волво (мій друг) виїжжав з вулиці Корольова на Зелену повертав на ліво
деу (якийсь дед) виїжжав з вулиці Генерала Грицая і повертав на право
https://www.google.com.ua/maps/place/%D ... d24.062198
по перше вся ця історія сталася через АНДОНА на чобітку з номерами ВС1209ВМ ,
але він виявився галімим сциклом і поки оформляли ДТП до машини не підходив, як тільки поїхали поліцаї зразу свалив.

про нього забудем, мудак мудаком.
тепер по суті ДТП, у вольво ніяких знаків переваги нема ні дай дорогу ні стоп!!!
у ланоса є знак дай дорогу, поліцаї довго думали і зробили винним вольво, я з цим не згоден, на мою думку тут типова обоюдка, хто що думає?

+ до всього є ще один момент по страховій, коли мій друг подзвонив в страхову повідомити про ДТП він попросив приїхати їх експерта (еврокомісар) на що йому відповіли що якщо приїде еврокомісар то макс виплата буде 50к хоча в полісі написано 100к
+ є ще один момент по мудаку на деу, чому мудаку: був суд, після суду той мудак підійшов до мого товариша з своїми синами і в приватному порядку почав вимагати чи то просити спочатку 3000кгр, а потім вже 5к типу як за моральну шкоду мол мені тепер місяць без машини бути, на таксі кожен день по 100гр а потім і по 150+, по моєму він би мав підійти і сказати я розумію що ситуація спірна і тд і тп от тобі 2-3к гр на штраф і гемор з поверненням прав + на франшизу по страховій якщо така є.
чому так, тому що поліцаї при оформленні сказали типу ситуація спірна тому робимо винним того в кого машина менше постраждала, всеодно страховій платити (вольво практично не постраждало тріснуло скло у фари і зірвало бампер з кріплень, ну і царапини).
Що це за така мотивація в поліцаїв, відколи у нас страхові стали цапом відбувайлом?
Нажаль товариш дав йому ті 5к під розписку, пін просто дуже порядна і відповідальна людина, аж занадто.
Тепер постало питання що робити далі, є ще тиждень на оскарження, чому постало таке питання по перше дико не приємно за ті 5к по друге стало ясно що опонент мудак, і як наслідок від мудака можна чекати всього що завгодно, наприклад йому може не вистарчити того що дасть йому страхова і воно почне далі по судах таскати.