На заправках. А шо нема?Денис писав: Напишiть де е газ?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
На заправках. А шо нема?Денис писав: Напишiть де е газ?
Оксана! Бачиш,що люди пишуть,тому i питаюся...ROVA писав:Щойно заправився, на Окко на Науковій --- 25л, закачувалисяя трохи довше , зі слів заправщика газ закінчується, і невідомо коли підвезуть, бо є якісь "предпосилки" що не скоро.
На заправці Окко біля кільця на Кульпарківській -- газ закінчився ще раніще , звідти якраз і поїхав на Наукову.
Поживем-побачим. Бо все шо кажуть то такеCOLIN писав: бачу бензик сьогодні знову вниз 50 коп...що з газом буде??
оппаоксана2013 писав:укрнафта 8.35
не оппа,а збсFelix писав: оксана2013 написав:
укрнафта 8.35
оппа
Чекаєм від інших тоді зниження цін..Sluva писав:не оппа,а збсFelix писав: оксана2013 написав:
укрнафта 8.35
оппа
акуєнне покращення. бєнз виріс в ціні у 1.5 рази, тепер знизився на 10% і всі радіють.COLIN писав: невже пАкращення якесь наступило?
100 %ugine31 писав: бєнз виріс в ціні у 1.5 рази, тепер знизився на 10% і всі радіють.
100%ugine31 писав:акуєнне покращення. бєнз виріс в ціні у 1.5 рази, тепер знизився на 10% і всі радіють.COLIN писав: невже пАкращення якесь наступило?
я елементарно радію що далі не ростеpavlo09 писав:100%ugine31 писав:акуєнне покращення. бєнз виріс в ціні у 1.5 рази, тепер знизився на 10% і всі радіють.COLIN писав: невже пАкращення якесь наступило?
я так думаю що бенз закуповують за бакс, бакс зріс в 2 рази фактично, то що поганого що бенз знизився хоча б і на 10%?ugine31 писав: акуєнне покращення. бєнз виріс в ціні у 1.5 рази, тепер знизився на 10% і всі радіють.
+1, краще нехай подешевіє на тих 10%, ніж на них ше підніметьсяCOLIN писав: я елементарно радію що далі не росте
ugine31 писав:deler1um, бензин зріс у ціні за пару місяців, до чого тут ціна в 1 грн.?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей