Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Який карбюратор кращий на ВАЗ?
могу продать от хонды электронный. придёться поставить лямдазонд.
в придачу есть компьютер для управления. возможно ещё что то нужно будет поставить. вроде датчика атмосферного давления для грамотной смеси. разобраться надо.......
будет и подрыв и 6 литров по городу. терпение нужно только засунуть его туда.
на цивике 1.3 видел солекс (цивик с солексом 10 литров палил) а почему бы не наоборот?
правда захочу за него я не мало.......
в придачу есть компьютер для управления. возможно ещё что то нужно будет поставить. вроде датчика атмосферного давления для грамотной смеси. разобраться надо.......
будет и подрыв и 6 литров по городу. терпение нужно только засунуть его туда.
на цивике 1.3 видел солекс (цивик с солексом 10 литров палил) а почему бы не наоборот?
правда захочу за него я не мало.......
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
не новий. Брав б/у в знайомого, але в хорошому стані. За весь цей час поміняв лише мембрану ускорительного насосаdoc писав:а вебер ти новий ставив?, якшо так то кіко коштує, і де взяти
в мене до 10, при тому, що їзжу тапку в пол. Правда мотор 1.3, може на 1.5 більше береghost™ писав:на Вебері - розхід 11,5л в місті (деколи 12)
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
yu-RA
Ти про цю фірму: http://www.red-box.com.ua/products.htm ?
Помоєму в них ціни дуже завищені на деякі деталі. Щоправда відносно веберів незнаю.
Наприклад 18 ряд в КПП в них 315$ в той час як в Москві на kartuning.ru - всього 200$. Різниця суттєва.
Або наприклад пари в коробку. В них від 100 до 160 крім 3.9 пари. А на картюнінг.ру всі крім 3.9 по 100$ або й навіть по 2500 рублів.
Ти про цю фірму: http://www.red-box.com.ua/products.htm ?
Помоєму в них ціни дуже завищені на деякі деталі. Щоправда відносно веберів незнаю.
Наприклад 18 ряд в КПП в них 315$ в той час як в Москві на kartuning.ru - всього 200$. Різниця суттєва.
Або наприклад пари в коробку. В них від 100 до 160 крім 3.9 пари. А на картюнінг.ру всі крім 3.9 по 100$ або й навіть по 2500 рублів.
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
mysha топік про Солекс - там є рекомендації який точно солекс тобі підійде
http://www.vaz.ee/modules.php?name=Foru ... 42&start=0
звертай особливу увагу на пости користувача xitalik
http://www.vaz.ee/modules.php?name=Foru ... 42&start=0
звертай особливу увагу на пости користувача xitalik
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- mysha
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Я читав шо ти його продаєш але ти пишеш шо то для 1500-1600, а в мене 1200 і деколи 1300ghost™ писав:якщо в тебе двигун 1500-1600 - то я маю на продаж Солекс (той що стояв в мене і не сподобався)
viewtopic.php?t=1079
ТОЙ КАРБ НОРМАЛЬНИЙ і йому нічого не бракує - браку нема і т.п, просто Вебер кращий і я буду далі їздити саме на Вебері

Дякую дуже всім за тошо стільки всього корисного понаписували. Після обдумування стільки інформації мій вибір впав на новий карб від вісімки.

- !crashman!
- Контактна інформація:
- MAGYLA
може хто підкаже де шукати причину, сиуація така: при плавному розгоні машина розганяється нормально, а коли різко нажимаеш на газ то є провал, а вже потім починає їхати, і то не так як хотілось би
: .
запалення стоїть нормально, мембрана ускорітельного насоса нова, свічки чисті. Раніше такого не було, а зараз вже третій день так глючить. правда коли прогріється то трохи краще, але не так як було

запалення стоїть нормально, мембрана ускорітельного насоса нова, свічки чисті. Раніше такого не було, а зараз вже третій день так глючить. правда коли прогріється то трохи краще, але не так як було
- MAGYLA
Вебер. ситуація: двигун працює на холостих, різко жмеш газ, провал, реакція з запізненням, враження що ща заглохне, но не глохне а набирає оберти після провалу. Але якщо перед тим повільно прогазувати, то і коли різко натискаєш вже розкручуєтьсяghost™ писав:який ти казав в тебе карб? провал на яких обертах? коло 2000?
-
Якщо запалення гарантовано не запізнє, то глянь, чи не забився гусачок ("пісюн"MAGYLA писав:двигун працює на холостих, різко жмеш газ, провал, реакція з запізненням,
шенні розходу)
Солекс 21051, хороша штука, хоча знайти важко. Ще важливо: при установці Солекса (крім 073) ставте інжекторний фільтр на бензин - буде менше геморою в процесі експлуатації.ghost™ писав:щось має бути на 1,2-1,3 адаптоване під класику
- MAGYLA
Як придумаеш свисниghost™ писав:ще не придумав як боротися
та то не гусачок, його зразу перевірилиТолян писав:глянь, чи не забився гусачок
попробувати можна, але раніше ж нормально їхала, так що не думаю, що причина в цьомуТолян писав:попробувати поставити "50"
А що скажете про "гусачок" ще й в другу камеру

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей