де написано?Петро писав: Написано було 3,9
3.7 там скорше всього
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
де написано?Петро писав: Написано було 3,9
Хтось купляє авто і їздить а хтось усі вузли перебирає.Пріоритети твої уже всі зрозуміли.Їздив в Київ на мазді і на 4 ці ,що я вам скажу по дорозі з 4_ою зламалось напевне шо тільки могло зато зремонтували в дорозі без особливих проблем (честь і хвала жигулю).Змаздою проблем в загалі не було.Навіть не знаю шо краще :)Konsperant писав:andreyclk, абсолютно паралельно, коли ти в курсі що відбувається в кожному вузлі автомобіля, коли ти сам його перебрав і в курсі що як себе почуває то спокійно можеш їхати як 60 так і 120 і більше...
дєло било не в бабінє...andreyclk писав: з 4_ою зламалось напевне шо тільки могло
Керуватися стане кращою якщо зробиш ходову , а якщо зробиш шумку стане меньш шумноюandreyclk писав: Про які конкретно слова ти говориш? зробиш шумку і вона стане краще управлятись? Бачив скільки лотус в жигуля вгрохав шоб той став автомобілем
А ти думаэш як поїздив на Мєрєні то всі хто на Жігулях то є гнільйо ніабразоване і поняття не мають шо таке АБС і для чого воно нужне?andreyclk писав: Бачив я таких самовпевнених в кюветах і на кришах
Ше раз прошу прочитай шо таке абс і не виставляй себе в дурному світлі
Прочитай уважно і покажи мені де я писав про РУЛЬ В ЖИГУЛЯ?AndrewK писав: Як раз руль в жигуля це саме найбільше гуано
Жигуль зі своєю вагою і розміром буде явно в приоритеті поряд з косящим під нього Баварським одоробломandreyclk писав: Короче якшо в бмв зняти абс,поставити вузькі колеса,поставити тормоза з жигуля,поставити ходовку з жигуля ,мотор жигуля ну і т д то получиться жигуль
Правильно, Буде закос під БМВ. Треба не перекреслювати , а підкреслювати першостворення конструкції. Не розумію СВАПЬОрів , ізвращенців, що збуджуються від трансплантації органів однієї машини в іншу, при тому, що початково ці органи взагалі несумісні.RULES писав: а от вставивши то все бмв-не в жигуль на виході всерівно отримаєм жигуль
А аеродінаміка Зубила не набагато краща за Жигуляvovka писав: а в жигулях ще страшніше чим на передньо приводних. помню якось зі знайомим 150-160 тиснув - та ну його нафіг )))
ну не зовсім 90, 90+20 на звичайних трасах і 110+20 на типу миколаївської і київської. + ще десь є фантомні автомагістралі з 130+20Infernal писав: Обмеження 90 кмч
а дехто вже в 21 столітті і має на телефоні ел.пошту, вайбери-скайпи ну і форуми можна десь в черзі чи коли когось чекаєш почитувати і дописувати і багато чого іншого. і неповіриш - через gprs тим всім можна користуватисьInfernal писав: якщо основною моєю потребою в телефоні то є телефонний звязок.
ну какбе щодня в гори не ходжу. смарт - для міста, 1100 для гірLiuskywalker писав: але в гори , щоб бути на звязку я візьму не гелексі ноут чомусь , а стару добру нокію або Н91 ,або 5800
Да тут всё просто , основная фраза :andreyclk писав: неосилив твоіх буков
pavlolvov писав: якщо нема що сказати або аргументувати по темі-пройдіть дальше, нафіга ото бакланити(
Тут не в жигуле дело обсалютно .andreyclk писав: бачу крім жигуля ти нічого не визнаєш ну знач така твоя доля
Что ж так мелко плаваете ?andreyclk писав: Тюнінг то не поставити стойки каяба зашумити машину поставити титани і вона стає спорткаром...а про наклейку спарко забув і болотники :)))
Этим нужно болеть что б понятьandreyclk писав: Зато купити жигуль і вкласти в нього енну кількість тисяч то нормально для тебе
Их очень много под названием "колхоз "andreyclk писав: про жигуля я навів уєву тучу аргументів
В лучших Одесских традицияхandreyclk писав: Особисте питання мав би ти кошти на хороше авто ти б купив лада???
Даж в мыслях не было .andreyclk писав: не перекручуй моіх слів
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей