Liuskywalker писав:а ти уявляєш як буде "добре" мотору , коли зимою антифриз бігає по малому колу , а при 85-90 градусів термостат розбавить гарячий антифриз холодним з радіатора ?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Liuskywalker писав:а ти уявляєш як буде "добре" мотору , коли зимою антифриз бігає по малому колу , а при 85-90 градусів термостат розбавить гарячий антифриз холодним з радіатора ?
я в моторах не спецеаліст , але один хороший моторист казав що двигун повинен робити весь час в оптимальні температурі яка забезпечується тільки з хорошим термостатом і відкритим радіатором в незалежності зима чи літо. я наприклад проїздив 2 зими з відкритим радіатором і стрілка на датчику доходила до серидина як і літом безпробем, можливо зимою і не 90 а 85-87 . думаю що із закритим радіатором зимою ( шей такі зими як в нас ) при нагрузці наприклад 5 чол. в машині на затяжному підйомі на трасі чи тим більше в горах перегріється полюбому !!!Pier писав:Чому це? літом в мене завжди "з нагрузкою" температута 90-100 тримається. Зимою, закриваю радіатор, і то більше 70 - не піднімається.nonuk писав:Liuskywalker написав:
зимою треба колхозити штору на радіатор
такого краще не робити![]()
так ж термостат відкривається поступово , тай антифриз в патрубках з великого коло чучуть піддігрітий !!Liuskywalker писав:а ти уявляєш як буде "добре" мотору , коли зимою антифриз бігає по малому колу , а при 85-90 градусів термостат розбавить гарячий антифриз холодним з радіатора ?
він правий.nonuk писав:але один хороший моторист казав що двигун повинен робити весь час в оптимальні температурі яка забезпечується тільки з хорошим термостатом і відкритим радіатором в незалежності зима чи літо
Мені і так треба було регулювати карбюратор,тому за 300 грн я регульнув карб,виставив запалення і отримав ше ті штуки!Мені ефект відчутний навіть дуже!nonuk писав:Назар, скажи таку річ - чи вартує це робити за 300грн порівнюючи до полученого ефекту ???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей