біля хати вкрали номера і залишили ном телефону

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Шевченківський!Жульєн писав:який район?
Ні в якому разі бабки на рахунок не кидай, а то закинеш 100, а потім скажуть знову дай. І так будуть доїти, як корову........MRE писав:Вчора вечором
біля хати вкрали номера і залишили ном телефону! Хтіли 300гр.поповнення,тепер 100
і кажуть де лежать!!! Як краще поступити? І на майбутнє як краще закріпити(мертво)? :)
Коли був в Неаполі, то там повно українців їздять на наших номерах, поробили собі техпаспорти і права водіїв старого зразка на кольоровому принтеріMyself писав:В мене в сусіда (машини поруч паркуємо в дворі) пів-року тому номера сперли, я десь тут про це писав. Для продажу в Іспанії
, там виявляється українські номера - ходовий товар, 300 євро - найнижча ціна
. Ті гівнюки клєпають якусь ксіву на лазерному принтері, і місцевим мєнтам кажуть, що то наш техпаспорт
. Відповідно, їздиш як хочеш, штрафи для тебе не існують, бо їх присилають поштою
. Це сусіду розказали дайці в нашому МРЕВ, коли він робив дублікати (близько 1000 грн.).
P.S. Я того ж дня прихерачив номерні таблички заклепкамиА через три дні побачив відігнутий краєчок заднього номера, хтось пробував китайський метал заклепок на міцність
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей