Передивився і перечитав всі форума, інфи море, але є багато неправильних рішень, внаслідок яких піпл псує казьоноє імущєство

1) робити клей для відновлення нитки самому. Тут є великий мінус, так як опір такого клею буде вищий ніж самої нитки і толку з такої роботи ніякої, так як вона буде грітись пів години, за той час решту ниток зроблять свою справу, та й хватить на сезон, короче фтопку

2) паяти обрив через кусочок мідного дроту, тут тоже є заковика, треба це робити коли не трусяться руки і добре знаєш свою справу, переважно після такого паяння обрив довжиною в 1 мм переростає в сантиметрів 5

3) спосіб третій самий простий і доступний на сьогодняшній день, потрібен для цієї справи клей контактол, правда для мене пошуки цього чудо дива продовжувалися майже рік, і ціна його коливалась від 60 грн до теперішніх поза 100, перепитав всіх знайомих може хто має, результат 0. Поміг мій косоокий друг з піднебесної, прислав клей на основі срібного порошку і по ціні хорошого чєкухана

Головне тепер було не напартачити, багато хто з піплів зачищав нитки дрібнозернистою наждачною, короче цього робити категорично нізя, зачищати потрібно тільки стиральною гумкою, до блєску

Вопшем клей набирається в шприц, з двох сторін ниток клеїться скоч, або ізолента, шоб виглядало акуратно

показник

Приблизно так виглядала вся робота, буду радий, якщо кому пригодиться продєланий мною труд