Думаєте шо це все так це тільки починається,на другий день мене зустрічає працівник тої виконавчої і каже що я мав заплатити 520+80грн заневчасну оплату штрафу!!

Шо мені робити в даї штраф вже не висить

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
о тут я лоханувсяA1 писав: суди вже давно штрафи не розглядають всі підряд, а тільки важливі, типу ДТП.
виконавчаigorok писав:а хто розглядає?
Після тго як ДАІ не має підтвердження , що ти опатив штраф, вони передають твою справу у виконавчу службу для стягнення з тебе того бабла.bodensky писав:но я не получив ЗАКАЗНОГО ЛИСТА з повісткою до суду
і що ти робив який штраф?скільки?A1 писав: і пізніше наклали арешт на машину, хоча штраф вже давно був заплачений
Де зустрів? Кажеbodensky писав:на другий день мене зустрічає працівник тої виконавчої і каже що я мав заплатити
в мене місто маленьке такшо всіх знаєм та щей моя робота поряд з виконавчою.Myself писав:Моя порада: забий, поки не отримаєш офіційного повідомлення: або поштою, або усно під твій підпис[/quoтак і зроблю![]()
Myself писав:Де зустрів? Каже ? То все до одного місця
не гребе, має бути дотримана процедура. Без неї ті всі "сказав", "подумав", "уявив" - до спини... Забий!bodensky писав:в мене місто маленьке такшо всіх знаєм
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей