Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
АНТИРАДАР. Де взяти?
- GORGAN
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Підхарюють даїшники з своїм довбаним перевищенням. А особливо дніпропетровські, полтавські. Вища раса, [цензура]. :evil:
Де роздобути якийсь серйозний пристрій з призначенням відповідним.
Зараз же в них на озброєнні радар БЕРКУТ, а проти нього не всі антирадари можуть воювати.
Де взяти?
Де роздобути якийсь серйозний пристрій з призначенням відповідним.
Зараз же в них на озброєнні радар БЕРКУТ, а проти нього не всі антирадари можуть воювати.
Де взяти?
-
Google зразу дав:
Так що, думаю, проблеми нема.
http://www.skifltd.com.ua/самые современные полицейские радары - даже "Беркут" Все модели радар-детекторов, работают в двух диопазонах (Х и К) и разработаны с учетом параметров современных радаров. Приборы обнаруживают все радары, применяемые Украинской ГАИ ("БЕРКУТ", "ИСКРА-1", "БАРЬЕР", "PYTHON", "СОКОЛ", "SPEEDGUN" и другие), в том числе, работающие в импульсном режиме
Так що, думаю, проблеми нема.
коли мене зловили біля іподрому(рахується ще Львів, тому тільки 60 км\год) на швидкості 120-130 км/год. Також загорівся бажанням срочно купити, але зараз успокоївся і згідний з думкою GZero, що не вигідно, бо фуфло за 60 доларів брати не варто, а 300 за щось нормальне платити - та ну [цензура], краще вже державі по 17 грн.GZero писав:Мені здається, що не дуже вигідно фінансово (звичайно, це індивудуально - залежить від їзди) і не дуже дієво.
Що за Беркут, є лінк на інструкцію?
Будьте уважніші :o
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
А така взагалі в природі існує?T@R@S писав:покажи мені таку штуку яка б робила так щоб мєнтовська фара не показувала перевищення швидкості тобою.
Мій переважно на заправки ОККО реагує :) кажуть що на відеокамери...T@R@S писав:а якщо ти про то ту байду яка пищить біля кожног оелектростовпа і мобільної антени то я взагалі нехочу говорити про її доцільність.
-
- Стать:жінка
A1, та сама шнягаA1 писав:коли мене зловили біля іподрому(рахується ще Львів, тому тільки 60 км\год) на швидкості 120-130 км/год. Також загорівся бажанням срочно купити
KAVArnuy, абосолютно згоденKAVArnuy писав:Yelik написав:
Не можу сказати, що він мені відбив вкладені в нього гроші, але я не шкодую що його купив.
ЗАто тчас економить конкретно ... !!!
- GORGAN
Розумієте, тут не питання в грошах, а в відсутності будь якого бажання спілкуватися з даїшниками, особливо з інших областей. По - друге - зекономити на часі. Бо коли їдеш далеко, зі шкіри вилізаєш щоб на полтавській вузькій трасі обігнати фури, потім тебе зупиняють, і всі ті фури тебе знов обходять. Тому я не з розрахунку чи воно окупиться, а з розрахунку економити час і нерви.
Гзеро дякую за інфу, але в мене питання, де є такі антирадари, щоб не давали фарі зняти швидкість. По тєліку бачив його дію. В момент роботи фари, антирадар створює перешкоди, і дає сигнал водію. Даїшник перезапускає фару, яка йому показала помилку, а ти в цей момент гальмуєш, і на другий вистріл твоя швидкість вже в нормі.
І що незаконного в антирадарі? В нас хіба вже як в Польщі - правилами обмежено не тільки використання, але і перевозка пристроїв, які теоретично можуть бути використані в якості антирадару?
Якшо так, тоді давайте про радар - детектор поговорим.
Гзеро дякую за інфу, але в мене питання, де є такі антирадари, щоб не давали фарі зняти швидкість. По тєліку бачив його дію. В момент роботи фари, антирадар створює перешкоди, і дає сигнал водію. Даїшник перезапускає фару, яка йому показала помилку, а ти в цей момент гальмуєш, і на другий вистріл твоя швидкість вже в нормі.
І що незаконного в антирадарі? В нас хіба вже як в Польщі - правилами обмежено не тільки використання, але і перевозка пристроїв, які теоретично можуть бути використані в якості антирадару?
Якшо так, тоді давайте про радар - детектор поговорим.

-
Я колись цікавився тим питанням. Якщо не помиляюсь, система працює за ефектом Доплера (зміна частоти по певному закону при відбитті від рухомої перешкоди), але не впевнений. Той дівайс робив три вистріли і усереднене значення показував як швидкість. Цінність радар-детектора була в тому, що після першого вистрілу водій різко гальмував і середня швидкість була значно меншою. Не знаю, як зараз воно працює, яка кількість замірів і час між ними. Якщо перед машини не виконаний за технологією "стелс" (вибрані правильні кути зміни геометрії кузова + матеріал, який поглинає хвилі), то справжні хвилі також повернуться на радар, тоді він може показати якусь дурість (наприклад, 5 чи 200 км/г при справжніх 120). А це, як на мене, якраз викличе підозру і неминучу зупинку інспектором.
Активний антирадар заборонений хоча б тому, що він є радіопристроєм, який може працювати на забороненій частоті чи з забороненим рівнем потужності. Ну і не виключаю, що в законодавстві є явна заборона на вплив заміру швидкості радаром.
Якщо виробники працюють головою і нема технічних проблем, то сучасний радар дає випромінювання (а радар-детектор, відповідно, сигнал) коли гальмувати вже беззмістовно (максимально швидкий замір). Точніше - змістовно. Але вже на сигнал полосатою палкою. Хіба-що радар-детектор зреагує на замір попередньої машини, але ж вони спеціально стають в такому місці, щоб їм було видно здалека, хто найшвидше їде.
Активний антирадар заборонений хоча б тому, що він є радіопристроєм, який може працювати на забороненій частоті чи з забороненим рівнем потужності. Ну і не виключаю, що в законодавстві є явна заборона на вплив заміру швидкості радаром.
Якщо виробники працюють головою і нема технічних проблем, то сучасний радар дає випромінювання (а радар-детектор, відповідно, сигнал) коли гальмувати вже беззмістовно (максимально швидкий замір). Точніше - змістовно. Але вже на сигнал полосатою палкою. Хіба-що радар-детектор зреагує на замір попередньої машини, але ж вони спеціально стають в такому місці, щоб їм було видно здалека, хто найшвидше їде.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей