Я теж так думав до вчорашнього дня, поки моя дівчина не дьоргнула одну зі всієї силия собі поставив євро ручки і забув шо таке язички

Black писав:odin_ua написав:
Підкажіть яка ціна євро ручок
150 грн

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я теж так думав до вчорашнього дня, поки моя дівчина не дьоргнула одну зі всієї силия собі поставив євро ручки і забув шо таке язички
Black писав:odin_ua написав:
Підкажіть яка ціна євро ручок
150 грн
послідня ціна на Артема була 260 гр.Slavik писав:odin_ua написав:Підкажіть яка ціна євро ручок150 грн
Проблем не должно возникнуть это в 2108 надо помучаться.Mu$daY писав:Авто: мегадевятко
Покрашенные просто цвет нуна подобрать!Mu$daY писав: Вони не мальовані йдуть
Агу знач прийдеться малювати(Black писав:Покрашенные просто цвет нуна подобрать!
То за 1?MRE писав:послідня ціна на Артема була 260 гр.
Mu$daY писав:То за 1?
2 в запас :)odin_ua писав:то нащо мені аж 4 штуки
не виделodin_ua писав:нема там комплекту на ваз 2108????
А точніше будь-ласкаBlack писав:Городоцкая Автосезоны где опт
Black писав:где опт
Anix у них там в основном диски резина более большой спектр их товара представлен на той же городоцкой только в другом месте ,Anix писав:за мотозаводом магазин зеленого кольору
От того магазина в сторону МЕТРО спускаешься с моста 1 светафор после него второй на нём на лево (в горку) едешь до упора перед "тупиком " поварачиваешь на право там для орентира пишет остарожно шипы,Заехав в ворота поварачиваешь на лево огибаешь здание с левой стороны с правой типа забора папарачивая за зданием на право в середине его есть вход - это и естьмагазин где я видел ручки и многое другое.Anix писав:за мотозаводом магазин зеленого кольору
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей