Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
от єдине теж шо не оч подобається так це то, що занапто низько обвіси доварили, їх треба було в два рази меншими, і занизити машину, тобі би більше пропорційно виглядало криша занижена і низ авто )Lyubomyr писав:більш пропорційна
Гортав вночі цей топік (там 188 сторінок)... де не де читав, в основному дивився тільки фото, часу витратив з 11.45 до 01.30 год. Не зміг відірватись!Pioneer писав:http://www.vaz.ee/forum/index.php?s=3b9 ... opic=19079Masterio писав:Pioneer, А є про неї стаття якась?
ось але прогортай від самого початку неполінись хочаб фотки повтикати ти буш здивований головне непропускай сторінок гортай по черзі від початку мож нечитати бо то надовго зятянеться а фотки самі за себе говорять
якби там сiдухи заднi булиBreaker писав:цікаво чи комфортно там пасажирам
от цього вже незнаю небачив номерів!TOXA писав:akdi, випадково не Львівська ???
не гони, якраз бомбово виглядає. але я би ше доробив для кращого вигляду тоніровку хорошу і рамки в чорний без того хрому і [цензура] фортучку.АЛМАЗ писав:імхо то шось не то
раз стояла на мому районі на простих дисках, то друг дивився секунд 15 і не міг вїхати що в ній не такTOXA писав:з дублян 03
а я як перший раз побачив, то подумав шо глюк в мене вже ..))) ну правда то давно було, і купе вази тільки в неті бачив ))))nonuk писав:раз стояла на мому районі на простих дисках, то друг дивився секунд 15 і не міг вїхати що в ній не так![]()
думав машинка як машинкаnonuk писав:дивився секунд 15 і не міг вїхати що в ній не так
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей