонтували в дорозі без особливих проблем (честь і хвала жигулю).Змаздою проблем в загалі не було.Навіть не знаю шо краще :)

rubilnik
Номер:АТ
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 10 рази

Повідомлення rubilnik » Сер, 28 травня 2014, 20:31

andreyclk писав: з 4_ою зламалось напевне шо тільки могло
дєло било не в бабінє... :D

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Сер, 28 травня 2014, 20:49

rubilnik, пору нема ,я ж кажу жигуль то мега тачко,катайтеся вари,ремонтуй ше раз вари їзди знов ремонтуй і т д :D
Не розумію людей які боготворять вази.Народ життя покращиться і за пару років ви на ваз будете дивитись тільки через вікно іномарки .Ну але якшо не ставити цілі вище то будете дивитись на іномарки з вікна жигуля і кричати в вікно *зато я його посеред поля можу зремонтувати* чи *я його сам всього перебрав і переварив* :D :D :D

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Сер, 28 травня 2014, 20:58

andreyclk, :D :D :D воістина ковбаса :D
Хондоводи настільки сурові....

pavlolvov
Ім'я:Пашка (борода)
Номер:21013
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення pavlolvov » Чет, 29 травня 2014, 00:05

andreyclk, Але Я бачу тебе хлопака цепляє не по дєтскі коли мова йде за жигуль :facepalm помоєму тут тюнінг форум а не форум триндєжа і обсиралова, чи комусь з вас не пофіг хто на чому їздить і хто в яку дирку пхає, чи то зараз молодь така пішла що переймається що в сусіда довше чи краще. Чи може хтось забув з чого починався і як Львівський тюнінг клуб, і взагалі напрямок цього форуму не базар вокзал аукро, а тюнінг автомобілів і їх вдосконалення, якщо у вас мазда чи інший автомобіль і ви рахуєте що він вже мего затюнений по заводу то на просторах інтернету є відповідні напрямки. Комусь подобаються сракаті а комусь цицкаті і завжди появиться певна кількість людей яким не подобаються не ті і не ті але це вже як якась фобія :surprised Тому, якщо нема що сказати або аргументувати по темі-пройдіть дальше, нафіга ото бакланити( бо в мене іномарка а жига це гімно) для мене особисто це засіб пересування в першу чергу так само як смартфон для того щоб дзвонити а не вимахуватись і показувати свій статус. Так, я вдосконалюю свою машину, і мені це подобається так само як і іншим власникам свої машини , але ж я не кажу чого ти не купиш собі мазератті бо їздиш на іно шроті, бо це по перше некоректно. Так, я займаюсь ремонтом авто і кожен день бачу і вази і іномарки і в різних станах і різних власників і їхнє відношення до своїх авто і як деякі ниють коли кажеш що треба замінити і плачуться що грошей не мають на з/ч як клянуть тих виробників на чому світ стоїть за то що так напакують що годі долізти до деяких запчастин, що дещо і знайти не можуть або чешуть на шрот за ними бо на останні ціна така що за ту ціну можна жигуль купити. І так я можу продовжувати до бескінечності, так що трошки заспокойтесь і давайте конструктиву більше.
Описувати свою не збираюсь для того є бортовик, кому щось цікаво заходимо і читаємо і робимо висновки, лишнього не дописую як їде з якою швидкістю і яка максималка , машина технічно і по мотору і по ходовій далеко втікла від заводського стандарту практично на всіх вузлах авто, так само як робиться виключно для себе як і купувалась, по комфортності на даний момент теж влаштовує слава Богу що є з чим порівнювати за мій великий водійський стаж я накатався на різних машинах від базових до авто представницького класу і на оборот і хочу вас запевнити що особисто для мене немає різниці на чому їздити бо я на цьому не зациклююсь, бо в житті є набагато цінніші пріоритети ніж класність автомобіля чи статус. Надіюсь що доступно довів своє ставлення по цьому питанню раз мене тут зачіпили.

пс : на рахунок швидкісного режиму- ніхто і не сперечається що є похибка на спідометрі , і що жигуль є еталоном аеродинаміки і що його проектували як супер болід з над можливостями ще в далеких 70-тих роках коли персональний компютер займав площу в 50метрів квадратних і друкував примітивні тексти, на даний момент це вже получається як раритет якщо авто більше ніж 26 років. Робіть висновки а не вихваляйте своє, зробіть ходь щось своїми руками а не пишінь охінею, проявляйте хоть мінімальну водійську солідарність і повагу один до одного(і можете віднести мої слова в банк) :D
Всім миру над головою і в серці.
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth

Infernal
Ім'я:Unnamed

Повідомлення Infernal » Чет, 29 травня 2014, 00:38

andreyclk писав: Про які конкретно слова ти говориш? зробиш шумку і вона стане краще управлятись? Бачив скільки лотус в жигуля вгрохав шоб той став автомобілем
Керуватися стане кращою якщо зробиш ходову , а якщо зробиш шумку стане меньш шумною :D :p
andreyclk писав: Бачив я таких самовпевнених в кюветах і на кришах
Ше раз прошу прочитай шо таке абс і не виставляй себе в дурному світлі
А ти думаэш як поїздив на Мєрєні то всі хто на Жігулях то є гнільйо ніабразоване і поняття не мають шо таке АБС і для чого воно нужне?
Довожу до відома чому автомобілем легше тормозити з АБСом ніж без АБСа. Тому що:
Колеса не блокуються під час інтенсивного гальмування.
Стоить датчик розподілу гальмівного зусилля , який відповідає за гальмівне зусилля кожного колеса окремо, в залежності від багатьох факторів . Це може бути як розвал сходження, так і більша ізношеність якогось колеса, так і різне покриття на яких стоять окремі колеса. Тому з АБС машина тормозить рівно .
Крім того система точно дозує гальмівне зусилля більш нагруженої пари коліс і недає колесам заблокуватися , якщо початково це зусилля було більшим ніж потрібно.
Якщо машина без АБС:
Розподілу зусиль немає, відповідно кожне колесо може тормозити з різним зусиллям і крім того всі вище перелічені фактори так само впливають на всі 4 колеса, і на кожне колесо окремо. Тому машина без АБС просто фізично не може тормозити рівно зберігаючи рівну траекторію.
AndrewK писав: Як раз руль в жигуля це саме найбільше гуано
Прочитай уважно і покажи мені де я писав про РУЛЬ В ЖИГУЛЯ? :shock
andreyclk писав: Короче якшо в бмв зняти абс,поставити вузькі колеса,поставити тормоза з жигуля,поставити ходовку з жигуля ,мотор жигуля ну і т д то получиться жигуль
Жигуль зі своєю вагою і розміром буде явно в приоритеті поряд з косящим під нього Баварським одороблом :shout :shout :shout :facepalm :facepalm
Якщо серьозно, то наприклад моїй машині , для тих цілей , для которих вони робилися , моїх тормозів вистачає з головою. Звичайно якщо ми не говоримо про покорення Laguna Seca чи Virginia International Raceway :sing :happy
RULES писав: а от вставивши то все бмв-не в жигуль на виході всерівно отримаєм жигуль
Правильно, Буде закос під БМВ. Треба не перекреслювати , а підкреслювати першостворення конструкції. Не розумію СВАПЬОрів , ізвращенців, що збуджуються від трансплантації органів однієї машини в іншу, при тому, що початково ці органи взагалі несумісні. :bad
vovka писав: а в жигулях ще страшніше чим на передньо приводних. помню якось зі знайомим 150-160 тиснув - та ну його нафіг )))
А аеродінаміка Зубила не набагато краща за Жигуля :D Тому так і має бути.
І нічого нового ти не сказав. Ці машини були створені для невеликих швидкостей , переважно до 150. В них і максималка десь у всих на тій межі, то навіщо на них їхати 200???
І взагалі шось не вкурюю які 160-200 ми їдемо?? І навіщо? Це УКРАЇНА, а не Бундесштат. Обмеження 90 кмч :shock , і ше говорять про те, шо там в Жигулів треба всьо міняти, і втирають про якусь безпеку.
треба мозок поміняти , якшо ти перевищуєш швидкість в 2 з половиною рази і тішишся цим , і начхати яка в тебе машина.
Так , я дуже злий дядько )

Infernal
Ім'я:Unnamed

Повідомлення Infernal » Чет, 29 травня 2014, 01:09

pavlolvov, :beer :teach :student
В автомобілі за 100 років принципово нічого не змінилося. Змінилася різна степень напакованості і нафаршированості, як привід збрити більшу суму з покупців.
Змінилася ціль покупки авто. Авто переважно купляється для його послідуючої продажі, або з розрахунком на неї, тобто авто купляють, щоб було, а продають, бо задовбало, і в кого цей процес проходить швидше , той більш "успєшний".
Зараз це такий собі показник липового пафосу. Хто більше і частіше потребляє (міняє авто), той крутіший. ПОТРЕБЛЯДСТВО.
Тобто зміна автомобіля зводиться до банального обміну фаршу однієї марки, на фарш іншої. А автомобіль, як засіб пересування взагалі відіграє другорядну роль.

Дуже вдала аналогія зі смартфонами. Я ніколи не куплю собі телефон напакований лайном на 4000 гривень , якщо основною моєю потребою в телефоні то є телефонний звязок.
Може хтось хоче мені розповісти , який в мене поганий телефон порівняно з Вашим смартфон чи айфоном :D
Ага , напевно я відстав від часу і ніграма не сучасний.
:facepalm :shout
Так , я дуже злий дядько )

RULES
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » Чет, 29 травня 2014, 05:53

Infernal писав: Обмеження 90 кмч
ну не зовсім 90, 90+20 на звичайних трасах і 110+20 на типу миколаївської і київської. + ще десь є фантомні автомагістралі з 130+20

пробував гальмувати і з деактивованою системою абс(зимою) - так само успішно і швидко зупиняється, тільки не можна банально лупити по гальмах, щоб не блоканути колеса
VAG вже не той

RULES

Повідомлення RULES » Чет, 29 травня 2014, 05:55

Infernal писав: якщо основною моєю потребою в телефоні то є телефонний звязок.
а дехто вже в 21 столітті і має на телефоні ел.пошту, вайбери-скайпи ну і форуми можна десь в черзі чи коли когось чекаєш почитувати і дописувати і багато чого іншого. і неповіриш - через gprs тим всім можна користуватись
VAG вже не той

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Чет, 29 травня 2014, 07:50

RULES, і заряджатися щодня , а в кращому випадку - через день , або носити з собою павербанк в рюкзаку ! Не маю ніц проти сучасних гаджетів , але в гори , щоб бути на звязку я візьму не гелексі ноут чомусь , а стару добру нокію або Н91 ,або 5800 . І знатиму , що протягом тижня вона не здохне :sing І не буду боятися , що послизнувшись і впавши невдало роздавлю той девайс кчортам :D А маючи запасну батарейку - ащє богоподобєн :D
Я це до чого - ви вже всі в цій темі "не бачите країв" © :facepalm :shout :D З Інферналом все було ясно з самого початку . коли він ще в іпостасі Корвета жив , але , задумайтесь , ви ж зараз такі самі просто в сусідніх площинах ! %) :shout :D
pavlolvov, :beer :beer :beer (і не влом же тобі було стільки літер тайпати :roll :D )
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

RULES

Повідомлення RULES » Чет, 29 травня 2014, 07:52

Liuskywalker писав: але в гори , щоб бути на звязку я візьму не гелексі ноут чомусь , а стару добру нокію або Н91 ,або 5800
ну какбе щодня в гори не ходжу. смарт - для міста, 1100 для гір
VAG вже не той

pavlolvov
Ім'я:Пашка (борода)
Номер:21013
Контактна інформація:

Повідомлення pavlolvov » Чет, 29 травня 2014, 08:03

Liuskywalker, ти ж мене знаєш- я роблю багато а тринджу мало.
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Чет, 29 травня 2014, 08:28

pavlolvov, неосилив твоіх буков :) але бачу крім жигуля ти нічого не визнаєш ну знач така твоя доля.Тюнінг то не поставити стойки каяба зашумити машину поставити титани і вона стає спорткаром...а про наклейку спарко забув і болотники :)))

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Чет, 29 травня 2014, 08:30

Infernal, абс для того щоб машина при тормозіні залишалась керованою,а в іномарках без абс при тормозіні зберігається траєкторія,а от зажми тормоза при 100 в жигулю ....
І взагалі літайте на своіх жигулях в черлянах буля мрео,нафіга по місту чи трасі виперджувати з нього остані сили?! :D (адресовано водіям з описаною манерою ізди)
Дуже вдала аналогія зі смартфонами. Я ніколи не куплю собі телефон напакований лайном на 4000 гривень , якщо основною моєю потребою в телефоні то є телефонний звязок. Цитата
Зато купити жигуль і вкласти в нього енну кількість тисяч то нормально для тебе,а от всьо решта
Якщо нема з ким іппатись купіть собі жигуль :D

Black
Ім'я:Дмитро
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Black » Чет, 29 травня 2014, 09:16

andreyclk писав: неосилив твоіх буков
Да тут всё просто , основная фраза :
pavlolvov писав: якщо нема що сказати або аргументувати по темі-пройдіть дальше, нафіга ото бакланити(
andreyclk писав: бачу крім жигуля ти нічого не визнаєш ну знач така твоя доля
Тут не в жигуле дело обсалютно .
andreyclk - личный вопрос : если б человек к примеру я, мог бы себе позволить содержать 2 - 3 автомобиля , твой ответ был бы :
2 - ая Жигули и 3 -я Лада ? :-)
andreyclk писав: Тюнінг то не поставити стойки каяба зашумити машину поставити титани і вона стає спорткаром...а про наклейку спарко забув і болотники :)))
Что ж так мелко плаваете ? :facepalm Достаточно понять само словообразование , а потом поняв его всё зависит от фантазии и средств . :-)
andreyclk писав: Зато купити жигуль і вкласти в нього енну кількість тисяч то нормально для тебе
Этим нужно болеть что б понять ;) . Почему ни кто не бакланит того кто из 318 баварца выкидывает мотор и усилив лонжероны умудряеться вкорячить М62 , когда студент не имея прав, на мопед Карпаты доваривает кронштейны и ставит мотор от Минска , кто то в ГАЗ 21 ставит МВшный пихатель и АКП (этот список можно продолжать до безконечности )- это круто говорили они , это красава подумали многие , дык бюджет у всех разный :-) , ВАЗ - доступный и простой автомобиль что б с ним проделывать эксперименты от и всё .
P.S.Нажми F6 и прочитай как называеться форум ;) , он же не начинаеться со слов : stok.lviv.ua или vegetable.lviv.ua :-)
Востаннє редагувалось Чет, 29 травня 2014, 09:21 користувачем Black, всього редагувалось 1 раз.
З повагою Black.

Black

Повідомлення Black » Чет, 29 травня 2014, 09:16

Как то так в кратце :-)
З повагою Black.

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Чет, 29 травня 2014, 09:25

Black, про жигуля я навів уєву тучу аргументів
Особисте питання мав би ти кошти на хороше авто ти б купив лада???
І не перекручуй моіх слів це не я сказав шо не буде переплачувати за понти і примочки
:facepalm

Black

Повідомлення Black » Чет, 29 травня 2014, 09:31

andreyclk писав: про жигуля я навів уєву тучу аргументів
Их очень много под названием "колхоз " :facepalm , тут я не спорю .
andreyclk писав: Особисте питання мав би ти кошти на хороше авто ти б купив лада???
В лучших Одесских традициях :D . Конечно нет , но Жугулика оставил бы для души или пока могу крутить гайки :-) .
andreyclk писав: не перекручуй моіх слів
Даж в мыслях не было .
З повагою Black.

andreyclk

Повідомлення andreyclk » Чет, 29 травня 2014, 09:36

Black, о це я розумію конструктивна розмова, а не ваз круто бмв гавно і тому роді.
Один чел посусідству купив собі фініка фх і 2108 .Вгроха трошки бабок в 8-ку і іздить на ній.Такшо шоб затюнити а не заколхозити жигуль треба бабки мати як на мерседес і всі вгрохати в нього а не купити за остані жигу,вложити 500 гривень на прямоток і ше 200 на фільтр 0-вик і гнати по трасі 160 :D

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей