А расписывать детскую классику из разряда 3й класс 2ая четверть-не обязательно.
Ставишь людям конкретную задачу, что и как ты хочешь, и все-принимаешь готовую работу.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Забув головне - сумнівне задоволення від полегшення кишені.diesell писав: Ставишь людям конкретную задачу, что и как ты хочешь, и все-принимаешь готовую работу.
Розвеселив. Я вже раз звернувся до автосервісу з нашого форуму - ліньки було самому пружини передні міняти - сам мусив підказувати, як зробити. А пізніше вже сам підтягував гайки і виправляв інші промахи. Тепер, як і завжди раніше - тільки сам.diesell писав: обратись к специально обученным людям....
Поміняв помпу. В старій зазор між крильчаткою і корпусом виявився близьким до 3мм.Тепер підігнав зазор в межах 0,1-0,2мм. Подивлюся що вийде. В систему залив ту ж Аляску, що зливав - вся чистенька і голубенька. Крильчатка помпи, що стояла - як новенька - жодних слідів іржі, чи якихось забруднень.VETERAN писав: Аляску і помпу - замінити.
якраз копійка - хороший варіант для таких умов, бо чуть-шо дуже багато чого можна пофіксати власноруч, бо авто має дуже просту конструкціюandrewdor писав: Якщо раптово вклякне десь на автобані, то забава в ремонт може вилитись у досить крупну суму.
о , ще трохи нової інфи :)VETERAN писав: Я от думаю - може бути, що в прокладці під головкою замалі отвори для води? Я минулого літа міняв прокладку, коли переставляв головку в польових умовах, у Варшаві на паркінгу. Здається, що після цього і почалися ці перегріви.
Та якось вже валить раз на два тижні 1000км туди і так само назад. Комфорту дійсно не забагато. Особливо при швидкості більше 140 - шумно занадто.andrewdor писав: Ну і все ж такі копійка не те авто, на якому варто тривало валити 130. Я знаю що може і більше валити, але якось дуже вже не комфортно.
Шукати можна не довго - хто заплатить? Мені тут Юст and Со нав'язали презика з підручними - тільки вони тепер собі можуть автообновки позволити. За гроші, відібрані, або недоплачені іншим.andrewdor писав: Якщо часто катаєш по автобанам, я би радив пошукати заміну копійці.
Так і роблю. Вчора, на кусочку "автобану" від німецького кордону до Вроцлава, так трясло і кидало, що аж виліз роз'єм датчика хола. Не відразу знайшов. Мотором кидало і стріляло так, що спершу подумав, що клапан прогорів.RULES писав: чуть-шо дуже багато чого можна пофіксати власноруч
Вода має кращу текучість і значно вищу теплоємність. Ця Аляска якась, як гліцерин. Може його і додають - тому така дешева.Liuskywalker писав: чому на чистій воді перегрівів нема ?
Дійсно "фантастична" - не вистачить продуктивності. Я маю газелівську - хочу у своєму кондиціонері використати - в ній патрубок всього 15мм - як у радіатора пічки.Liuskywalker писав: В мене є трохи фантастична ідея : викинути помпу з кола взагалі , а замість неї втулити електро , з тої ж газелі і поспостерігати поведінку
в тебе 5-ст? тобі б для автобанів файно б пішов 1.7інж на 5ст і з самим довгом мостомVETERAN писав: при швидкості більше 140 - шумно занадто.
ну хз ,VETERAN писав: Дійсно "фантастична" - не вистачить продуктивності.
http://auto-zap.com.ua/radiatory-okhlaz ... ktor-sportLiuskywalker писав: По системі охолодження набігає 2к грн легко ! Це не гроші ? Ну вибач .
Новий купив тільки термостат - найдешевший елемент. Старий пішов у запас - також не втрачений. Помпа відреставрована стала. Була колись знята із-за пробігу, а не виходу з ладу. Дійсно - найбільшим видатком став новий польський антифриз.Infernal One писав: поменял ВСЁ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей