і часто доводиться так їздити? так люблю коли тут на форумі рассуждають такими малоймовірними проблемамиandriy320e30 писав: коли сідають пять чоловік і їдеш 100

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і часто доводиться так їздити? так люблю коли тут на форумі рассуждають такими малоймовірними проблемамиandriy320e30 писав: коли сідають пять чоловік і їдеш 100
та десь 3-4 рази в рікBOXER писав:
і часто доводиться так їздити?
Саме так. Якщо б комусь заплатив за роботу то було б пофіг. А так моє дєтіще.Black писав:Zhdan всё ещё не хочет из нутри выходить то что создал ? (не подьёб)
Ше Остап колись нарив тему, що ВАГ брати не можна, бо там є проблема з дверними замками (раз в 15 роківBOXER писав:і часто доводиться так їздити? так люблю коли тут на форумі рассуждають такими малоймовірними проблемамиandriy320e30 писав: коли сідають пять чоловік і їдеш 100![]()
то холодильник перевезти раз в 5 років - знач зразу тре машину в універсалі брати
а мені такi як Vomonta машини подобаються -турбо .висока надійність максимум сили і ніякого скловолокна .хоча в мене ше є воно і неможу позбутисяAnGeL писав: аналогічну машину по всіх пунктах?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей