Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
карбюратор для економії
- RVV
- Ім'я:Віталій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Звіт по установці:
Грошей винесло 600 гривень (можна дешевше але в мене проблеми з часом тому купив на Артема вечером)
установка своїми силами.
Спочатку прото поміняв карб, ставив в ночі тому все решта лишив на потім і їздив так. По відчуттям ця заміна зробила машинку трошки різвішою.
В суботу доробив все по людськи.
Поставив комутатор, новий трамблер, підключив шланги підігріву карбюратора. Запалення виставив по стробоскопу.
Тепер машинка на холодну набагато легше заводиться, ХХ став значно меншим ніж зі старим карбом і контактним запаленням.
Залишилось поставити систему електронного управління клапаном ХХ. Але мені казали що це непотрібно, і тільки вносить додаткові глюки в роботу машини. Відповідно питання: чи варто доставити це чи ні ?
Грошей винесло 600 гривень (можна дешевше але в мене проблеми з часом тому купив на Артема вечером)
установка своїми силами.
Спочатку прото поміняв карб, ставив в ночі тому все решта лишив на потім і їздив так. По відчуттям ця заміна зробила машинку трошки різвішою.
В суботу доробив все по людськи.
Поставив комутатор, новий трамблер, підключив шланги підігріву карбюратора. Запалення виставив по стробоскопу.
Тепер машинка на холодну набагато легше заводиться, ХХ став значно меншим ніж зі старим карбом і контактним запаленням.
Залишилось поставити систему електронного управління клапаном ХХ. Але мені казали що це непотрібно, і тільки вносить додаткові глюки в роботу машини. Відповідно питання: чи варто доставити це чи ні ?
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
а чому ні? я ставив, хтось казав що більш чітке гальмування двигуном виходить ... на зиму в принципі актуально ... хоча я особливої різниці не відчув
якщо з ним будуть потім глюки - просто кидаєш "+" на електроклапан від запалення та і все
якщо з ним будуть потім глюки - просто кидаєш "+" на електроклапан від запалення та і все
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
по економічності - хтось мені казав про цифру .. приблизно ... крутиться в голові 5%, але я можу помилятись :)
воно перекриває здається коли оберти більші 1500 і відкриває знов коли падають до 1200 і нижче (ну не тримаю я точних цифр у голові
)
воно перекриває здається коли оберти більші 1500 і відкриває знов коли падають до 1200 і нижче (ну не тримаю я точних цифр у голові

I would love to change the world, but they won't give me the source code...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість