Socar - 9.28 (с.Холодновидка, ул. Городоцкая, 9Б)Smith Wesson писав:Яка ціна на газ на Сокарі?
Якість газу хороше, я недавно заправляв.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Socar - 9.28 (с.Холодновидка, ул. Городоцкая, 9Б)Smith Wesson писав:Яка ціна на газ на Сокарі?
Укрнафта, звичайно підвищує ціни майже найостаннішими. Скоріше всього завтра, вже буде ціна +20 коп.mikeng писав:Укрнафта пластова 8-50
Вчора вночі, повертаючись з Польщі, заправився на Укрнафті поблизу Новояворівська - вони вже тоді підвищили ціну до 8-69.Nonsys писав: Скоріше всього завтра, вже буде ціна +20 коп.
а в чому мінус машини з ГБО заразpavlo09 писав: Газ на вог 9.48 а я ще надумав брати машину з гбо
Та вроді ні, ніколи зрештою там не заправлявся (хоча часто якраз там треба була газ заправка), тільки приблизно уявляю де то може бути)VETERAN писав:mikeng, коли їхати зі Львова, Укрнафта справа, а газ - через дорогу. Хіба це не з Укрнафти?
Ще коли газ з 7 на 7,50 піднявся, мені друг адміністратор заправки казав що буде плавно підніматися до 10 і тоді зупиниться, казав орієнтовно кінець року, бачу то він не просто говорив, треба запитати звідки та інфа до нього прийшла.оксана2013 писав:Чому знову дорожчає газ??![]()
![]()
На нього ж і так націнка 100%, невже ше мало?
Не купуй,нам бiльше газу лишиться-:)pavlo09 писав:Газ на вог 9.48а я ще надумав брати машину з гбо
Переглянув карту заправок ОККО і ВОГ, нічого ближче смт. Краковець немаєVETERAN писав:Хтось знає газову заправку якнайближче до Грушева. Їхав у Польщу, пропустив заправку і мусив заправлятися в Польщі. Хоч і не значно, але дорожче.
Денис писав: Згадайте 2008-2009роки,тут на форумi взагалi нiхто про газ не писав,всi плювались в його сторону,а зараз зовсiм iнша тенденцiя.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей