Шановні учасники Тюнінг клубу!!!! У зв"язку з введеням нових правил дорожнього руху, хочу поставити АНТИРАДАР

Порадьте, чи варто, де і за скільки можна купити його! (Його функції)

Всім вдячний Vazik!!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Варто, в мене стоїть за 120 грн) ловить їх фонарь та навіть якщо вімкнена рація поблизу)vazik писав:Добрий день!!!!
Шановні учасники Тюнінг клубу!!!! У зв"язку з введеням нових правил дорожнього руху, хочу поставити АНТИРАДАР!!!!
Порадьте, чи варто, де і за скільки можна купити його! (Його функції)![]()
Всім вдячний Vazik!!![]()
![]()
Де купляв? Марка?Hant писав:Варто, в мене стоїть за 120 грн) ловить їх фонарь та навіть якщо вімкнена рація поблизу)vazik писав:Добрий день!!!!
Шановні учасники Тюнінг клубу!!!! У зв"язку з введеням нових правил дорожнього руху, хочу поставити АНТИРАДАР!!!!
Порадьте, чи варто, де і за скільки можна купити його! (Його функції)![]()
Всім вдячний Vazik!!![]()
![]()
Де купував???? Яка фірма????Hant писав:Варто, в мене стоїть за 120 грн) ловить їх фонарь та навіть якщо вімкнена рація поблизу)
В якому радіусі діє???? :)Hant писав:Варто, в мене стоїть за 120 грн) ловить їх фонарь та навіть якщо вімкнена рація поблизу)
От і я задумався, бо чув шо з введенням нових правил, в нас тоже піднімають шалені штрафи за ті радари!!!!!Hant писав:В мене ще тут виникло питання, я хочу на днях їхати в Польшу, мені його потрібно знімати? Бо я чув що там таке заборонено, і дуже серйозні штрафи виписують?
vazik писав:У зв"язку з введеням нових правил дорожнього руху, хочу поставити АНТИРАДАР!!!!
vazik писав:Що можна ще поставити протів мєнтів??????
Жжош! Ще забув осинову монтіровку і ультрафіолетовий радар.Fani писав:Часник , і свячену воду , хрест! проти нечесті , срібну ложку!
Пробував!shaman писав:А дотримуватись швидкісного режиму не пробував?
Може продай машину?vazik писав:Пробував!shaman писав:А дотримуватись швидкісного режиму не пробував?Мене на довго не вистачає!!!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей