Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чи варто тюнингувати ВАЗ або тема про ЖИГУЛИ
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Infernal, на Мондео, або на бесі точно їхати на великій швидкості легше і безпечніше. 

-
Re: Чи варто тюнингувати ВАЗ або тема про ЖИГУЛИ
Чого тут сперечатися стосовно Жигулів - його конструкцію розробили ще десь в кінці 30-х. З тих пір вже придумали транзистор, комп'ютер, лазер і злітали в космос. І в автомобілебудуванні досягнули небувалого прогресу - зробили 5-ту передачу. 

- RULES
- Ім'я:Роман
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
а порахувати складно?VETERAN писав:AndrewK, це на прямій передачі, та і то від редуктора залежить. А у мене ще є 5-та і редуктор 3,9. Свій спідометр я калібрував по інших спідометрах (BMW та Ford), GPSу і отримував підтвердження від всяких міліційних фар - як не дивно, але покази збігалися.
яке передаточне число 5ї передачі, хоча на ній максималка не розвивається? 4-та я розумію є прямою(1.00)?
максимальна потужність розвивається десь на 5600 обертах(скажіть скільки точніше?)
Тоді рахуємо оберти коліс при 5600 обертів - 5600/(3.9*1)=1435.9 хв^-1.
Зовнішній діаметр коліс (175/70R13?) - 0.175*0.7*2+13*0.0254=0.245+0.3302=0.5752 м.
Відповідно довжина кола 3,14*0,5752=1,806м.
тобто за хвилину колесо пробігатиме 1,806*1435,9=2593м (заокруглено).
а в годину - 155,6 км\год
тобто десь така мала б бути максималка
VAG вже не той
-
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 63 рази
Я пояснюю шо треба голови немати або бути 20річним шумахером шоб на жигулях 160 літати і казати шо то нормально.Уявляю коменти жигулістів якіб проїхались на 7-ці бмв)))VETERAN писав:Чого тут сперечатися стосовно Жигулів - його конструкцію розробили ще десь в кінці 30-х. З тих пір вже придумали транзистор, комп'ютер, лазер і злітали в космос. І в автомобілебудуванні досягнули небувалого прогресу - зробили 5-ту передачу.
-
- Ім'я:Unnamed
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Чувак, Corvette Z06 Carbon тримає дорогу і на 300 і тормозить в 100500 разів краще ніж любе БМВ і Мерседес.andreyclk писав: Ти їздив хоч раз на БМВ чи Мерседесі?
Ми говоримо про дешеві авто чи про премиум?
Так , я дуже злий дядько )
-
160 то НЕ нормально не тільки на Жигулях.andreyclk писав: шоб на жигулях 160 літати і казати шо то нормально
Коли "крутиє пєрци" на іно розказують шо їдуть більше 190, аж ржачь пробиває

Скільки часу ви так їхали ? 8 секунд???

-
я тобі говорю про жигулі і мозги які треба мати шоб 160 летіти на ньому...бо треба спідометр положити.Так зрозуміло чувааак?Infernal писав:Чувак, Corvette Z06 Carbon тримає дорогу і на 300 і тормозить в 100500 разів краще ніж любе БМВ і Мерседес.andreyclk писав: Ти їздив хоч раз на БМВ чи Мерседесі?
Ми говоримо про дешеві авто чи про премиум?
-
До 10 хвилин, або біля того. За 8 секунд навіть не розженешся. Ну а ціль - явно не для того, щоб швидше приїхати - так я летів тільки кілька раз - ну дуже спішився. Головною ціллю є перевірка можливостей всього автомобіля - якщо нічого не турбує мене на 160 - значить спокійно можу їхати 140. А з горба я колись розігнав свою машинку до 205км/год. - це вже зовсім інші враження і відчуття. На Порші такого і на 250 не відчуєш.Infernal писав: Скільки часу ви так їхали ? 8 секунд??? І для чого? Швидше приїхали?

-
В тебе досить типові стереотипи .andreyclk писав: я тобі говорю про жигулі і мозги які треба мати шоб 160 летіти на ньому...
В Жигулю швидкість відчувається в рази більше ніж в БМВ і Мерседесах.
- RULES
ви не повірите, але їхали ми минулого року на службовому лацеті по миколаївській трасі. на спідометрі в нас було 140. і тут нас доганяє таврія ЧОБІТОК і випереджає з різницею так в 15-20 км\год
. там ж аеродинаміка погана)

VAG вже не той
-
Ти хочеш сказати шо аеродинаміка поміха швидкості 150?? ти їздив на таврії 150? я їздив 130 ну його [цензура].Питання стоїть в безпеці для пасажирів ,інших учасників руху і для водія.Якщо на е36 при 150 вильнеш кермом чи вдариш по тормозах і вона тебе послухає то жига спочатку спитає *ШО?* а потім почне виляти по дорозі а ти будеш її ловити як втікаючого мустангаRULES писав:ви не повірите, але їхали ми минулого року на службовому лацеті по миколаївській трасі. на спідометрі в нас було 140. і тут нас доганяє таврія ЧОБІТОК і випереджає з різницею так в 15-20 км\год. там ж аеродинаміка погана)

-
До чого ти то сказав?Ти стверджуєш що керованість жигуля на рівні а то і краще бмв чи мерседес?Ти вважаєш ,що 160 то нормально для жигуля і в екстреній ситуації ти зможеш щось зробити?Infernal писав:В тебе досить типові стереотипи .andreyclk писав: я тобі говорю про жигулі і мозги які треба мати шоб 160 летіти на ньому...
В Жигулю швидкість відчувається в рази більше ніж в БМВ і Мерседесах.
В жигулю відчувається швидкісь бо нема ні аеродаміки ні керованості ні шумоізоляції і ппц які шумні усі складові цього відерка на колесах
-
Не для всіх Жигулів і не зовсім нормально, але ЩОСЬ зробити напевно зможу. В кінці кінців все зводиться тільки до контакту коліс з дорогою. Тобто більше впливає якість коліс та дороги. Роздовбаний мерс явно уступить по керованості справному жигулю.andreyclk писав: Ти вважаєш ,що 160 то нормально для жигуля і в екстреній ситуації ти зможеш щось зробити?
-
Давай то саме , тільки вже без АБС. Ти її вапще не зупинешandreyclk писав: Якщо на е36 при 150

Якщо так стоїть питання ,то обмеження швидкості є для всих учасників руху однаково. Про які 150 ми тоді говоримо??andreyclk писав: Питання стоїть в безпеці для пасажирів

- RULES
ще й яка. незабувай, що аеродинамічний опір росте від квадрату швидкості і тому вже на 150 він суттєво більший від інших складових які гальмують автомобіль, а там таврія з будою була, яка має капец яку погану аеродинаміку(навідміну від хетчбека) і дряхлий 1.2andreyclk писав: Ти хочеш сказати шо аеродинаміка поміха швидкості 150??
VAG вже не той
-
Infernal, а стандарти євро 3 4 5 то для лохів?
Без абс не зупиниш ?
ти де таке вичитав? тобі казки писати походу
Прочитай шо таке абс і для чого він
І я тобі задав декілька питань на які не отримав відповіді .Ой мороз мороз?
Без абс не зупиниш ?

Прочитай шо таке абс і для чого він

І я тобі задав декілька питань на які не отримав відповіді .Ой мороз мороз?
Востаннє редагувалось Сер, 28 травня 2014, 11:27 користувачем andreyclk, всього редагувалось 1 раз.
- RULES
що має одне до іншого??? по твоїм словам виходить, що АБС суттєво скорочує гальмівний шлях?Infernal писав: Давай то саме , тільки вже без АБС. Ти її вапще не зупинеш Бо вона на 400 кіло тяжче від Жигуля
Вона то тяжча від жигуля на 400 кг, але й гума там суттєво ширша і більша і гальма так швидко не перегріваються
VAG вже не той
-
RULES, скажи коли ти побачив коли тебе таврія обігнала при 130 тобі стало спокійніше їхати? Чи про шо ми зараз говорим?
- RULES
я просто описав те що побачив і те що я був в акуї від того. підозрюю що діло було в тому, що на лацеті спідометр таки порядно брешеandreyclk писав:RULES, скажи коли ти побачив коли тебе таврія обігнала при 130 тобі стало спокійніше їхати? Чи про шо ми зараз говорим?
VAG вже не той
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей